הפינה השבועית

axnholic

New member
../images/Emo41.gif הפינה השבועית ../images/Emo41.gif

כן כן, זה שוב הזמן הזה בשבוע. הזמן לפינה השבועית. והשבוע ברצוני לפנות אליכם בנושא קשה בפורום זה- המאמרים. הפורום שלנו לא בדיוק ידוע במאמריו, ולכן ברצוני לפתח את נושא זה. אז מה עושים? אני יכול לבקש ממכם פשוט לכתוב מאמר, אבל שום מאמר לא יופנה אליי. החלטתי שנכתוב ביחד מאמר. המאמר יהיה על שחקני הסידרה, אך בנתיים אני רוצה שנתרכז באדם-דמות אחת והיא: ריי רומנו-ריימונד ברון . כל קטע מידע שיש לכם, אני מבקש לפרסם בשירשור הזה או במסר פרטי אליי. אני אחבר את כל הקטעים וניצור מאמר. אני יודע שקשה למצוא עליו חומר בעברית, אבל נסו למצוא או לתרגם חומר באנגלית. מקווה שתהיה הענות יותר גדולה מאשר בשבוע שעבר, שחר.

kyle chandler

New member
הנה קצת../images/Emo168.gif

21.12.1957 גובה: 1.92 (זה הגיוני בכלל?!) הוא היה במי רוצה להיות מליונר (לא שזה חשוב) וזה ב-125,000$ הוא אב ל-4 ילדים שמסבירים את השמות של הפיילוט: אלכסנדרה (אלי)בת 13, מת'יו (הוא היה בשם אחד התאומים בפיילוט) בן 11, גרגורי (כנ"ל) בן 11, וג'וזף (שנולד במהלך הסדרה) בן 6 במקור ריי רצה להיות accountant (לא יודע מה זה) אחיו האמיתי גם הוא סמל ב-NYPD לאשתו קוראים אנה סקרפולה הוא פגש את אשתו כששניהם עבדו בבנק הוא ממוצא אמריקאי - איטלקי ופרט אחרון: מה שאמרתי שהוא האבא ה-10 הכי טוב בטלוויזיה האמריקנית, אז בתחרות 50 האבות הכי "גדולים" בכל הזמנים הוא גם היה מקום 10 מקווה שעזרתי

axnholic

New member
../images/Emo45.gif

אם יש לך עוד אז תשים כי לפי איך שזה נראה עכשיו, רק אני ואתה נכתוב את המאמר.

kyle chandler

New member
עוד קצת../images/Emo168.gif

הוא הפיק וכתב את כולם אוהבים את ריימונד" הוא כתב ספר שנקרא "everything and a kite" שמבוסס על הקומדיה שלו סרטים שהוא הופיע בהם: "עידן הקרח" "ברוכים הבאים למוספורט" "ההספד" "grilled" שחקן אורח בסדרות: "dinner for five" "אמריקן איידול" "המופע של אלן דג'נרס" "סאטרדיי נייט לייב" "מלך השכונה" (שיחק בכמה פרקים) "בקר" "סאטרדיי נייט לייב" (פעם שניה) "נני"

axnholic

New member
חוששני

שאתה סותר את עצמך. לא חסר עליו חומר ברשת. טוב, אני לא אהיה כפוי טובה, לפחות אני לא צריך לעשות את הכל לבד. יכול להיות שאני לא אהיה כאן יום-יומיים, אז לא לעשות בלגן.

4הרמיוני

New member
מה, הוא היה בעידן הקרח?../images/Emo25.gif

מי הוא היה? לא שאני חושבת שזה סרט טוב, זה פשוט הסרט היחידי שראיתי מבין הסרטים שכתבת (ראיתי אותו באיזשהו בייביסיטר...)

למעלה