הפינה השבועית

../images/Emo41.gifהפינה השבועית../images/Emo41.gif

שיר השבוע:
אלבום השבוע
סרט השבוע
תמונת הלחם השבועית
תמונת השבוע ------תוספות------
ציטוט השבוע
סמיילי
ספר השבוע
שיגעון השבוע
איך עבר עליכן השבוע :

מגניב ../images/Emo98.gif

שיר השבוע: Because Of You של קלי קלראקסון- הו, כמה נדוש... אלבום השבוע: שאנייה טוויין- האוסף (בעיקר השירים הישנים, כי את השאר יש לי באלבומים
) סרט השבוע- ראיתי אתמול סרט, אבל הוא היה די גרוע ("ריבר קינג")
תמונת הלחם השבועית- כל כך בראד בתחתונים וגרביים על השער של ואניטי!
תמונת השבוע: אני עדיין עם החורף ------תוספות------ ציטוט השבוע: "נו, איך היתה העוגה"? (משפט פתיחה גרוע בפאב מעושן)
סמיילי:
ספר השבוע: "מחוללת" של מוכתאר מאי, בחורה מפקיסטן שמספרת על אונס קבוצתי שהוטל עליה כעונש ממועצת הכפר
שיגעון השבוע: מממ... לעבוד קשה?
איך עבר עליכן השבוע: לא רע בכלל

West Doll

New member
יא מאן!../images/Emo3.gif

שיר השבוע: cassie- long way to go אלבום השבוע back to basic אתם יודעים של מי
סרט השבוע השבוע לא ראיתי סרטים
רק חותנת בהפרעה
תמונת הלחם השבועית התמונה ששירן עשתה
תמונת השבוע
http://img91.imageshack.us/img91/4876/188563135vc2.jpg
------תוספות------ ציטוט השבוע "תגידי שאני פרה!" "את פרה" "נכון!" סמיילי
ספר השבוע ספר אזרחות
שיגעון השבוע כולי משוגעתתת זה מספיק
איך עבר עליכן השבוע : לחוץ

אני לא מזהה אותה ../images/Emo12.gif

כנראה שהאיפור ממש כבד... או שאני סתם לא מכירה אותה

Mayuchkita

New member
../images/Emo182.gifעונה../images/Emo182.gif

שיר השבוע : Tell Me - החדש של דדי וכריסטינה אגילרה אלבום השבוע : Back To basics - ואני חושבת שזה לא רק השבוע, אלא כל השנה סרט השבוע : לא ראיתי השבוע סרט
תמונת לחם שבועית :
תמונת השבוע : כריסטינה אגילרה
ציטוט השבוע : "Stop Bitching start a revolution" סמיילי :
ספר השבוע : ממתי אני קוראת ספרים ? שיגעון השבוע : מוזר שלא היה כזה השבוע, איך עבר השבוע : דווקא נחמד, עבר מהר

עונה

שיר השבוע: אני הולך לבכות לך תהיה חזק למעלה/אביב גפן על יצחק רבין אלבום השבוע:לא משהו ספציפי... סרט השבוע: ראיתי ת'סרט "שיחות עם אישה אחרת" של אהרון אקהרט והלנה בוהם קארטר.סרט חמוד, לא מובן, מלא בדו-שיח, מומלץ לשיעמום. תמונת הלחם השבועית:-->הופתעתי ממנה כי לא ראיתי אותה אף-פעם והוא נראה קצת (הרבה)שיכור.. תמונת השבוע ------תוספות------ ציטוט השבוע: בחודש הבא אני אתחיל לעבוד.. סמיילי: ספר השבוע:קראתי את הספר "שומר הראש" של ניקולאס ספארקס, חשבתי שהוא מקור לסרט שומר הראש עם קווין קוסטנר, החתיך המהם, אני מתה עליו מאז "מכתב בבקבוק".ועם הזמרת הכושית הידועה וויטני יוסטון. אז התברר, שהקשר בין הסרט לספר הוא מקרי בלבד.רק השם זהה. הספר הוא מתח, רומנטיקה,לחובבי האימה בלבד.(עשה לי כאב ראש רציני
) שיגעון השבוע:לשתות תה,לשיר..לא משהו מיוחד איך עבר עליכן השבוע : סבבה, יהיה טוב...בע"ה

lovemichael

New member
חלוווווווו

תשובותיי שיר השבוע: זה רק הלב שכואב לך-אביב גפן,אתן לא יכולות להבין כמה אני מתחברת לשיר הזה... אלבום השבוע: 3doors Down-Away From The Sun מומלץ!!! סרט השבוע: היומן-אחד הסרטים הכי טובים שאי פעם ראיתי!! תמונת השבוע:-> הנה,ג'ף הארדי,הוא פשוט מושלם!!! ציטוט השבוע: "השדים באים בלילה,קולעים צמות מהכאב.זה רק הלב שכואב לך אל תדאגי...זה רק הלב..."
אוי...כל כך נכון... ספר השבוע:הארי פוטר והנסיך חצוי הדם,אני עכשיו קוראת אותו והוא מדהים!!! איך עבר עליכן השבוע: חרגיל...הרבה לימודים בעיקר...

למעלה