הפינה השבועית

../images/Emo41.gifהפינה השבועית../images/Emo41.gif

אתן יודעות מה לעשות
שיר השבוע: אלבום השבוע: סרט השבוע: תמונת השבוע: תמונת לחם שבועית: ------------------------------ ספר שבועי: סמיילי שבועי: אובססיה שבועית: פאדיחת השבוע : הדבר הכי גרוע השבוע : הדבר הכי טוב השבוע : איך עבר השבוע: אגב, אין לי בעיה ששבוע Mayuchkita תהיה אחראית על הפינה, ושבוע אני.

AC LoVeR

New member
עונה ../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif

שיר השבוע: Welcome - כריסטינה אגילרה אלבום השבוע:החדש של כריסטינה אגילרה סרט השבוע: אממ.....לא ראיתי סרט השבוע
תמונת השבוע: חח אלה! תמונת לחם שבועית: >> ------------------------------ ספר שבועי: הספר שאני צריכה לקרוא באנגלית...לא זוכרת ת'שם.. סמיילי שבועי:
אובססיה שבועית:שוקולד
פאדיחת השבוע : אין ממש.. הדבר הכי גרוע השבוע : המבחן הנוראי בהיסטוריה הדבר הכי טוב השבוע : לא יודעת :-S איך עבר השבוע: נחמד....

זה נראה לי רעיון מצוין ../images/Emo13.gif

רק תודיעי לה
שיר השבוע: יש שיר שנדבק אליי (והכל בגלל הפרסומת ה- *&#@ ל"הוט")- Oh Mandy
אלבום השבוע: הממממ לא הספקתי ממש לשמוע דיסק שלם השבוע
סרט השבוע: "קליק"- הסרט החדש של אדם סנדלר, ראיתי בדיוידי
חמוד ומצחיק
תמונת השבוע: כמה חבל שהחורף הישראלי לא נראה ככה תמונת לחם שבועית: סתם בחרתי אחת, כי אני לא במחשב שלי (עם כל התמונות)
------------------------------ ספר שבועי: "אמא של ג'ניס", של סוזן אדם- מדהים!
סמיילי שבועי:
(טוב, הגשם התחיל...) אובססיה שבועית: ללבוש קצר? או שמא ארוך? או קצר? לקחת מטרייה? או שלא? פאדיחת השבוע : לבשתי חולצה ארוכה, והיה חםםםם
הדבר הכי גרוע השבוע : לקום ב-6.30 ביום שלישי (ושאלה יהיו הצרות שלנו
) הדבר הכי טוב השבוע : ראיתי את כל המשפחה
איך עבר השבוע:

West Doll

New member
הנה תמונת הלחם של סטארפיש../images/Emo8.gif

זה פשוט לא מעלה אותה בתור לינק ולי פשוט...יש שיטות
סתם נו, העתק הדבק אבל בכל זאת

Mayuchkita

New member
עונה

שיר השבוע : HURT והשבוע יצא הקליפ שלו קליפ כזה עצוב!
אלבום השבוע : Back To Basics - כריסטינה אגילרה סרט השבוע : יש לה ביצים - מומלץ
תמונת השבוע : לא אל תבכי , אחרת גם אני אבכה
תמונת לחם שבועית :
---------------------------------- ספר שבועי :
סמיילי שבועי :
אובססיה שבועית : לדאוג ולדאוג ולדאוג
פאדיחת השבוע : הייתי בשירותים ולא נעלתי את עצמי, (אני שונאת לנעול) וחברה שלי הייתה אמורה להחזיק לי את הדלת.. והיא הסתדרה בינתיים.. ואיזה בן נכנס.. ופתח לי את הדלת
איזה פאדיחה זאת הייתה...
הדבר הכי גרוע השבוע : היום של אתמול בבצפר.. כאבה לי הבטן מוות, ולא ידעתי מה לעשות בסוף הברזתי מהשיעור והלכתי הביתה
הדבר הכי טוב השבוע : לא היה דבר טוב
איך עבר השבוע ? בהמון שיעורי בית.
ואין אם לך בעיה אז סבבה
אני אחראית בשבוע הבא

West Doll

New member
אני עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע: Evanescence- Lacrimosa אלבום השבוע: Evanescence- The Open Door(זה יהיה עוד כמה שבועות ככה
) סרט השבוע: איש הקש- סתם כי היה משעמם וזה הסרט היחיד שנשארו אליו כרטיסים
תמונת השבוע:וואו
תמונת לחם שבועית:אומייגאד!!
------------------------------ ספר שבועי: כריתה
אני צריכה ללמוד אותו למבחן והוא שיא המשעמם סמיילי שבועי:
חמודי לא? אובססיה שבועית: אחיין שלי
פאדיחת השבוע : וואי...לא משנה
הדבר הכי גרוע השבוע : המורה שלי לאנגלית... הדבר הכי טוב השבוע : שהאקס שלי התקשר אליי וסיננתי אותו
זה היה כיף איך עבר השבוע: אממ בסדר כזה..

לללללללללללל

שיר השבוע: candy man של כריסטינה אלבום השבוע:כנ"ל סרט השבוע:ראיתי אמריקן דרימז ואהבתי.. ראיתי גם את העולם החדשthe new world יפה ומהפנט! תמונת השבוע:----> תמונת לחם שבועית: ------------------------------ ספר שבועי:גאווה ודעה קדומה (אהבה וגאווה של ג'יין אוסטין) הסרטים מדהימים במיוחד הגירסה עם קיירה נטלי.. הסרט הוא תמליל נחמד למי שראה ת'סרט. סמיילי שבועי: אובססיה שבועית:לנסות וללבוש ת'סוודרים החדשים שקניתי..לא היה מספיק קר..חבל! פאדיחת השבוע:לחברה שלי פרצו לדירה,והיא אמרה לי לא לספר את זה.יום אחד התקשרתי לאמא שלה ושאלתי אותה על הפריצה, אז האמא אומרת לי חצי בשוק חצי בהלם: איזה פריצה את מדברת?!? התבלבלתי לגמרי חשבתי שאני מטומטמת ושחברתי חיה בסרט.. בסוף התקשרתי אליה וספרתי לה את שאמרה לי אמה.היא אמרה שאסור היה לי לשאול את אמה,כי היא לא רוצה שידעו..וכו' פאדיחחחחחחחחחה.. הדבר הכי גרוע השבוע: הצטננתי.. הדבר הכי טוב השבוע : חתונות של חברותי, היה עשר! איך עבר השבוע:מצוין, באמצע, לא מידי כייף, ולא יבש.. next...

למעלה