הפינה השבועית

../images/Emo41.gifהפינה השבועית../images/Emo41.gif

והפעם 1993 שנת 1993 החלה, ולכולם היה ברור שטייק דאת בדרכם להצלחה. אבל הם עדיין לא סחררו את המצעדים והגיעו למקום הראשון. הם ניסו את מזלם בעוד בלדה הנקראת "Why cant I wake up with you" שכמעט הגיע למקום הראשון אך הצליח להגיע רק למקום השני. הביטחון העצמי של הבנים רק עלה, והם ניסו להצליח גם בתחומים אחרים כמו, מגישים בתוכנית הנקראת "The Big Breakfast". במהרה הם הפכו למפורסמים בכל אנגליה ובאירופה, ובפברואר הם ניסו את מזלם באמריקה והופיעו בכמה בתי ספר, אך כמובן ששם לא הכירו אותם והם לא הצליחו. מסע ההופעות הפך בשבילם לתחביב בעוד הם הופיעו בטאיוואן ויפן. ג'ייסון:" Japan is by far my favourite place that we've been to. Everything about it, the people treated us so well, the food was delicious, the culture is fascinating. I didn't want to leave." השיחרור של pray סימן עוד פריצת דרך ללהקה. סוף כל סוף כל סוף כל סוף- הם הגיעו למקום הראשון במצעדים ונשארו שם לחמישה שבועות!!
השיר בהחלט הראה לעולם שטייק דאת ניחנו גם גם בכישרון לשיר וגם בכתיבת השירים. הווידאו היה מעורר השראה וההצלחה בתקופה האחרונה שלהם עזרה להם לממן טיסה לאקופולקו ששם הם יכלו לצלם קליפ באמת מושקע ואומנותי. סיבוב ההופעות שלהם בקיץ היה באמת להצלחה. מרוב כל המעריצות הנרגשות שפגעו בעצמן באמצע ההופעות שלהם מרוב התלהבות *שיעול שיעול* הם נאלצו להופיע בכמה מקומות בסתר. בסינגל הבא שלהם הבנים רצו להוציא משהו קצבי, ולכן הם פנו לכוכבת פופ משנות ה- 60 (לולו כמובן) לשיר איתם בחידוש לשיר של דן הארטמן- Relight my fire. היה זה צעד חכם ביותר, ככה גם קהל המעריצים המבוגר שלהם קיבל תמורה לכספם. לולו אף שרה איתם בכמה גיחות שלהם לתוכניות טלוויזיה ולבסוף גם הסכימה להצטרף אליהם ב-95 לסיבוב הופעות. שוב, הסינגל נכנס ישר למקום הראשון, למרות שזו לא הייתה הפעם הראשונה לבנים, הייתה זו הפעם הראשונה ללולו! באוקטובר 1993 הם שיחררו את האלבום הבא שלהם- Evereything Changes, שלא במפתיע זינק ישירות למקום הראששון בדיוק כמו בסינגל הבא שלהם Babe שאותו שר the all mighty Mark Owen בפעם הראשונה! הבלדה המקסימה הזו באמת הייתה ראויה למקום הראשון במצעדים של חג המולד, אך היא נוצחה ע"י שיר הנקרא "Mr. Blobby" . השנה הזאת נגמרה בתכנון לסיבוב הופעות הכי גדול שלהם עד עתה-"the Everything changes-tour" (ולמי ששכח, זו ההופעה שהם התחפשו לגנגסטרים..שרובי תפס לגארי בתחת כשהם הצטלמו עם הקהל
אוו ושג'ייסון התחפש לאישה- איזו אישה שרירית ומכוערת הוא היה!! קיצר- הופעה קורעת מצחוק!!) איפה אתם הייתם באותה שנה? האם כבר מאז TT שבו את ליבכם? מי כאן חושב שסיבוב ההופעות הזה היה הכי יפה? (ההופעה בברלין הייתה חלק מסיבוב ההופעות הזה). תמונה הכי אהובה מהשנה הזאת?

ותמונה מבייב, כי הרי איך אפשר לעבור

את 93 בלי בייב?? אתם מוזמנים לשים תמונות של אותה שנה...

1993

או בשמה השני " השנה שבה בייב יצא
" אז כן אני כבר הייתי איתם
האלבום הכי טוב שלהם יצא לאוויר העולם , והייתה לי בת מצווה וקיבלתי מלא דברים של טייק דאת (את הדיסק וקלטת וידאו ופוסטרים ומה לא ) ואני בהחלט חושבת שזה היה אחד הסיבובים הכי יפים שלהם
ותמונה - BABE כי איך אפשר אחרת

עפטוב

New member
הנה בה התחיל הרומן שלי...

סקירה מקסימה הילה - כמה דברים נוספים... קודם כל הדבר שהכי היה היסטריה באותה שנה היה העובדה ש relight my fire נכנס למקום הראשון היה שם 3 שבועות וירד למקום החמישי, כשהוא ירד איזה כוכב טלוויזיה בריטי בשם כריס אוונס (לזקנות שביננו ככה קראו לו נכון?!) אמר ב totp שזה מוכיח שהם רק משהו זמני...אז כל המעריצות החליטו להראות לו והכניסו אותם חזרה למקום הראשון שזה משהו שלא קרה אף פעם והם היו עוד 5 שבועות במקום הראשון.... ברלין היא ההופעה הכי מדהימה שלהם לא יעזור כלום.....אני מתה כל פעם שאני שומתע את גארי "boys, i think we're beeing watched" חחחח ענק! אגב סיפרתי את זה כבר מלא פעמים אבל אצלי זה התחיל בכתבה בראש 1 על "קחו את זה הלהיט ההיסטרי שמשגע את אירופה"
יש לי את הכתבה עדיין!!! היא ענקית!!!

כן, גם אני עוד שומעת את הקטע הזה

gary: "boys, i think we're beeing watched robbie: by who boss? by who?? gary: by berlin! ואז מראים את מארק עם המבט הכאילו מופתע שלו...

סקירה יפה../images/Emo140.gif

איזו שנה יפה זו היתה... אני התחלתי להכיר את השירים שלהם עוד מ-1992 אך הפכתי למעריצה רשמית שלהם דווקא בשנה הזו. האלבום Everything changes לדעתי הוא הכי יפה שלהם ובהופעה שלהם בברלין, כשרובי תפס לגארי בתחת היה קטע ענקי!

MissPop

New member
אני התחלתי איפשהו

עם השיר A MILLION LOVE SONGS ו-IT ONLY TAKES A MINUTE, COULD IT BE MAGIC... לא זוכרת אם זה היה סוף 91' או 92... אכן, 93 הייתה נפלאה, אני זוכרת שקניתי את הקלטת EVERYTHING CHANGES בטורקיה לא פחות... רוב השירים הכי האהובים הם מהקלטת הזו. ההופעה בברלין אדירה - מארק והקהל ב"בייב" - ביצוע מקסים. ההופעה של רובי לEVERYTHING CHANGES. הריקוד של WASTING MY TIME. ג'ייסון והפאה הבלונדינית... איך אפשר בלי המצויינים - BABE, PRAY, EVERYTHING CHANGES, RELIGHT MY FIRE. איזו שנה נהדרת למוזיקה ומעריצים!
פשוט נהדר.
נילי

הקטע של

מארק והקהל ב"בייב" היה מאוד יפה, אני זוכרת שהייתי מריצה את החלק הזה כל הזמן להתחלה
, פשוט אהבתי איך שכולן שרו במקומו והיה לו חיוך מתוק. את הקלטת של ההופעה מצאתי באילת, באחד הקניונים היתה חנות מאוד קטנה בפינה (כמעט פספסתי אותה אפילו), כל פעם שהגענו לאילת לא ויתרתי על החנות הזו ומשום קניתי בסופו של דבר את כל ההופעות שלהם. לפני שנתיים כשעברתי משם גיליתי שהחנות כבר נסגרה

כבר הרבה זמן שלא בדקתי אבל

אני חושבת שעדיין אפשר למצוא במקומות שמכבדים את עצמם..

כן, גם קלטות ווידאו

אני חושבת שראיתי לא מזמן או בטאוור רקורד בעזריאלי או בקניון הזהב...

למעלה