הפורום

../images/Emo41.gifהפורום../images/Emo41.gif

אני כאן די הרבה זמן ואני חייבת לציין שממש נחמד לי כאן! אבל יש משהו שמאוד חסר לי... (ודיברתי על זה עם דנה) יש ביננו דיסטנט, אז נכון שאנחנו בפורום סחבקים והכל אבל אין לנו את הצחוקים שלנו... אנחנו נכנסים לכאן פעם ב... רואים, לפעמים מגיבים ויופי, סבבה! אני חושבת שצריך לעשות משהו בנידון! ד"א- משהו שמטריד אותי- איפה מנהל הפורום?!?! BE HAPPY

ציפיתי להשערות מכם...

אולי אני אנהל את הפורום כשהמנהלים לא פה...
BE VERY HAPPY
מחכה לתגובות שלכם- מה אתם חושבים שצריך לעשות בנידון? כאן המקום להצעות!

badphish

New member
פראיירים לא מתים

הם רק מתחלפים לא היייתי פה איזה 200 שנה ואני רואה שעדיין יש אנשים שנכנסים לפה ודנים בשאלת מנהל הפורום כמה עצוב...

RedStorm

New member
מדינתי.......אז מה את מציעה לעשות?

!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חיבוקקק קבוצתי????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!! שמחים שנחמד לך פה להיות נאיבי ילדותי ואופטימי בטירוף זה לא רע! ולשאלת המנהלים באמת יש "מנהלים" אבל בעצם הם לא עושים כלום כלום כלום אז מי שרוצה להעלות סקר , מאמר , גרב יכול לרשום פה והמנהל יטפל בבעיה

IC4

New member
just a figure of speech

בכלל למה את חושקת בניהול הפורום ? לא מספיק כבר שניים
? ואגב כפי שכבר נאמר בעבר (פשוט "הפרייארים" של אז התחלפו אז נגיד שוב) אם יש לכם הצעות איך לשפר ולהוסיף => פשוט תשפכו.... במקום לפתח תאווה לניהול הפורום בטח החובשת בדימוס כל פעם שרואה את השם של הפורום שלנו היא חושבת לעצמה: MY PRECIOUS ! (אגב, זאת קריצה לLOTR למי שלא מבין) --- בכלל הפורום הזה לא זקוק למנהל, תמיד ניסיתי להאמין בזאת (אמוונה שנובעת מחוסר הרצון לקחת אחריות, אך עדיין באה מעולם נפלא יותר) ובכוונה תחילה כדי להישמע יומרני : המתנה של רדי לכל המעונין להשתמש בה

יקירי, ../images/Emo8.gif אתה ממש חמוד...

אבל לא!!!! אני לא רוצה לנהל את הפורום הזה... וחבל לי לפגוע לך קצת באגו אבל רוב הדברים שכתבת ממש, אבל ממש, לא נכונים
!! ANY WAY - יש דברים שאתה ממש לא מבין בהם ולא יודע עליהם (אולי באיזשהו שלב תדע, בנתיים- לא!!) שאלה: שמעת פעם על ציניות?!?! צחוקות, דחוקים... BE HAPPY

IC4

New member
לאגו אין שום קשר לזה

הציניות היא זו שנפגעה קשות לא חושב שהיא תוכל אי פעם להיות אותו הדבר אגב רשמתי שתי שורות אלה לפני שקראתי את המשך ההודעה ונראה לי קצת שילוב של ציניות ואירוניות כל הקטע הזה
מעין מסר כפול גם לעצמך יש דברים שאיני יודע נשמע מאד מיסתורי את לא יודעת על שום איזה תכנון להרוג אותי , נכון ? כדי שתוכלי להשתלט על הפורום

זהו! עלית עליי!!!

עם הקשרים שלי- watch your back...
אבל יש דברים אחרים שאתה לא יודע ואתה תדע כשעוד תהיה בהכרה! אם לא אז זה לא בגלל משהו שתלוי בי! BE HAPPY
אפשר לדעת איך בדיוק השתלטת על הפורום?

למעלה