הפורום מתפורר...

geostant

New member
../images/Emo41.gif הפורום מתפורר...

אני עובר למצב האזנה פסיבית עד לשינוי המצב הנוכחי... אנשים פה יורדים אחד על השני, משמיצים מקללים... אי אפשר יותר ככה.

leahle

New member
מסכימה...

אני קוראת מידי פעם את הפורום הזה, ואני מכירה אותו מאז שהוא הוקם, ובזמן האחרון ממש תחרות חברות הולכת פה, כאילו אתם תקבעו מי החברה הכי טובה, כבר אמרתי את זה פה פעם, אבל..... אתם באמת חושבים שיש חברה אחת שהיא "הכי הכי"???? בשביל זה יש תחרות, כל חברה והיתרונות והחסרונות שלה!!! וכל אחד מתאים לו את החברה שהכי מתאימה לו ולצרכים שלו. אולי תרצו לקבל את הערה ממני, ואולי לא... כי אני לא ממש שותפה פעילה פה, אבל אני חושבת שחבל לריב על כאלה דברים, (במיוחד בימים כאלו...)

leahle

New member
ואגב,

הייתי חייבת להוסיף... אפילו שאני לא "מעריצה" את המריבות האלה, הידע שלכם בפרטי הפרטי, איך פועל, מי פועל, דרך מי, מתי... כמה... ולמה... ממש ראוי להערצה

nirlotan

New member
באמת חבל

שלא מתרכזים כאן בהפצת ידע טכני ומקצועי - שכל אחד ינסה להוכיח שהוא יותר טוב בתחום הזה, ויודע יותר טוב, ונתעל את המלחמות האלה לדברים פרודוקטיביים. בשאלה איזה חברה הכי טובה - כנראה שאין ממש תשובה, והתשובה היא אינדיבידואלית - כל אחד לפי הצרכים שלו, ולפי המזל שלו...

PingPong18

New member
../images/Emo41.gifהצעה../images/Emo41.gif

לפנות למנהלי פורום תפוז ולבקש מהם הקמת פורום מיוחד לחברות הסלולאריות "פורום חברות הסלולאר" אם הם יגידו שהוא לא יצליח נראה להם את הפורום שלנו ואז הם בטוח ישתכנעו .... אייל.

PingPong18

New member
אפשר לשלוח להם פניה...באימייל

שמפורסם בסוף העמוד של רשימת הפורומים... ערן, אתה לוקח על עצמך את המשימה ?

eranavni

New member
הלואי, מעניין איך זה בכל מיקרה

שלחתי הצעה איפה שרשום להוספת פורום חדש ואיפה שרשום כתוב לנו אני לוחץ עליו והוא מעביר אותי לדף הבית של תפוז
רן,,
בני

eranavni

New member
כן למטה איפה שרשום להוסיף פורום חדש

ולא איפה שרשום כתוב לנו כי משם לא הצלחתי

phingy

New member
זה לא נגד אף אחד אבל...../images/Emo3.gif

בזמן האחרון יש התמלאות של הפורום באנשים חדשים, אני אחד מהותיקים פה (אם אפשר לקרוא לזה ככה...) כמו גם אורי ואנדריי וגדעון ועוד כאלה שגם נמצאים פה וגם כאלה שעזבו ולפעמים קופצים לבקר. אני חייב להגיד לכם שאמנם הפורום התפתח וגדל אבל גם נוספו כאן אנשים שקצת "הורסים" את הפורום עם המריבות והירידות שלהם. בכל הרצינות אני חושב שעד לפני שבועיים בערך הפורום היה הרבה יותר רגוע וכמעט בלי מריבות. אז תתחילו לרסן את עצמכם לפני שהפורום יהפוך לשדה קרב ותפסיקו עם הרעיונות שלכם לפורום חדש, בינתיים שמתי לב שמי שמציע את זה הם אנשים "טירונים" כאן בעיקרם, אז קודם כל תתאקלמו קצת ותבינו שזה יכול להיות אחלה של פורום עם אנשים נחמדים.

eranavni

New member
בהחלט

אני גם כן די חדש כאן רק שבוע וקצת ואני יחשוב על מה שאמרת אליי אתה צודק אוליי זה באמת מיותר
רן,,
בני

d@r121

New member
טוב תראו.....

מי ששם לב התחלתי למחוק שרשורים בלי לרחם אחד מהם של פרץ שהחליט שהוא ידבר על אמיגו כמה שבא לו שזה בעיניי התגרות או הצהרה בשביל הצהרה כזאת פתחתי אתמול שרשור OFF ששם אפשר להצהיר מה שרוצים גם על נישואים אזרחיים לקוף לא מעניין אותי העיקר שזה יעשה מתחת לOFF לצערי יש לי בעיה עם פונקצית השרשור ככה שאני לא יכול לשרשר הודעות ואני פשוט מוחק אז אנא תתחילו לשרשר ואל תפתחו שרשור חדש בכל פעם ואל תקללו או תשמיצו כי זה לא פורום פוליטיקה אומנם אנחנו נמצאים בימים קשים אבל בשביל זה יש פורום פוליטיקה ששם ישמחו לשמוע את דעתכם בכל אופן אני מוחק השמצות והתגרויות.... ד
ר תסלחו לי על העצבנות ראיתיהיום עם אחותי את קטנטנות ואני חייב לבלוע קצת סחוג מכיוון שזה מתוק

למעלה