המטבח של סברו
New member
../images/Emo41.gifהפינה השבועית של סברו - קינוחים ותוספות../images/Emo41.gif
מי אמר שבשביל להכין קוסקוס אמיתי , טעים, ואוורירי צריך לעבוד קשה. אין כאן שלבים וסיבוכים, הכי פשוט להכנה והכי טעים שיש. למדתי להכין אותו מחברה טובה . לא האמנתי לה כשסיפרה לי שזה כל כך פשוט . ביקשתי לבוא לראות איך היא מכינה ואכן הפלא ופלא , יוצא מדהים!!! מאז כולם מאוהבים ,פשוט לא מוכנים לאכול קוסקוס אחר. אני ממליצה לכם בחום להכין אותו ,אף אחד לא יאמין לכם שהכנתם אותו בכלום עבודה. אז קדימה למטבח.... קוסקוס אמיתי בקלי קלות מצרכים: 1 קילו סולת (חבילה 1) 5 כוסות מים 1 כף מלח 1/3 כוס שמן הכנה: מרתיחים בסיר מים, שמן ומלח, מורידים את הסיר מהגז ומוסיפים לתוכו מיידית את שקית הסולת.. מערבבים היטב בעזרת כף עץ עד שהסולת "שותה" את כל הנוזלים ונוצרת מעין עיסת סולת. מניחים על הסיר מגבת, סוגרים את מכסה הסיר ומבשלים על אש קטנה 45 דקות בדיוק. מסירים מהגז ,פותחים את מכסה הסיר ומשאירים להצטנן כ-5-10 דק` ,מסננים בעזרת נפה של קוסקוס את הסולת לתוך קערה גדולה. זה הכל , הקוסקוס מוכן לאכילה ,הוא יוצא מדהים! באמת שאין מילים. * בשעת הסינון,כשהסולת עדיין חמה, ניתן להעזר בכף הגשה גדולה לניפוי קל יותר.
מי אמר שבשביל להכין קוסקוס אמיתי , טעים, ואוורירי צריך לעבוד קשה. אין כאן שלבים וסיבוכים, הכי פשוט להכנה והכי טעים שיש. למדתי להכין אותו מחברה טובה . לא האמנתי לה כשסיפרה לי שזה כל כך פשוט . ביקשתי לבוא לראות איך היא מכינה ואכן הפלא ופלא , יוצא מדהים!!! מאז כולם מאוהבים ,פשוט לא מוכנים לאכול קוסקוס אחר. אני ממליצה לכם בחום להכין אותו ,אף אחד לא יאמין לכם שהכנתם אותו בכלום עבודה. אז קדימה למטבח.... קוסקוס אמיתי בקלי קלות מצרכים: 1 קילו סולת (חבילה 1) 5 כוסות מים 1 כף מלח 1/3 כוס שמן הכנה: מרתיחים בסיר מים, שמן ומלח, מורידים את הסיר מהגז ומוסיפים לתוכו מיידית את שקית הסולת.. מערבבים היטב בעזרת כף עץ עד שהסולת "שותה" את כל הנוזלים ונוצרת מעין עיסת סולת. מניחים על הסיר מגבת, סוגרים את מכסה הסיר ומבשלים על אש קטנה 45 דקות בדיוק. מסירים מהגז ,פותחים את מכסה הסיר ומשאירים להצטנן כ-5-10 דק` ,מסננים בעזרת נפה של קוסקוס את הסולת לתוך קערה גדולה. זה הכל , הקוסקוס מוכן לאכילה ,הוא יוצא מדהים! באמת שאין מילים. * בשעת הסינון,כשהסולת עדיין חמה, ניתן להעזר בכף הגשה גדולה לניפוי קל יותר.