הפינה השבועית

Rowdy Girl

New member
../images/Emo41.gif הפינה השבועית ../images/Emo41.gif

באיחור >< טוב זה לא שיש לכם משהו יותר טוב לעשות
שיר השבוע של באסטד:
שיר השבוע של סאן אוף דורק:
שיר השבוע של מאט:
שיר השבוע לא של באסטד, מאט או סאן אוף דורק:
אלבום השבוע:
משפט השבוע:
סמיילי השבוע:
תמונת השבוע: [איז באקק >< אחרי שהתעצלתי לעשות מזה פינה בנפרד]

1AnastaciA1

New member
אני../images/Emo9.gif

שיר השבוע של באסטד: Whos David (חחח....היום היה לי בוחן בצרפתית והיה טקסט ושאלות..והטקסט היה על David!!!!
) שיר השבוע של סאן אוף דורק: Eddies Song שיר השבוע של מאט: אמ...לא כל כך שומעת את השירים שלו... שיר השבוע לא של באסטד, מאט או סאן אוף דורק: McFly - Help אלבום השבוע: אממ...The Black Parade - MCR משפט השבוע: "It's just so mental man, were just so crazy" סמיילי השבוע:
תמונת השבוע: דניאל רדקליפ....עם -ה-סוס!

shanibu

New member
../images/Emo215.gif איימ היר!

שיר השבוע של באסטד: נמנמנמ... can't break thru שיר השבוע של סאן אוף דורק: החדש [?] אבל רק חלקים ממנו :\ ואין לי מושג איך קוראים לו שיר השבוע של מאט: me and your mother שיר השבוע לא של באסטד, מאט או סאן אוף דורק: fort minor - remember the name fort minor - believe me והשירים של לילי אלן. והאלבום החדש של FOB אלבום השבוע: החדש של פוב ושל פורט מינור משפט השבוע: "מה זה פה?! ועדת בחישה?!" וגם "סבסטיאן אני מקווה שאתה אוהב אורז" סמיילי השבוע:
תמונת השבוע:

shiraz cohen

New member
פה!

שיר השבוע של באסטד: לא שמעתי כל כך. נגיד ש-she wants to be me... שיר השבוע של סאן אוף דורק: אממ little things. שיר השבוע של מאט:--- שיר השבוע לא של באסטד, מאט או סאן אוף דורק: כל הדיסק של the click five. ו-the used-on my own. אלבום השבוע: של the click five. משפט השבוע: "hey girl,i wanne catch your wave, hey girl,i wanna drift away with you..." (זה תקוע לי בראש...) סמיילי השבוע:
מתאים למצברוח שלי... תמונת השבוע:

S H I R 147

New member
עונה :]

שיר השבוע של באסטד: כ ו ל ם !!!! חחח...הייתי בהתקף נוסטלגיה או משו
שיר השבוע של סאן אוף דורק: Boyband שיר השבוע של מאט: Hey Kid שיר השבוע לא של באסטד, מאט או סאן אוף דורק: כל הפלייליסט...חחח...חרשתייייי~!! אלבום השבוע: Evanescence-The Open Door משפט השבוע: לא שזכור לי משו כרגע....
סמיילי השבוע:
ובשביל להיכנס לרוח החג שמתקרב:
תמונת השבוע: חחח...הצחיק אותי XDD

למעלה