הפרק היום ביס- 2.02- כולם אוהבים ליצנים

darklighter

New member
../images/Emo41.gifהפרק היום ביס- 2.02- כולם אוהבים ליצנים../images/Emo41.gif

תקציר הפרק בעברית(תרגום שלי):
סם ודין מקשיבים בנייד של ג'ון להודעה מאישה בשם אלן ומחליטים לאתר אותה. הם המומים לגלות שאלן מנהלת בית המשמש גם כאיזור מפגש לציידים כמוהם. בינתיים, בקרנבל בעיר קטנה, ליצן משכנע ילדים להכניסו לביתם כדי שיוכל לרצוח את הוריהם. לתמונות מהפרק לחצו כאן
כל התגובות לשרשר לפה

darklighter

New member
תגובתי על הפרק../images/Emo190.gif

חח מוזר לי להגיב בלי לסמן
זה בהחלט פרק טוב, מתרכז באבל של האחים על אביהם ובכך שסם מרגיש אשם שחלק גדול מחייו הוא היה בריב עם אבא שלו ודין מרגיש אשם על כך שהוא היה הבן המועדף (ולכן ריסק את האימפלה שהייתה מתנה מאביו- אגב זה היה קטע חזקקקקק
ג'נס שיחק כל כך טובבבבב- כמו תמיד) הקטע עם הליצן היה די הפוגה קומית בשבילי...אני אוהבת את כל הקטעי אימה וכאלה סטייל עונה 1
זו הייתה סתם עלילה כדי להראות שהחיים ממשיכים והאחים ממשיכים לצוד שדים וכאלה... והכי חשוב- פגשנו 3 דמויות חשובות לעונה הזאת- אלן, ג'ו (אלונה טל
) ואש הכל כך נסגד
(הרג אותי מצחוק עם התספורת של ה"ביזנז מקדימה כיף מאחורה"
"... ודין וג'ו עם האקדח
בקיצור כדאי לכם להמשיך לראות. העונה הזאת ממש מעולה
ושימו לב לפרטים הקטנים. עכשיו שאני צופה פעם שנייה אני שמה לב לדברים שלא שמתי לב אליהם אז...

riktal

New member
הקטע הכי מצחיק בפרק הוא...

נקרעתי מצחוק כשהבנים נוסעים ברכב הישן ושומעים שיר ישן ואז כשהם עוצרים דין אומר: "זה כזה משפיל". גדול הקטע הזה!!!

hili2006

New member
שאלה...

ראיתי שעל טבעי חזר לשדר ביס סטארס 2 אבל זה לא ממש סדיר שמה.. מישו יודע אולי את הזמנים הקבועים של שידור הסדרה?.. ואם יש שידורים חוזרים של הפרק אז מתי?.. תודה...

darklighter

New member
../images/Emo44.gifזמני שידור הסדרה ביס סטארס 2../images/Emo44.gif

שידור ראשון: יום ב' 21:36 ש.ח יום ב' 1:48 , ג' 14:00 ו'- 18:16, 22:30 שבת- 15:40

למעלה