הפינה השבועית

Rowdy Girl

New member
../images/Emo41.gif הפינה השבועית ../images/Emo41.gif

שיר השבוע של באסטד:
שיר השבוע של סאן אוף דורק:
שיר השבוע של מאט:
שיר השבוע לא של באסטד, מאט או סאן אוף דורק:
אלבום השבוע:
משפט השבוע:
סמיילי השבוע: ד''א [סתם לא קשור כזה D=] גיליתי שיש 4 ערים על שמי [כן ברור] בפלורידה [אולי יש יותר אבל לא המשכתי תחיפוש] : קורל גייבלס, קורל ספרינגס, קורל טראס וקייפ קורל D= הא מגניב או לא?!

m i c k e y 15

New member
בהחלט מגניב../images/Emo70.gif

שיר השבוע של באסטד:Busted - Loner In Love Busted - She Wants To Be Me
שיר השבוע של סאן אוף דורק:Son Of Dork - Little Things
שיר השבוע של מאט:Matt Willis - Up All Night
שיר השבוע לא של באסטד, מאט או סאן אוף דורק:תמי - תמיד איתך איפה הילד - מישהו שומע אותי שייגעצ - המילים הכי יפות McFly - Rockin' Robin McFly - Deck The Halls Cute Is What We Aim For - Crush Rooney - Stay Away
אלבום השבוע: איןן
משפט השבוע: -I wish I could Bubble Wrap my heart In case I fall and break apart-
סמיילי השבוע:

Dana Mi

New member
מיכל!! קלעת בדיוק לשירי באסטד שלי!!

רואים שאת מהקריות

Dana Mi

New member
הסיפתח שלי בפורום

שיר השבוע של באסטד: She Wants To be Me Loner In Love שיר השבוע של סאן אוף דורק: Holly....I'm The One (פשוט שיר ענק) שיר השבוע של מאט: Don't Let It Go To Waste (אני מכירה רק 3 שירים שלו..) שיר השבוע לא של באסטד, מאט או סאן אוף דורק: Take That - Nobody Else Robbie Williams- Better Man אלבום השבוע: McFly - Motion In The Ocean משפט השבוע: When did the music of McFly become cupping your testicles in front of whooping homosexuals?? (סיימון אמסטל המלך מגיב לתמונה של דני ג'ונס מתפשט במועדון הומואים, בתכנית של נבר מיינד דה באזקוקס) סמיילי השבוע:
.. השתמשתי בו הרבה שבוע מהנה לכולם!!

shanibu

New member
../images/Emo215.gif מיאוווווווווווווו

שיר השבוע של באסטד: air hostes שיר השבוע של סאן אוף דורק: slacker שיר השבוע של מאט: don't let it go to waste שיר השבוע לא של באסטד, מאט או סאן אוף דורק: evanescence - lithium envy on the coast - temper temper אלבום השבוע: החדש של אוונאסנס והשני של MCR משפט השבוע: גיא [מישהו שיושב לידי בשיעור מתמטיקה שעשה טעות מטומטמת בטרינום באחת התרגילים ונתתי לו את המחברת שלי לאיזה שעה בשביל שהוא יבין XDD]: "בת חן [המורה למתמטיקה] נכון שאני מטומטם?!" בת חן: "נכון" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אתם לא מבינים איך נקרעתי סמיילי השבוע:
ורק שתדעו שקורלע היא האחות חורגת שלי!
והיא עושה לי קנטאקי!!

Bleed for Me

New member
מאגניב!

שיר השבוע של באסטד:לא שמעתי
שיר השבוע של סאן אוף דורק:כנ"ל שיר השבוע של מאט:כנל.. שיר השבוע לא של באסטד, מאט או סאן אוף דורק:האלבומים של מקפליי,MCR ופראמור אלבום השבוע:ראה שאלה קודמת משפט השבוע:Live fast,die young,make a mark,fuck things up and move on (ג'רארד צMCR אמר את זה באיזה ראיון) סמיילי השבוע:
קורל קבלי
על הפינה!

michalushK

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo28.gif

שיר השבוע של באסטד: 3am שיר השבוע של סאן אוף דורק: Eddies Song שיר השבוע של מאט: היי קיד שיר השבוע לא של באסטד, מאט או סאן אוף דורק: Panic! At The Disco - karma police cover boys like girls - the great escape American Hi-Fi - Another Perfect Day Jimmy Eat World - Bleed American Jimmy Eat World - Get It Faster Michelle Branch - Everywhere אלבום השבוע: Busted - A Present Fot Everyone |נוסטלגיה
| משפט השבוע: Ryan Ross: "I don't know, I woke up today, looked in the mirror and I was like......... SHIT" סמיילי השבוע:
באלי גם תמונה של שלג

LovE BuSTeD

New member
עונה..

שיר השבוע של באסטד:SWTLO שיר השבוע של סאן אוף דורק:אין. שיר השבוע של מאט:batter than this:p שיר השבוע לא של באסטד, מאט או סאן אוף דורק:ואת-הראל סקעת ו-online alert-pakito אלבום השבוע:אין משפט השבוע:"פתאום כל שיר עושה להזכר.." ו-"coz everytime we touch i get this feeling and every time we kiss i swear i could fly" סמיילי השבוע:זה סמיילי מהאייסי חייכן כזה חמוד חח

אני../images/Emo9.gif

שיר השבוע של באסטד: 3AM
שיר השבוע של סאן אוף דורק: SICK
שיר השבוע של מאט: WHO YOU GONNA RUN TO?
שיר השבוע לא של באסטד, מאט או סאן אוף דורק: WALCOME TO THE BLACK PARADE
אלבום השבוע: MOTION IN THE OCEAN
משפט השבוע: "אז מה אם אני מפונקת?! גם לי מותר לפעמים!..... או תמיד
"
סמיילי השבוע:

למעלה