הפרוייקט שלי: לה לונה

actimel

New member
../images/Emo41.gifהפרוייקט שלי: לה לונה../images/Emo41.gif

לה לונה הזמרת לה לונה, שמה האמיתי הוא סופי לאמברטס – מעדיפה להקרא בכינוי: לונה (ירח בשפה האיטלקית) לונה נולדה ב26.07.1980 •בשנת 1998 הגיעה לונה להופעה עם אחד מאנשי המוסיקה המצליחים ביותר בבלגיה, רג'י פנקסטן (מההרכב המצליח מילק אינק וסילבר) •בדיוק באותם ימים, חיפש המפיק הבלגי רג'י זמרת מקצועית כדיי להתחיל פרוייקט דאנס חדש ומהפכני. סופי לאמברטס (לונה) עשתה עבורו מספר ווקאלים והפכה להיות הקול והפנים של K VOICE. הסינגל הראשון Save Me From The Night כנכנס להפצה בינואר 1999 לא זכה אומנם בזמנו להצלחה מסחררת ו בבלגיה בחברות התקליטים, אך הפך מייד להיות להיט היסטרי ומושמע בכל המועדונים המצליחים. •רג'י והמפיק המוכר: סטיב (ספייסמן) הגיעו להחלטה לשים את סופי (לונה) בקדמת הפולואו-אפ וגם על גביי עטיפת סי די הסינגל: Venus, אשר הופץ בבלגיה בחודש יוני 1999, שהפך להצלחת ענק בסצינת המועדונים ואף הפך לג'ינגל חסות של חברה מוכרת בבלגיה. הסינגל נכנס לטופ 40. •העניינים התנהלו קשורה, והחליטו להפיץ סינגל נוסף. ואכן, בינואר 2000 הגיח לו הסינגל: When The Morning Comes והפך למגה היט בבלגיה. בנוסף, תוך זמן קצר מרגע ההוצאה, הגיע לטופ 10 במצעד הבלגי. לונה הייתה מוקסמת כאשר הסינגל: Comes When The Morning הפך להיות סינגל השנה בתחנת המוסיקה המשמעותית והקובעת ביותר בבלגיה "רדיו דונה" •הסינגל הרביעי במספרו, Take Me שהופץ באוגוסט 2000 הגיע לעשרת הגדולים. •לאחר ציפייה דרוכה, הגיע הסינגל החמישי: Kisses Of Fire והופץ לראשונה בבלגיה בחודש אפריל 2001. כמו בארבעת הסינגלים הקודמים, אף הוא הופק ע,י היוצר רג'י פרקסטון וסטיב ספייסמן. •בפברואר 2002, הגיע סינגל נוסף אשר נקרא: Here I Am

actimel

New member
../images/Emo27.gifסי די סינגלים../images/Emo37.gif

La Luna - Kisses of fire cd single La Luna - When the morning comes cd single La Luna - Take me cd single La Luna - Here I Am cd single

actimel

New member
../images/Emo26.gifכל הרמיקסים - לה לונה../images/Emo36.gif

• Kisses of Fire (Space Cadetz mix) • Kisses of Fire (STEVE SPACEMAN VS GEGO'S 20 MINUTE) • Kisses of Fire (HUSS REMIX) • Kisses of Fire (NICOLAI WARNEZ REMIX) • When the morning comes (Steels & Stripes remix) - only available on viny • Here I Am (Club mix) • Here I Am (Nicolai Warnez mix)

actimel

New member
../images/Emo127.gifתאריכי הפצת הסינגלים../images/Emo127.gif

• Save Me From The Night (January 1999) • Venus (June 1999) • When the morning comes (January 2000) • Take me (August 2000) • Kisses of fire (May 2001) • Here I Am (February 2002)

SummerNightCity

New member
אני לא מכירה אותה. ../images/Emo12.gif

אבל השמות של חלק מהשירים שלה נשמעים מוכרים. ותודה!

actimel

New member
כדאי להאזין לה...

בכייף, מצטערת שקצת נעלמתי. אני מקווה להמשיך בפרוייקטים הבלגיים שלי
מה, אין מצב להפסיק בלאסגו ובסילבר הא... תודה, שמחה שאהבת

actimel

New member
מצטערת על שאלתי הטיפשית...

האם מישהו כבר עשה את הפרוייקט על ההרכב הבלגי המצליח ביותר "איאן ואן דאל" תודה ענת

ענת המוכשרת, תמיד כיף לקרוא ולהחכי

תמיד כיף לקרוא ולהחכים מהפרוייקטים שלך עושה עבודה מקצועית בשביל הנשמה MUSIC FOR SOUL

actimel

New member
אין בעד מה, שמחה שאהבתם אותו

הפרוייקט הבא מוכן! על איאן ואן דאל, ויכנס לפה בשבוע הבא. הדגש על לה לונה הוא בהחלט על הסינגל: SAVE ME FROM THE NIGHT

למעלה