איחולי בהצלחה ל2 הזירות
זה שיש תחרויות הזירה כבר 25 פעם - כל הכבוד תעודת זכות גדולה מאוד להתמדה ולהוכחת יכולת ביצועית לאורך הזמן. אין ספק כי ארועי הזירה הוכיחו שניתן להציב רף של סטנדרטים בענייני הפקה מקצועית שראוי לחיקוי. אולם - טוב שהליגה המקצוענית מתעוררת וכגוף הגדול ביותר במדינה, מבחינת כמות המתאמנים וכמות המכונים, ראוי שתציב רף של סטנדרטים בתחרויות של מואי תאי לפחות כמו שעושים בארועי הזירה. אני משוכנע, שאם קברניטי הליגה המקצוענית ובראשם נשיא הליגה מר אבנר שלום, שהרקורד האישי שלו ללא ספק מרשים, יקחו ברצינות את עצמם וג'רי כמנהל ההפקה של הליגה המקצוענית, ידאג לתחום ההפקה שבו הוא ללא ספק מוכיח את עצמו, הסטנדרטים שהם יציבו יהיו אף גבוהים יותר והתחרויות יהיו אטרקטיביות לא פחות. אולם חברים מהליגה המקצוענית - חובת ההוכחה חלה עליכם. אני מאמין ביכולתכם אני מאמין ביכולותיו של מנהל ההפקה שלכם ג'רי, וכצופה מן הצד אני ממתין לראות אתכם עולים מדרגה אחר מדרגה. אין לי ספק שתחרות בין הזירות הינה דבר בריא לנו הצופים, אולם כדי שהמתחרים שחלקם הם ילדינו לא יפגעו, עליכם להבטיח במעשיכם שתהיה המשכיות להפקת הענק המתוכננת, ולמתחרים המעטים שיש כיום יהיה דור המשך שיגדל על מצע התחרויות שיאורגנו מהיום ואילך. בהערכה ובאיחולי בהצלחה לכווווללללם .