הפינה השבועית

../images/Emo41.gifהפינה השבועית../images/Emo41.gif

שיר השבוע: אלבום השבוע סרט השבוע תמונת הלחם השבועית תמונת השבוע ------תוספות------ ציטוט השבוע סמיילי ספר השבוע שיגעון השבוע איך עבר עליכן השבוע : ולפינת ה''רחמו עליי'' : סובבתי את הקרסול אתמול ועכשיו הוא בגודל של כדור טניס ואני בקושי הולכת.
בו הו.

הו, מסכנה ../images/Emo201.gif

תנחומיי
החלמה מהירה...
שיר השבוע: Fiona Apple- Window אלבום השבוע: Fiona Apple-When The Pawn... סרט השבוע: ראיתי סרט ממש מזוויע, שלא בא לי לציין את שמו בכלל (ב-DVD)
תמונת הלחם השבועית: בראד מצלם את "בוטון"
תמונת השבוע: גשם בכיכר האדומה (ברוח החורף
) ------תוספות------ ציטוט השבוע: "אני אנטי נגד" (הייתי אתמול במועדון, אז די ברור שיהיו "פניני חוכמה"
) סמיילי:
ספר השבוע: אני קוראת את אותו ספר (ארוך) כבר כמה שבועות
שיגעון השבוע: גשםםםם
איך עבר עליכן השבוע : סבבה

Mayuchkita

New member
החלמה מהירה ../images/Emo24.gif

גם אני מרגישה רע מאוד! חולה עם חום גבוה..
והייתה לי את השבת הכי מזוויעה שיש.. מרוב כאבי ראש.. וחומים.. שיר השבוע : Big girls don't cry - Fergie אלבום השבוע : The dutchess סרט השבוע : פרחים שבורים
תמונת הלחם השבועית :
תמונת השבוע : ---- ציטוט השבוע :
סמיילי :
ספר השבוע : האיש מן הצד האחר שיגעון השבוע :
איך עבר עליכן השבוע : מצויין..
חוץ מהשבת ומעכשיו שאני חולה..

החלמה מהירה גם לך! |אחות|../images/Emo24.gif

תגידו, מה קורה פה? בסוף נאשפז את כל הפורום

Im Invisible

New member
תרגישי טוב,בובע! ../images/Emo201.gif

שיר השבוע: MY GANERITON או משהו. תקוע לי בראש מאתמול. אלבום השבוע: אהמ,כריסטינה אגילרה. באק טו בסיק או משהו. [בורה,בורה,בורה!
] סרט השבוע: אהמ,הסרט האחרון שראיתי היה סליפרס,של בראד [כמובן,אלא מה?] אז אני אכתיר אותו.
תמונת הלחם השבועית: מצטערת,אני עדיין תקועה בטרויה..=/ תמונת השבוע: כנ"ל. ------תוספות------ ציטוט השבוע: "בן צריך לעשות מה שבן חייב לעשות,בת עושה מה שהבן לא יכול לעשות." או משהו.
אני אומרת לכם,אני מקלקלת משפטים יפים...צריך לרצוח אותי על זה!!! :S סמיילי:
כי ככה אני רוב השבוע. ספר השבוע: תעתועי הלב,או משהו. שיגעון השבוע: כובעים,שחורים. איך עבר עליכן השבוע : נחמד. ושוב,תרגישי טוב מותק!

המממ ../images/Emo9.gif

שיר השבוע: אריק ברמן - ג'וני אלבום השבוע: שיהיה עדיין רובי וויליאמס-רודבוקס סרט השבוע: השתולים ציטוט השבוע: שיחה של גארפילד עם המצפון שלו, מתוך garfield fat cat 3 pack הרביעי (איך זה נשמע
) Garfield: tell me conscience, just what does a conscience do? Conscience: it is my duty to make you feel bad about things that make you feel good. Garfield: that's sad Conscience: it's a living... סמיילי:
ו
משום מה
ספר השבוע: ד"ר ג'קל אנד מיסטר הייד - רוברט לואיס סטיבנסון וכמובן הגארפילד שהזכרתי למעלה שיגעון השבוע: ממ גירודים ודאגת החזר-נומי
? אל תדאלו איך עבר עליכן השבוע : בסדר בסך הכל

החזר נומי? ../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif

וואט דה פאק?
אגב, הציטוט מגארפילד קורעעע!

למעלה