הפרוייקט השבועי: SILVER

actimel

New member
../images/Emo41.gif הפרוייקט השבועי: SILVER ../images/Emo41.gif

אחד מהרכבי הדאנס הטובים ביותר לפי דעתי. הנה לפנייכם הסקירה שלי על ההרכב הנפלא הזה. ההרכב סילבר הם:
יואט וואן דאסל, הידוע בכינויו "יוני" וסילבי דה בי מבלגיה, הידועה בכינויה "ליקוויד"
עוד בהרכב: "טו אין דה בוש" "פלאש אנד בונז" "קבוצת הדי ג'ייז אילוז'ין"
סיגנון: איורו-האוס/טראנס
הסינגל הראשון שלהם נקרא ליקוויד. ובו השתתפה סילבי. לאחר ההצלחה העצומה החליטו סילבי ויואט להמשיך כצמד שייקרא: סילבר. לכן גם ניתן למצוא את הסינגל המצליח Turn The Tide תחת שניי האומנים בנפרד. יואט: די ג'יי ומפיק בלגי, התחיל את הקריירה הרשמית שלו בהפקה בשנת 1990. בשנת 1995 הוא היה הרזידנט הרשמי במועדון "קאראט" ושנה מאוחר יותר, בשנת 1996 כאשר נפתח המועדון היוקרתי "אילוז'ן" הוא מונה להיות הרזידנט הרשמי! בשנת 1999 החל יואט וואן דאסל לבנות ולפתח את הסיגנון המוסיקלי (דאנס וגרוב יחדיו) שלו למועדון ה"אילוז'ין" יחד עם חברו והדיג'יי פנקסטן. ואז, החל לעבוד במקביל על קריירה נפרדת כמפיק ל"סילבר" אחד מהרכבי הדאנס הגדולים ביותר. הסולו טראק שלו "מאסטרמיינד" מהאלבום AMG זכה להצלחה גדולה בבלגיה ובמצעדי הקלאב ברחבי אירופה. הטארק הופק יחד עם הדיג'ייז מייק קוגליין, קור פיג'מן ו"The Truth" בהמשך, הם עבדו בצמוד לדיג'יי פוש. בשנת 2004 הוא היה מועמד לדיג'יי הטוב ביותר בבלגיה בפרסי ה TMF היוקרתי. האלבום הראשון Chances יצא במאי 2002 האלבום השני Little Things יצא באפריל 2003
האלבום השלישי Nighttime Calls יצא ביולי 2005

actimel

New member
../images/Emo26.gifהאלבום הראשון של סילבר../images/Emo36.gif

תאריך יציאת האלבום: 7 במאי 2002
תחת הלייבל: יוניברסל. Silver - Chances 1. Turn the Tide 2. Skin 3. Forgiven 4. Forever in Love 5. In Your Eyes 6. Mystery of Tomorrow 7. Smile Has Left Your Eyes 8. Edge of Life 9. Angel on My Shoulder 10. Secrets 11. Turn The Tide (Multimedia Video Bonus Track) 12. Forever In Love (Multimedia Video Bonus Track)

actimel

New member
../images/Emo26.gifהאלבום השני של סילבר../images/Emo36.gif

תאריך יציאת האלבום: 10 באפריל 2003
תחת הלייבל: בייט ואורבאן Sylver - Little Things 1. Living My Life 2. Why Worry 3. Shallow Water 4. Wild Horses 5. Confused 6. So Afraid 7. Weeping Willows 8. Never Ever 9. Heal My Heart 10. Little Things 11. Je Ne Sais Pas

actimel

New member
../images/Emo26.gifהאלבום השלישי של סילבר../images/Emo36.gif

תאריך יציאת האלבום: 5 ביולי 2005
תחת הלייבל: זייטגייטס רקורדס Silver - Nighttime Calls 1. Love Is an Angel 2. Take Me Back 3. Summer Solstice 4. Who Am I 5. Make It 6. Drowning in My Tears 7. Sympathy 8. Changed 9. Where Did the Love Go 10. Fallin' 11. Tomorrow 12. Don't Call Me 13. Where Did I Go Wrong 14. Sometimes

actimel

New member
../images/Emo26.gifכל הרמיקסים של סילבר../images/Emo36.gif

Remixes Skin (Lost witness remix) Skin (Velvet girl remix) Turn the tide (Airscape mix) Turn the tide (Level mix) Turn the tide (CJ Stone remix) Turn the tide (Rui Da Silva remix) Forgiven (Oliver Lieb mix) Forgiven (Jaccot Remix) Forgiven (Club Caviar (Extended Vocal Mix)) Forever in love (3 Drives Club mix) Forever In Love (Soho Remix) Forever In Love (3 Drives Dub Mix) Forever In Love (Green Court Radio Edit) Forever In Love (Green Court Remix) The Smile Has Left Your Eyes (Jaccot Remix Radio Edit) The Smile Has Left Your Eyes (Jaccot Remix) The Smile Has Left Your Eyes (Brian Cross & Fat Synth remix) The Smile Has Left Your Eyes (Abel The Kid & Raul Ortiz Groove remix) Living my life (Filterheadz Dub Vox) Living my life (Filterheadz Dub) Living my life (Ion Remix) Living my life (Rudio Gouda Mono mix) Living my life (Soho remix) Living my life (Supersonix mix) Living my life (Groove coverage mix)

סקירה מעלפת כתמיד ../images/Emo45.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אין ספק שאקטימל היא הגברת הראשונה של המוסיקה בפורום לקרוא, להחכים, ללחוץ PLAY וליהנות

FlakY

New member
Ownz!!!

שי שמעתי לי עכשיו כמה שירים ועכשיו אני רישמית - מעריץ. תבורכי D:

actimel

New member
למשהו טוב מתרגלים במהרה...

עכשיו מה הקטע... תחשוב שהלהיטים של ההרכבים, רצים כבר מתחילת המילניום כלומר 6 שנים... ועדיין כייף להנות מהם כאילו שרק כרגע נכנסו לשוק. לדוגמא: Sylver - Love Is An Angel

Rachel47

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo45.gif../images/Emo15.gif

זה משו שאני לא ממש מצליחה להסביר פורגיבן אפפעם לא נמאס עליי (זה אחד היותר מפורסמים שלהם) וגם שאר הלהיטים משתבחים עם הזמן

Sinner Girl

New member
אחח סילבר ../images/Emo99.gif. ואגב,

תגידי שאת מסיימת, ואני אטגלן
.

Rachel47

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

אני מתה עליהם
יש לי את 3 האלבומים על המחשב

actimel

New member
כן, גם לדעתי הם הרכב פשוט מצויין

איזה להיטים את הכי אוהבת? וכן, יש המון... קשה לבחור להלן הפייבוריטים שלי: מתוך האלבום הראשון- Chances Turn the Tide Skin Forgiven Forever in Love מתוך האלבום השני - Little Things Living My Life Why Worry Wild Horses Little Things מתוך האלבום השלישי - Nighttime Calls Love Is an Angel Sympathy

Forgiven הייתה לו תקופה חזקה

אז שנכנסו לאסגו עם השיר סאמטינג שהוא היה להיט וזה מה שפתח את הדלתות להאוס בארץ ובעולם. ולישראלים היה מודעות להאוס כאן בישראל וגם לדאנס.

Rachel47

New member
../images/Emo80.gifאממ בערך מה שאת אוהבת../images/Emo15.gif

רק ש..עוד מלאאאא! בשלישי אני ממש אוהבת את take me back (אני חושבת שהוא האהוב עליי..וגם why worry אבל לא הרגיל..הנעמי רמיקס..הוא ממש מעולה
) האמת הכרתי אותו לחברות שלי וזה היה מצחיק כי כל מקום שאני הולכת אני שומעת אותו ושמו אותו באיזה מסיבה שהלכתי פעם וממש התלהבתי
ממש קשה להחליט מה הכי יפה יותר קל אם תשאלי אותי איזה שירים אני פחות מחבבת..זה רשימה ממש קצרה
הם פשוט מעולים

actimel

New member
טוב נו, עניין של טעם ../images/Emo8.gif

כל ההרכבים הבלגיים דיי דומים בגדול: לאסגו, מילק אינק וסילבר. בתכלס, הם כולם מפיקים להיטים אחד לשני. אני באופן אישי הכי מתחברת להרכב סילבר.

Rachel47

New member
../images/Emo80.gifמילק אינק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

טוב אז יש מצב שאני מכורה לדאנס בלגי
לא באמת הם 3 ההרכבים שאני הכי אוהבת
איזה מוזר אפפעם לא קישרתי ביניהם יאא תעשי סיכום על מילק
(אם לא קשה לך כמובן..) אהה ואם לא אמרתי קודם ~סגידה אינסופית~

actimel

New member
את מכורה לדאנס בלגי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני חושבת שהבלגים הם מפיקים מעולים, הרבה יותר מפראגמה הגרמנים למשל... ודרך אגב, גם קייט רייאן המדהימה שייכת לזרם (חצי בלגית חצי מרוקנית, לפי הדיווח של המאסטר שמעון אוחנה שנידב לי את המידע) לא, מה פתאום קשה - אני עושה את הפרוייקטים כאן מכל ה
בכייף אה... ואם את אוהבת הרכבים בלגיים אז כמובן שהרשימה עוד ארוכה. יש את מפיק הענק רג'י, איאן ואן דאל המקסימים, וההרכב טו פאביולה שלצערי עסוקים קצת יותר מדיי בהפקות לאומנים אחרים במקום להקפיץ להיטים גדולים יום מקסים לכולם ענת XX

למעלה