הפינה השבועית - אולי קצת אחרת

gils33

New member
../images/Emo41.gifהפינה השבועית - אולי קצת אחרת../images/Emo41.gif

ספרו היכן הייתם בחג? מה עשיתם? מה מתכוונים לעשות הלאה? שילמתם על אטרקציות?נהנתם מכולם? מעניין

schlomitsmile

Member
מנהל
בחג עצמו היינו אצל הוריי לא נסענו לטיולים או אטרקציות, כי אין לנו אוטו אבל יש לנו המון דברים שלא מספיקים לעשות בד"כ וזה הזמן לעשותם. למשל הספינה שסיפרתי עליה (אשתדל להעלות תמונות בהמשך- כייף לי להשוויץ בבעל המוכשר שלי ../images/Emo9.gif), הכנת הגינה לאביב ולחיפוש הביצים ביום ראשון, ועוד ועוד...

motior

Member
החג עוד לא נגמר...

בחג הראשון היינו באחו בניימינה ובכרמל ביום הראשון של חול המועד היינו במוזיאון המדע בירושלים מחר נהיה במירון...

hirshfe

New member
אחלה פסח

אחרי הרבה זמן הייתי בחופש ובילתי כל החג עם הילדים. היה אחלה. הבאלאגן עוד התחיל בראשון שעבר - ערב ערב החג. יום אחד בתל אביב פגישת מחזור של החברים מתיכון ואחר הכך שידור ישר של הג'וק האישי שלי (רק אני ועוד מאה חמישים איש) רסלמניה (אירוע האבקות הגדול שלה שנה) הפגישת מחזור הייתה מרתקת - כייף לראות אנשים, שפעם היינו נפגשים כל יום לראות שכמה שהשתננו נשארנו אותו הדבר מדהים לגלותאך בסופו של דבר המסלול של כולנו דומה. וכמו שאחד סיכם את זה 30 שנה חיפשתי את עצמי ולא הבנתי מה המטרה שלי בעול ואז הפכתי לאבא - והכל נהיה ברור. הסדר היה אצל חמתי - וגם ארוחת החג של לאחר מכן. בחול המועד הלכנו יום אחד לגן החיות בחיפה - טעות נוראית המקום היה בחינם והיו שם כל עם ישראל אישתו והשכן עם הילדים. יותר מידי אנשים פעם שלישית שלי בגן ובפעם ראשונה שלא נהנתי. יום שקט בבית אחד ואז להמשך החג (עד היום) לצפת עם הורח אחי וילדות שלו. צפת השתנתנה וזה כואב. יש לי בית נופש שם - ותמיד החיים עם ההשכנים החרדים היו בסטטוס קו. אבל הפעם בפעם הראשונה ב37 שנה שאני שם. צרחו לנו שאבאס שהדלקנו את מנגל, בהמשך גם עפה אבן לחצר. אבל בסך הכל נהנו - היינו באניעם ובחוף בכנרת (לרגע היה נראה לי גם שראיתי את סתיו שם - אבל אני לא בטוח)

היה פסח וטוב שנגמר

בחג הפסח היינו אצל חמותי (כל החג) אז נחסך מאיתנו כל עניין הנקיון והבישולים. את קיפול הפסח התחלנו איך שיצא החג וסיימנו בשעה 21:00. הפסח הזו העמדתי לעצמי מטרה: לא לאכול יותר ממצה ולא לעלות יותר מק"ג. אז אני שמח לבשר שהצלחתי לאכול "רק" חצי מצה בליל הסדר וזהו.. שאר הפסח בלי מצות. רק פת אורז. ובקשר למשקל.. יייפיקאיי!!! ירדתי 300 גרם
עכשיו שמזג האויר נוח יותר, זה גם הזמן לחזור לריצות...

gils33

New member
הפסח הזה לא היה משהו../images/Emo4.gif

חוץ מסדר הפסח שהיה מקסים מבחינתי ומבחינת המשפחה, רוב הפסח הייתי חולה עם אנטיביוטיקה. טיול אחד לצפון שהיה נחמד וכל הייתר פגישות עם חברים נחמדים,על האש וקצת ים. לא פסח שאני רגיל.

למעלה