הפרק היומי - סקינס פרק 8 איך היה??
F FashionJunkie New member 21/9/07 #1 ../images/Emo41.gifהפרק היומי - סקינס פרק 8../images/Emo41.gif איך היה??
י יערונת מ New member 21/9/07 #4 מדהים.. ../images/Emo9.gif זה אחד מהפרקים האלה שאתה מבין כמה שאתה אוהב את הסדרה הזאת.. ממש נהניתי.. אבל אין על פרק 6.
מדהים.. ../images/Emo9.gif זה אחד מהפרקים האלה שאתה מבין כמה שאתה אוהב את הסדרה הזאת.. ממש נהניתי.. אבל אין על פרק 6.
1 1aDi1 New member 21/9/07 #5 פרק יפה! טוני היה כלכך מסכן הפרק, למרות שהוא עיצבן אותי במה שהוא עושה למגדל הזה של כריס... ואבא של טוני ואפי ממש מפגר!!! והספנסר הזה היה ממש יפה!!!
פרק יפה! טוני היה כלכך מסכן הפרק, למרות שהוא עיצבן אותי במה שהוא עושה למגדל הזה של כריס... ואבא של טוני ואפי ממש מפגר!!! והספנסר הזה היה ממש יפה!!!
M M i c h e l l e B New member 26/9/07 #25 נהה הפרק של אנוואר היה ב6 יחד עם מקסי הפרק האחרון הוא דיי של כולם
M M i c h e l l e B New member 29/9/07 #28 כן אבל זה היה רק החלק האחרון של הפרק לא? טוב ראיתי אותו לפני הרבה זמן אני לא חושבת שזה היה מכוון שהפרק יהיה בעיקר עליו בכל מקרה..
כן אבל זה היה רק החלק האחרון של הפרק לא? טוב ראיתי אותו לפני הרבה זמן אני לא חושבת שזה היה מכוון שהפרק יהיה בעיקר עליו בכל מקרה..
1 1aDi1 New member 29/9/07 #29 אבל זה כל העניין של הסדרה שכל פרק הם מתעמקים במישהו אחד, למרות שגם מראים את שאר השחקנים.
1 1aDi1 New member 29/9/07 #31 אם את כבר יודעת את זה אז היית אמורה שאין פרק שהוא על כולם ולא מתמקד שמישהו אחד
P purple floyd New member 21/9/07 #11 היה יפה! אפי הזאת נחמדה D: חברה שלה הצחיקה אותי, קאסי איפה מקסי איפה