הפרויקטים של דניאל לשנה זו

../images/Emo41.gif הפרויקטים של דניאל לשנה זו ../images/Emo41.gif

טוב, אז שלום לכולם, ואחרי הכותרת המפוצצת, הסבר- למרות ההיעלמות הארוכה, דניאל היה, ויהיה מעורב, בכמה וכמה דברים השנה. אז מה שנעשה הוא כזה - אני אשרשר את כל הדברים הידועים (לפחות לי), ואתם תהיו ילדים טובים, ותגיבו/תוסיפו, ושאר ירקות. אז נתחיל:

בלאקפילד 2

אלבומם השני של הלהקה שבראשה עומדים אביב גפן וסטיבן ווילסון יצא לפני כחודשיים . אחרי שבאלבום הראשון קיבלנו את השירים "hello", "blackfield", "pain"' ואת הגרסה האנגלית ל "עכשיו מעונן", הגיע האלבום השני של הלהקה, עם "once", "epidemic" ושאר ירקות. דניאל, קלידן הלהקה, היה אמון גם על ה "downtown session orchestar" בדיסק השני. למי שלא יודע - אחרי שעזב את התעויוט, דניאל עזב גם את בלאקפילד לא מזמן, ומי שמחליף אותו הוא לא אחר מאשר ערן מיטלמן. אז ככה: חוו דעתכם- על הלהקה, על השירים, וכל מה שבא לכם בנושא.

לטיפול יצאנו

הצגה של תיאטרון באר שבע (מברודווי במקור) , אשר מהווה "קומדיה מטורפת על החיפוש הנואש אחר אהבה בעולם שבו כולם "הולכים לטיפול" או לפחות "מדברים על זה"...". את המוזיקה להצגה כתב מיודענו. ראיתם??? ספרו לנו איך היה ?

שני חדרים

תיאטרון הבוגרים של בית לסין מעלה את המחזה משנת 1988 המספר את סיפורו של מייקל- מרצה אמריקאי אשר נחטף בבירות על ידי קבוצה של טרוריסטים איסלאמים, ואת אופי ההתמודדות של אשתו עם כל המקרה. גם פה, דניאל אחראי על המוזיקה. מי שראה- שיספר...

BaRbiK

New member
../images/Emo12.gifהוא עזב גם את בלאקפילד?

לא ידעתי!
בכלמקרה, הם להקה ממש טובה, ממש אהבתי את הדיסק החדש (וגם את הישן
) הגרסאות לסוף העולם, מגיפה ואלפי אנשים מעולות, ובלכל הדיסק נשמע פשוט מעולה

hodayoyo

New member
הם בהחלט מעולים../images/Emo60.gif

עוד לא יצא לי לשמוע כל כך את הדיסק החדש, אבל יש לי אותו
את סוף העולם הכרתי כבר לפני כמה חודשים והוא טוב, אבל את אלפי אנשים לא כל כך אהבתי, הוא אחד השירים המיותרים שהם העבירו.

בשל אילוצי זמן והפסקת חשמל

אמשיך מחר... יש עוד כמה. אז יאללה חבר'ה - שתפו פעולה. עד כאן מירושלים לילה טוב

האלבום "שפויים" של שלמה ארצי

5 שנים מאז אלבומו הקודם, יצא לפני כחודש אלבומו החדש של שלמה ארצי. דניאל לקח חלק בעבודה על האלבום המדובר כמפיק מוזיקלי, בנגינה, ובקולות רקע (והרבה- הקול שלו משתלב יופי עם זה של שלמה ארצי..) עד היום יצאו לרדיו שלושה שירים : "האמיתי", "איסלנד", ו"ניצמדנו". הידעתם???: 1. בשיר "איסלנד" דניאל מנגן ב..... אקורדיון. 2. דניאל עושה לשלומות את הקולות רקע ב"ניצמדנו". 3. בשיר "לעולמים", בבית שבא אחרי הפזמון הראשון, שומעים את דניאל שר ברקע "צלצלי אליי כבר ב 9:00, הו הו"... 4. לדניאל אין קשר לשיר "האמיתי"- על הפסנתר ניגן בן ארצי, שגם הפיק את השיר יחד עם אבי סינגולדה (וטוב שכך...) דעתי האישית: אחרי ששמעתי חצי מהדיסק (נלקח מאחותי), אני נותנת לו כרגע חצי
- למה: השירים הראשונים פשוט משעממים אותי. "מתנה ליום הולדת" הוא בעל פוטנציאל לפעמים הבאות, אבל השאר פשוט משעמם. מה שכן, אני נותנת ציון עובר לשלושת הסינגלים יצאו - כולל "האמיתי", ובמיוחד ל"נצמדנו", ועוד ציונים חיוביים לשירים "שפויים", ו"לעולמים". יכול להיות, שאם אני אשמע אטת הדיסק במלואו, דעתי תתגבש אחרת. ומה איתכם??? מישהו שמע? מישהו רוצה להגיד משהו על השירים עד עכשיו??? דברו...

פסקול הסרט "הסודות" של אבי נשר

לא מזמן קראתי באינטרנט, שבמהלך חודש מאי, תהיה הבכורה לסרטו החדש והמדובר של אבי נשר "הסודות". מותך כתבה בעיתון הארץ: "הסודות" מספר על ארבע נשים צעירות חרדיות, בנות 19, שלומדות לימודי דת באולפנא בצפת. "המהפכה הפמיניסטית מתחילה אצלן ברכישת דעת תורנית", אומר נשר. ארבע הבנות - שתיים מזרחיות ושתיים אשכנזיות (דנה איבגי, טלי אורן, מיכל שטמלר ואניה בוקשטיין) - מצליחות, למרות התנגדות הסביבה, לשכנע את הוריהן לאפשר להן ללמוד במשך שנה באולפנא, שבה יעמיקו בגמרא ובלימודי קודש אחרים, בדיוק כמו הגברים. "זו מהפכת אמת", אומר נשר, "המטרה הסופית, שאיש לא מעז לומר אותה בקול רם, היא שגם בזרם האורתודוקסי תהיה אשה בתפקיד רב". חייהן של הבנות משתנים כאשר אשה צרפתייה, לא יהודייה, בגילומה של פאני ארדן, באה להתגורר בדירה שמול האולפנא. האשה מופתעת לגלות שיש צעירות יהודיות דתיות שלומדות תורה, נושא שבו היא מתעניינת, וקושרת אתן קשרים. היא, שישבה 15 שנה בכלא באשמת רצח, תלמד את הבנות הרבה על עולם החטא. " דניאל אחראי על פסקול הסרט. את שיר הנושא תשיר לא אחרת מדנה עדיני, וייתכן שגם מאיה רוטמן מכוכב נולד האחרון שרה בפסקול (או שהבנתי לא נכון איזו כתבה). הדבר היחיד שיש לי להגיד זה : מי יתן והסרט יהיה טוב ומצליח, לפחות כמו "סוף העולם שמאלה"- שיזכה לחשיפה בינלאומית, ואז דניאל יזכה לחשיפה בינלאומית מבחינה מוזיקלית, ואז השמיים הם הגבול??? <אלה מפנטזת...אמן...>

למעלה