הפינה השבועית

Rowdy Girl

New member
../images/Emo41.gif הפינה השבועית ../images/Emo41.gif

שיר השבוע של באסטד:
שיר השבוע של סאן אוף דורק:
שיר השבוע של מאט:
שיר השבוע לא של באסטד, מאט או סאן אוף דורק:
אלבום השבוע:
משפט השבוע:
סמיילי השבוע: אממ אינלי מה לספר... |: הו, כע... הבא שיציע לי סייבר יתהה לאן הראש שלו נעלם

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif מעתיקה מהשרשור הקודם.

כי לפני כמה שעות הגבתי שם בטעות חחח שיר השבוע של באסטד: איר הוסטס. כי מאט שם את זה בטופ 10 להקות בנים שהוא עשה בMTVהיטס XD שיר השבוע של סאן אוף דורק: טיקט >< חזרתי לשמוע אותם אחרי כמעט שנה :-ם שיר השבוע של מאט: - שיר השבוע לא של באסטד, מאט או סאן אוף דורק: כל הדיסק החדש של פוב. טים טו דאנס של פאניק. החדש של קיזר צ'יפס. אלבום השבוע: פוב ופאניק. משפט השבוע: - סמיילי השבוע: חחח לא יודעת.

מותק13

New member
קר לי../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

שיר השבוע של באסטד: All the way,Meet you there שיר השבוע של סאן אוף דורק: טיקט אווטה לוזרויל שיר השבוע של מאט: לא שומעת X__X שיר השבוע לא של באסטד, מאט או סאן אוף דורק: נו זאת רשימה ארוכה
אלבום השבוע: אין משפט השבוע: כשיש גשם,אז נרטבים סמיילי השבוע:

Dana Mi

New member
אני

שיר השבוע של באסטד: She Wants To Be Me (פתאום נזכרתי בו) שיר השבוע של סאן אוף דורק: Eddie's Song שיר השבוע של מאט: Don't Let It Go Th Waste שיר השבוע לא של באסטד, מאט או סאן אוף דורק: Take That - Another Crack In My Heart אלבום השבוע: Mcfly - Motion In The Ocean משפט השבוע:
Robbie Williams: No One's listening to me
I don't wanna fucking go on stage (Robert, I've just had a word with your insurance. It's gonna cost you a million if you don't go on)
Robbie: Right
Which way to the stage is it (אני יודעת שרשמתי את זה גם במקפליי. אבל זה משעשע מספיק בשביל לרשום את זה שוב) סמיילי השבוע:

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif גררררררררררררר

ברנדון
תמונה יפה שלו. חחח מצחיקה אותי XD

shanibu

New member
|קרמב|../images/Emo215.gif../images/Emo215.gif../images/Emo215.gif../images/Emo215.gif

שיר השבוע של באסטד: המממ... crash and burn שיר השבוע של סאן אוף דורק: הממ... ליטל ת'ינגס שיר השבוע של מאט: פאלינג אינטו יו שיר השבוע לא של באסטד, מאט או סאן אוף דורק: כל השירים של לילי אלן
Kill Hannah - Lips Like Morphine. Lostprophets - Rooftops The View - Same Jeans אלבום השבוע: של לילי אלן
משפט השבוע: לוידעת סמיילי השבוע:
ככה מרגישים אחרי מתמטיקה.

מותק13

New member
את עושה לי דווקא!ביץ'../images/Emo11.gif

פקאצביץ'-זה מה שאת
!!!!!!!!!!!! [גמאני רוצה את הדיסק של ליליאלן
]

shanibu

New member
../images/Emo215.gif לילי אלן ../images/Emo99.gif

מיכ צריכה ללמוד ממך, את יודעת להעריך מוזיקה טובה!!!!!!! [פקאצה
]

shanibu

New member
../images/Emo215.gif את תשתקי!

ומיד!!!!!!!!!!!!!!! פושעת. אני שונאת אותך. תעשי לי ילד
[טוב נו, לא. ג'יימס עושה לי.] אז אני אוהבתותך המון!!!!!!

אני../images/Emo9.gif

שיר השבוע של באסטד: cant braek through
שיר השבוע של סאן אוף דורק: sick
שיר השבוע של מאט: dont let it go to waste
שיר השבוע לא של באסטד, מאט או סאן אוף דורק: McFly - tranny הגירסה האקוסטית
אלבום השבוע: McFly - Room on the 3rd floor
נוסטלגיה מש'ו...
משפט השבוע: "תמיד אתן דופקות אותי ואני נתקעת מאחורה!"- חברה שלי אחרי שעברנו במעבר צר בקניון והיא עברה אחרונה
סמיילי השבוע: כרגיל-

למעלה