הפוסטר המקורי לקרבות באוסישקין

garey

New member
הזמנות האחמ"ים לאוסישקין מחר הפוסטר

יניב פוסטר מעולה ,בהצלחה בתחרות , ג'רי מזרחי

garey

New member
מחירי הכרטיסים באוסישקין ל2.6.05

חיילים חיילות וסטודנטים 50 ש"ח גם בקופות הכרטיסים לאחר הצגת תעודה מתאימה,ובמכונים עצמם 50 ש"ח, מחירי כרטיסים לקהל הרחב 65 ש"ח בלבד בקופת האולם , 10% מכלל המכירות ניתרם לאגודה למלחמה בסרטן ילדים תודה ג'רי מזרחי

dascalu jacob

New member
איחולי בהצלחה ל2 הזירות

זה שיש תחרויות הזירה כבר 25 פעם - כל הכבוד תעודת זכות גדולה מאוד להתמדה ולהוכחת יכולת ביצועית לאורך הזמן. אין ספק כי ארועי הזירה הוכיחו שניתן להציב רף של סטנדרטים בענייני הפקה מקצועית שראוי לחיקוי. אולם - טוב שהליגה המקצוענית מתעוררת וכגוף הגדול ביותר במדינה, מבחינת כמות המתאמנים וכמות המכונים, ראוי שתציב רף של סטנדרטים בתחרויות של מואי תאי לפחות כמו שעושים בארועי הזירה. אני משוכנע, שאם קברניטי הליגה המקצוענית ובראשם נשיא הליגה מר אבנר שלום, שהרקורד האישי שלו ללא ספק מרשים, יקחו ברצינות את עצמם וג'רי כמנהל ההפקה של הליגה המקצוענית, ידאג לתחום ההפקה שבו הוא ללא ספק מוכיח את עצמו, הסטנדרטים שהם יציבו יהיו אף גבוהים יותר והתחרויות יהיו אטרקטיביות לא פחות. אולם חברים מהליגה המקצוענית - חובת ההוכחה חלה עליכם. אני מאמין ביכולתכם אני מאמין ביכולותיו של מנהל ההפקה שלכם ג'רי, וכצופה מן הצד אני ממתין לראות אתכם עולים מדרגה אחר מדרגה. אין לי ספק שתחרות בין הזירות הינה דבר בריא לנו הצופים, אולם כדי שהמתחרים שחלקם הם ילדינו לא יפגעו, עליכם להבטיח במעשיכם שתהיה המשכיות להפקת הענק המתוכננת, ולמתחרים המעטים שיש כיום יהיה דור המשך שיגדל על מצע התחרויות שיאורגנו מהיום ואילך. בהערכה ובאיחולי בהצלחה לכווווללללם .

garey

New member
../images/Emo47.gifהספירה לאחור החלה הפוסטר

ערב הקרבות הספורטיבי החל ,המאמנים החניכים והקהל שמצפה בקוצר רוח, לערב הקרבות האדיר במואי תאי הראשון בגודלו הישראל 3 טורנירים מהטובים בארץ והלוחמים המופלאים מהמיטב באגרוף תאילנדי, מחירי הכרטיסים הזולים למענכם ,וההפתעות מרובות ביותר, 3 קרבות אגרוף אולימפי , אליפות הארץ בפריי - פייט כל זאת באולם אוסישקין בערב ענק יחידי מסוגו , חג עצמאות שמח לכלל ישראל ג'רי מזרחי

MikeTyson

New member
ג'רי, שיהיה לכם בהצלחה...

מבין כל הלבאגן חשוב לדעת לפרגן, תמיד לפרגן. רק ככה נגיע לתוצאות הטובות שיקפיצו אותנו מדרגה, את כולנו. לעשות זאת ברצון ומתוך אהבה ולא בצביעות. ואיזה קרב ענקקק יש שם, מאור עליה מול עידן מהלה...

garey

New member
MikeTyson תודה לכולם מהלב

ידידי טיסון {הקשיש} צוחק תמיד אבל תמיד אפרגן לכל ארוע עם זה cma או מקצועני או בכלל , כך חונכתי בימי חיי ,במיוחד שהספורט זורם אצלי בבית קרוב ל40 שנה, הבעיה במדינתנו שגם עם תפרגן יחשבו שאתה לא , עם כל זאת בהצלחה לשני הארועים למתחרים ולמאמנים ולקהל שיהנה ממוצרים טובים, חג עצמאות שמח לכלל בית ישראל , ג'רי מזרחי

RoyceGracie

New member
דימה שוקל 85, אבל כתבו 90 בגלל רונן

בכל מקרה, דימה מאד מאד חטוב !

MikeTyson

New member
מה יהיה עם דימה

איך הוא שוקל 90 קילו ? כמה הוא שקל בקרב מול ברוך (האתיופי) לפני שנתיים בערך ???

RoyceGracie

New member
לפני איזה 4 חודשים הוא היה אמור

להשתתף בטורניר 85 קילו, אבל בוטל בגלל שהוא היה צריך ללמוד לאוניברסיטה. אין מצב שהוא שוקל 90 !! גם רונן סימון נלחם במשקל 85 קילו אם אני לא טועה לפני חודש... אז אולי זה סתם טעות בפוסטר

MikeTyson

New member
טוב לדעת,

ממה שאני זוכר ברוך ניצח בסופו של דבר בנקודות. זה היה קרב מרכזי...

היו 3 קרבות בינהם.........

הקרב הראשון היה בערב קרבות אגרוף מקצועני בלבד שהיה בכפר שמריהו, אירוע שהיו בו כ-400 איש בחצר של המועדון - ברוך ניצח את דימה בנוק אאוט הקרב השני אם אני לא טועה היה תיקו הקרב השלישי היה ניצחון בנקודות לברוך.... יניב

MikeTyson

New member
כן, אני ראיתי את הקרב ה-3 בטלויזיה

בשידורי "הזירה". חבר היה אצלי והוא החליט שפתאום הוא מעריץ את ברוך חחחחחח הוא הרג אותי

למעלה