ראיון בלעדי עם די ג'י הליין!!
בלעדי לפורום תפוז : פרסום הכתבה עם די ג'י הליין לפני הפרסום במספר אתרי אינטרנט במהלך היום... הנה הראיון לקראת המסיבה הערב >>>> מיוחד!!! החלה עונת האירוויזיון שי גילעם מסיבה מיוחדת לכבוד האירוויזיון שיערך בעוד חודש בהלסינקי תערך השבוע ב"קוקטייל רום" בת"א . בראיון בלעדי די ג'י רון כהן מספר על מה צפוי במסיבה והאם לדעתו נגיע לגמר השנה. לאחר פגרה קצרה של סדרת מסיבות ה"יורו-ליין" – השבוע יחזור הליין במסיבה מיוחדת לכבוד האירוויזיון שיערך השנה בהלסינקי , פינלנד. למי שלא מכיר – מסיבת היורו-ליין היא מסיבה שכולה שירי אירוויזיון מיוחדים ולפעמים נדירים שלא מושמעים בד"כ במקומות אחרים. השבוע תערך המסיבה בחול המועד, ביום רביעי 04.04.07 ב"קוקטייל רום", אחד העם 54 בתל אביב. רון כהן , די ג'י הליין מספר לנו על מה הולך לקרות במסיבה: "המסיבה תהיה בסימן השירים של 2007 : יושמעו חלק מהשירים שנבחרו השנה ואף יוקרנו הקליפים שלהם על גבי מסך ענק. כמובן שיהיו בנוסף גם קלאסיקות מכל הזמנים לצד שיבוצים נדירים וכיפיים." מה מיוחד בקוקטייל רום – המקום בו הולכת להיות המסיבה? "זה אחלה מקום עם בר ענק ומספיק מקום לרקוד. על הקיר יש מסך ענק והכי חשוב הכניסה חופשית לגמרי בכל שעה ! המקום מעוצב בקפידה ונראה כמו בר ניו יורקי מעוצב." מה אתה אומר על הבחירה של טיפקס והשיר PUSH THE BUTTON ? "מבין ארבעת השירים המועמדים השיר הזה באמת היה הכי מיוחד ומקורי – מה גם שיש בו שילוב של כמה סגנונות. לדעתי הרעש שהוא עשה רק יתרום לו." אתה מאמין שנעבור את שלב חצי הגמר? "זה יהיה מאוד קשה השנה כי הפעם יש 28 מדינות בסמי-פיינל ומתוכם רק עשר מדינות תזכנה לעלות לגמר אבל אני מאמין שנעלה." מה מיוחד בליין המסיבות שלך ? "המסיבות הן לא מסיבות סדירות – אלא לרב "ספיישלים" ששווה לחכות להם. המון אנשים נותנים לי פידבקים חיוביים מאוד מהמסיבות הקודמות ונותנות לי מוטיבציה להמשיך בסדרת המסיבות. השבוע המסיבה אפילו קבלה פרסום עולמי באתר "ESCTODAY" – שמושך אליו מיליוני גולשים מסביב לעולם." מהו סוג הקהל במסיבות , ולמה לדעתך מקשרים תמיד את האירוויזיון בעיקר עם קהל של גייז? "הקהל הוא מולטיסקסואלי – וכל מי שאוהב את שירי האירוויזיון מכל השנים. הקישור בין הגייז לאירוויזיון נעשה לדעתי כי ישנו רעיון אוטופי בעצם התחרות (המון מדינות מתחרות במופע מוסיקלי ולא במלחמה) , וכל ההופעות מנסות להיות "גדולות מהחיים" עם המון זוהר לצד קאלט והמון חבר'ה מהקהילה אוהבים את זה . ברור שיש הומואים שלא סובלים את התחרות - כל אחד והקיק שלו."