הפעם הראשונה שלי

../images/Emo41.gifהפעם הראשונה שלי../images/Emo41.gif

התרגשתם, ככ רציתם, התביישתם, נהנתם, רציתם עוד, עכשיו, אח"כ, תמיד! ככ הרבה רגשות, נכון? ההתלהבות, התמימות, הכיף, הסיפוק... כן, גם אני הרגשתי ככה בפעם הראשונה שהגבתי בפורום Nova.
(לא ציפיתם, הא?
) (איזה כיף להצחיק את עצמי
) בכל אופן, זה המקום והזמן, אנשים, ספרו לנו, שתפו אותנו בפעם הראשונה שלכם!
ובשביל למקד אתכם: הדייט הראשון (התאריך של ההודעה הראשונה שלכם): השידוך (איך הגעתם לפה-לפורום): זה מספיק בינתיים? כן, כן, כן
(אם מישהו מתקשה למצוא את התאריך, פנו אליי
)

../images/Emo111.gif מספק לגמרי ../images/Emo3.gif

הדייט הראשון (התאריך של ההודעה הראשונה שלכם):
13.01.05, עוד מעט חוגגים שנה וחודש
השידוך (איך הגעתם לפה-לפורום):
מממ... זה היה בערב חורפי, נכנסתי לאתר תפוז והנה בעמוד הראשי מופיע פרסום על הבלוג... באותו ערב נמרוד שיקלר (
) התארח... היה פשוט תענוג, בחיי, תענוג. הייתי אז תמימה והאמנתי שהדיסק ייצא אוטוטו, התרגשתי
. נכנסתי לפורום והתחלתי לדבר עם החבר'ה
.

dsol

New member
הפעם הראשונה שלי הייתה בזכות ../images/Emo68.gif חמודה...

הדייט הראשון (התאריך של ההודעה הראשונה שלכם): 1.6.05 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1175&msgid=53976025&FlagSybase=1 השידוך (איך הגעתם לפה-לפורום): אממ אחרי הצקות ודיבורים בלתי נגמרים של
(טולי טלטולי המתוקה שלי) בכל הזדמנות אפשרית על הלהקה החלטתי ששוה לנסות ומאז אני פה... לצערכם
אבל פה

טולייצ

New member
וווואו

הדייט הראשון (התאריך של ההודעה הראשונה שלכם): 5-5-05 [תאריך יפה להתחיל חח..] http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1175&msgid=52206316&FlagSybase=1 השידוך (איך הגעתם לפה-לפורום): יונתן סיפר לי על הלהקה באחת ההופעות,אז באתי לראות על מה כולם מדברים..
ומאז התמכרתי! ואני כבר חשבתי מדברים על דברים יותר משמעותיים

dsol

New member
את מוזמנת לספר גם על הדברים האלו...../images/Emo8.gif

אני ממש לא זוכרת!!!!!

אבל הגעתי לכאן בעקבות בקשה של הלהקה לנהל את הפורום שעוד בזמנו היה בmsn ורק אחרי חודש או יותר עבר לתפוז..... זהו.... סתם אם מעניין אתכם... הפורום הזה כבר בן שנה וחודשיים....

"את אחד ממכם לא רואים בחושך"../images/Emo6.gif

עילי בוטנר לא יודע לצלם.
הדייט הראשון - החיפוש לא עובד לי, אבל זה היה אחרי הבלוג הראשון או השני שלי. שאלתי מי יתארח שבוע הבא.
השידוך - הבלוג הראשון היה ב1/6 אחרי שראיתי את הפרסום של טולייצ בפורום עברי, לא שבכלל ידעתי או היה אכפת לי מי זה יונתן.

ברררר

New member
חחחח

אמממממממ פעם ראשונה: 18.5.05 שידוך: רציתי לספר לכם על הפגישה שלי עם ג'וני.

למעלה