[סמויה]היה פרק ממש יפה!!1
והוא היה כ"כ מצחיקקקק ברלד פשוט הרג אותי
איך הוא הופיע ערום יוו. והוא עוד אומר לארז"השתמשתי בכמונה הירוקה הזו "
חחחחחחחחחח חולה עליו או שתומר התעצבן מהקטע של הבירות שלא היה בירות קרות,וברלד כזה"איי דונט טאץ'"
איזו דמות חרא הדמות של תומר.. כל הזמן הוא רע לכולם וכאלה|: איך הוא אמר לרואת חשבון הזו ליד כולם דברים מגעילים והכלS:הוא חרא או שהוא מתנהג לגיא מגעיל"לא יכלת לספר על הטיול?תספר וזהו מה אתה כוסית"
ואיך היא זרקה אותו הרואת חשבון והוא כזה אח"כ עם החמוכרת מתנשק והכל חח.. שניה אחרי שאמר לה להביא לחברה שלו חולצות והיא כזה"היא רזה או שמנה ממני?"כדי לדעת ת'מידה והוא כזה"הרבה יותר רזה,היא כוסית..סתםסתסם בערך כמוך.."
וברלד -שוב
בא עם עוגה ואומר לתומר"לאן אתה הולך??יש עוגה"והוא כזה עם זר על הראאששש. ואומר לארז"לא בטוח הייתי לוקח אותך..אולי.."[אם היתה לו הזדמנות כמו של גיא] והכי הרג אותי שהוא כזה עושה"לא יודע אם נצטרף אליכם[לאביגיל וגיא],צריך לחשוב על זה..לא לא נבוא"
מפגרר וגיא כזה מבקש להחליף נושא כי אביגיל באה וברלד כזה"בדיוק דיברנו עלייך"..גיא כזה מוריד ת'ראש
חחחחחחחחחחח אהבתי את הקטע שאביגיל אמרה למה לא לבוא רשימה ענקית וחיסרון אחד שתהיה בלעדיו. ואז היא באה
חמודים הם. ותומר לפחות אחרי זה ביקש סליחה מהרואת חשבון
איזה חמודים!!! יוו כ"כ אהבתי ת'קטע של המטוס. איך בסופ הוא התבאס שזה לא היה המטוס,והוא אמר לו דבריפם יפים לגיא.איזה חמוד ונקרעתי שהוא פתאום התחלי לדבר באנגלית וכאילו לתרגם כל מה שאמר ואז כזה הוא עושה"סתם סתם"
ופתאום גיא כזה קם וחייך וגם אביגיל חשבתי הם כן היו באותו מטוסO: ואז אמר להם"5000 דולר לכל אחד ונעצור באמסטרדם?"חחחחחחחח..טחוננייםם איך הוא אוהב לבזבז והוא כזה לטייסים"לכם 10 אלף אל תדאגו חח"D: ואז רואים ת'מטוס כזה טס לצד השני כזה..איזה יפה!
איזה יפה שהוא ככה עושה לגיא עכשיו
. טוב שהם לא פירקו הכל.איזה נחפז תומר. לפחות הכל לא נהרס
מקווה לעונה 2.