הפינה לשיפוטכם

*יערית

New member
../images/Emo41.gifהפינה לשיפוטכם../images/Emo41.gif

תודו שזו פינה שלא חשבתם עליה
מעתיקה לפניכם מסר שקיבלתי{יש אלוהים בשמיים..יודע עד כמה אני זקוקה לזה} נשמע לי מאוד מפתה....רק מה,לא יודעת עד כמה מעוף יסכים לי לקבל אותו לשיפוטכם: הי אני בחור בן 28 עובד בתחום המחשבים. אני מחפש לעבוד כעוזר בית . אני שוטף רצפות,כלים,תריסים,שירותים, פנלים, אבק, ארונות, מקרר, תנור, כל מה שתגידי. אני מתחייב לנקות לשפשף ולקרצף עד שתהיי מרוצה. אני לא מחפש עבודה לצורך פרנסה ולכן אני לא מבקש שכר כל שהוא תמורת העבודה, אני פשוט אוהב לנקות ולשרת אחרים (מה לעשות, מין דפקט שכזה). הדבר היחיד שאני מבקש זה שתעבידי אותי בפרך, וכמו כן אצטרך גמישות מסוימת בזמנים. אשמח מאוד אם תואילי לאפשר לי לנקות עבורך אפילו אם יש לך צורך באופן חד פעמי. מחכה לתשובה יוסי [email protected] אז מה אני עושה עם זה
....זה מאוד מפתה

rolan

New member
נו יערית...

תשאלי אותו אם הוא יודע מה לעשות עם נחשים....
אני הייתי קופצת על המציאה
.... סתאאאאאם נראה לי חולני משהו, לא

עלמה 3

New member
רק חולני , בטוח , תגידי יעעעערית

איך מגיעים אליך האימלים האלה
לדעתי אחד כזה פוחד מנחשים.... או שהוא יבקש מהנחשה... תפסי אותי תפסי אותי.....תכי אותי תעבדי אותי בפרך יא נחשה

*יערית

New member
פירסמתי את זה בפורום גו"ג

ומסתבר שהחרייאת הזה שולח להרבה נשים.. וגם תיבת הדוא"ל שלא מפוצצת
בן נאות המרדות

שאני ימות

בדיוק את יוסי אני מחפשת,זה בכלל לא איכפת לי שהוא חולני או דפוק ,העיקר שיבריק לי את הבית מהבוקר עד הלילה...חלומי מתגשם יערונת,כתבת לו כבר? אל תספרי לו על הנחשים ושאר זוחלים שלא יברח.

*יערית

New member
הדואר שלו יונצ'וק

מפוצץ..אין אפשרות לשלוח אליו, חברה מהפורום השכן עשתה זאת...והמכתב שלה לא התקבל..הבחור כנראה מבוקש מאוד... עוד מפגר תולעת אינטרנט

החתולית

New member
נו באמת יערית...

גם כאן אני צריכה לתת הרצאה על "חבלים אזיקים ודבק מגע" ? אני רק לא מבינה למה אלי לא מגיעים המסרים האלה ? למה אני מופלית לרעה? דווקא אני ? נראה לי מאד לא הגיוני שלא לדבר על לא הוגן ! :))) והערה קטנה: הוא לא חולני, הוא פשוט אוהב דברים אחרת ממה שרובנו אוהבים. זה הכל. הוא לא מכריח אף אחת, הוא לא כופה את עצמו. just say no וזהו.

*יערית

New member
זוכרים את ההוא מלמעלה?

יונצ'וק...תראי מה קיבלתי הרגע ממנו ************************************************************* הודעה מ: yosiroz אל: *יערית תאריך: 30/10/2003, שעה: 17:07:02 הי שלום לך! ראיתי במקרה בפורום שהיה לכם דיון עלי, אז קודם כל רציתי לומר לך שזאת שאמרה לך שהיא שלחה לי דואר וזה לא התקבל, או שהיא סתם התבדחה או שהיא שיקרה בכל מקרה אין שום בעיה לשלוח לי דואר, מה גם שאפשר לשלוח לי מסר. לגופו של עניין, אני לא רוצה לנדנד אבל מאד, מאד היתי רוצה לנקות עבורך. ההצעה שלי היא רצינית. מחכה לתשובה יוסי מי רוצה אותו....

rolan

New member
אז ככה....

קודם כל, אם הוא רואה כאן, הוא כנראה גם בא ממשפחה מורכבת... דבר נוסף... נראה לי שהבחור ממש "מת" לנקות לך... או ש... הוא רוצה להציל אותך מנחשים... ממממ סתם כי בא לי לדבר....

*יערית

New member
בא לך לדבר בכייף../images/Emo13.gif

אבל למה דווקא אותי?כתוב לי בכרטיס מפגרת?
זה בסדר הוא כבר קיבל ממנו מסר ,סירבתי לו בעדינות רבה..והוא לא ישלח יותר...אלא יחכה לי במידה ואצטרך

החתולית

New member
זה שלא כתוב לך...

לא אומר שאת לא !!!! (אמרה החתולית וברחה מה יותר מהר מיערית) עיוני, אם סרבת לו, והוא ימשיך לבקש לנקות אצלך, רק תגידי לי... חוץ מזה, כמו שכתבתי בפורום אחר שאת קוראת בו, אני עדיין מעדיפה לשלם לעוזרת, אבל מי יודע, אולי יום אחד אשתמש בשירותים של houseboy כזה (לעומת זאת, אולי יום אחד הגב שלי יהיה תקין ואנקה בעצמי, ואולי יום אחד יהיה לי מספיק כסף לעוזרת שתבוא פעם בשבוע, ואולי...)

*יערית

New member
ח -תולה.....{זאב רווח}

קישט קישט.....
חכי חכי....את מתעסקת איתי
{שנייה חושבת אם זה נעים לי
}

החתולית

New member
גיברת מינהלת...

היא מאיימת עלי (והיא מרוקאית פולניה - זה הזן הכי מסוכן)... אני מיחכה לך, נראה אותך :)

*יערית

New member
הנה צעד ראשון שלי...

גברת מנהלת לעולם לא תצע נגדי..לעולם
{יערית תוהה באיזו ודאות היא קיבלה החלטה?}

כפרה עליך יערונת,את לא לבד בסיפור

גם אני קיבלתי מסר....... השאלה כמה זה יעלה לי ?.................................

*יערית

New member
בוודאי...

הרי הוא הציף לפורומים שבהם פירסמתי את זה ובחר את אלו שקפצו על המציאה
זה חינם

ליזי38

New member
../images/Emo6.gif

למה אלי לא פונים ככה במסרים? אולי הוא גם רוצה שאני אעמוד עם שוט?

למעלה