הפינה השבועית

axnholic

New member
../images/Emo41.gifהפינה השבועית../images/Emo41.gif

הזנחתי את הפורום קשות השבוע, בגלל הביה"ס הזה, מצטער. ועכשיו לפינה השבועית. שבוע שעבר אמרתי שביחד נכתוב מאמר. היחיד שעזר הוא גלעד והמאמר יצא בקרוב. השבוע אני רוצה להמשיך עם מסורת המאמרים ארוכת השנים. השבוע נסכם את חייה של דברה בארון הידועה בשם פטרישיה היטון.

kyle chandler

New member
יאללה../images/Emo168.gif

אני קצת מאלץ את עצמי אבל שיהיה: נולדה ב-4.3.1958 באוהיו. גובהה הוא 1.57. השם חיבה שלה זה פטי (patty). היא הלכה לבית ספר קתולי. אחיה מייקל כותב ל"שואו ביז" למיניהם. יש לה ארבע בנים: סאם (10), ג'ון (8), ג'ו (6), דן (5). סיימה בית ספר ב-76. בתיכון היא הייתה פעילה חברתית בכל מיני דברים שקשורים למשחק. היא אמרה בתוכנית "entertainment tonight" שהיא מתכננת לאמץ ילד (כשכבר היו לה 4 ילדים לא מאומצים). היא סיימה את האוניברסיטה ב-1980 עם BA בתיאטרון (מה שזה לא יהיה...). היא אירית - אמריקנית. סדרות וסרטים שהשתתפה (או התארחה במקרה של הסדרות) ספייס ג'אם העידן החדש (בתרגום חופשי) בטהובן זכרונותיו של הבלתי נראה (בתרגום חופשי) סדרות: המופע של אלן דג'נרס מלך השכונה מסיבה לחמש (בתרגום חופשי) DEA שלושימומשהו אומת החייזרים (בתרגום חופשי) העדפות: אוכל: סטייק, צ'יפס צרפתי (לודע איך לתרגם), ודונאט קרמי פריך סרטים: אפוקליפסה עכשיו, on the waterfront, ואנשים רגילים (תרגום חופשי) צבע: אדום שחקנים: דסטין הופמן, גארי אולדמן קומיקאי: סטיב מרטין שיר: תמיד ולתמיד (תרגום חופשי) חגים (בערך): חג ההודיה והיומולדת שלה גלידה: רום צימוקים (יאק) תחביבים: לקרוא זכרונות: לידתם של ארבעת ילדיה הפרק האהוב עליה: לידתה של אלי (כשהם נתקעים בפקק אחרי שהם בורחים ממארי ורוברט אומר שהוא יילד את אלי וזה רק אזעקת שווא (כזה מצחיק)) עיר: ונציה ספר: כל דבר של מרטין אמיס

kyle chandler

New member
רגע לפני ריימונד:../images/Emo168.gif

דברים אהובים עליו: מכונית: מאליבו 69 אוכל: פיצה סרט: תכנית פשוטה (יש החודש ב-יס) צבע: כחול שחקנים: ג'יימס וודס, ג'ואן אלן קומיקאי: לארי מילר, דייב אטל תכנית אהובה: הלילה עם דייוויד לטרמן (תרגום חופשי) דמות אהובה: פרנק ברון ספורט: גולף קבוצה: הניו יורק יאנקיז שיר: נפלא (תרגום חופשי) משחק שולחן: risk חגים: memorial day (אין לי מושג מה זה... אולי יום העצמאות? סתם מנחש) גלידה: שוקולד תחביבים: גולף וגלישה זכרונות: קיץ 71 פרק: איך הם הכירו (תרגון חופשי - לא זוכר גם על מה הפרק) עיר: ניו יורק ספר: שמונה גברים בחוץ (תרגום חופשי) חיה / חיית מחמד: הכלב שלו - נמו

axnholic

New member
מאמר חדש

הכנסתי מאמר חדש על ריי רומנו. החלטתי לעשות את המאמר בתוך תבנית של ת.ז. גדולה מאוד. הגעתי למסקנה שלסכם שחקן בקצרה ובנקודות חשובות זה לא אפשרי. אני רוצה להגיד תודה רבה לגלעד שעזר, הרבה! אם יש לכם עצות לגבי כתיבה יותר טובה או בעיה במאמר הספציפי, שלחו אליי מסר או שרשרו לכאן. ברצוני להזכיר לכם שאני חדש בעסק הזה...
המאמר על פטרישיה יבוא בקרוב.

axnholic

New member
הוחלף הסקר

מה היה הסקר הקודם? האם אתם רואים את השידורים החוזרים ב18:05? 4 אנשים חושבים ש"אם אילו שידורים חוזרים, אני מרשה לעצמי לפספס מדי פעם." סה"כ מצביעים: 4. אתם עדיין יכולים להצביע לסקר הזה בארכיון. מהו הסקר החדש? צופה וותיק? - מהפרק הראשון של העונה הראשונה בפעם הראשונה ששודרה הסדרה. - כבר ראיתי את כל העונות לפחות פעם אחת. - אני חושב שראיתי את כל עונות 1 עד 7 לפחות פעם אחת. - לא. - אחר. פרטו בפורום. אז קדימה, לכו להצביע ולהשפיע.

axnholic

New member
מזל טוב

עכשיו יש 2 מצביעים לסקר. נו, אז מה את אומרת על המאמר? שווה לעשות עוד אחד על פטרישיה?

למעלה