הפרק היומי - שאלות

שמיצית

New member
../images/Emo41.gifהפרק היומי - שאלות../images/Emo41.gif

אז ככה -
קת'רין אמרה, שהיא עברה אצל ניקי בדרך חזרה מפגישה שהייתה לה בחברה....איזו חברה
קריסטין ופול משעממים לחלוטין... מתי הם מתגרשים? ומה פתאום הוא אוכל 3 פיצות משפחתיות
עוד תהייה - ג'ק אמר שקו היצור של ויקטוריה נמצא על סף פשיטת רגל... אבל ניל אמר לויקטוריה שנתוני המכירות מאד הרשימו אותו ובכלל - עם כמות המעריצים, קשה לי להאמין.. מה קורה פה? בעצם, לא הכי מעניין...
דיאן כל כך מצחיקה... היא מאבדת את שפיותה למול עיננו מיום ליום וזה מצחיק בטירוף!

Dawn12

New member
קת'רין, דיאן ובעיקר - מיגל

קת'רין חזרה מישיבה של "תעשיות צ'אנסלר" כמובן. מוזר שהיא פתאום נזכרה בקיומה של החברה הזאת, אבל מוטב מאוחר מאשר אף פעם לא. דיאן אכן מאבדת שליטה, אבל לפחות היא מצדיקה סוף סוף את קיומה. מיגל הוא כנראה הדמות האומללה ביותר בג'נואה סיטי כולה. בניגוד למשרתות, המזכירות והעוזרות הצמודות בעיר, אשר משמשות לעתים קרובות ידידות נפש עבור מעבידיהן, מיגל המסכן נאלץ לסבול את היחס המזלזל של הניומנים בכל פעם שאחד מהם נמצא במצב רוח רע (וזה קורה הרבה). היום היתה זו ניקי, מחר זה יהיה ויקטור, ומחרתיים ויקטוריה. במקום לקום ולחפש לעצמו משפחה אחרת, מיגל פשוט מנמיך את עיניו במבט מבוייש ומדקלם את הטקסט הקבוע שלו: "כן גברתי." או "כן אדוני". מה גם שלמיגל אין חיים מחוץ לחוות ניומן והסיבה היחידה שבגללה הוא קם בבוקר (אם הוא בכלל מספיק לישון) היא כדי לשרת את הניומנים. לא מספיק שהוא מבשל, מנקה, עונה לטלפונים, פותח דלתות, נוסע לסידורים, מארגן אירועים ומי יודע מה עוד - בתקופה האחרונה החל מיגל גם לשמש בייבי סיטר לשני הזאטוטים של שרון! אני מציע שבפעם הבאה שניקי מחליפה בגדים (וכולנו יודעים שזה קורה לפחות פעמיים בפרק) שתחשוב רגע על מיגל ועל החליפה הלבנה הנצחית שלו, ומי יודע - אולי אפילו תפתיע אותו בחליפה חדשה! שחורה אם אפשר!

Charmed24

New member
המשרתים של היום...

שחר, אני לא מבין למה את מבכה על מר גורלו של מיגל. הפורטוריקנו החצוף הזה, העז היה לומר לקתרין צ'נסלר רמת המעלה, שהוא לא בטוח שניקי מוכנה לראות אותה. באיזה זכות הוא מדבר אליה ככה, ומה זה עניינו בכלל. אח"כ, כשפקו בדלת, הוא בושש להגיע, ואותה קתרין נכבדה נאלצה לפתוח בעצמה את הדלת באצמע ביקורה האצילי, ולהיפטר בטאקט מהאורחים הבלתי קרואים. חוץ מזה, למה אתה מתפלא שלא סומכים עליו שינהל חיים פרט לחיי העבדות שלו, כשהוא התאהב דווקא ברוצחת ורוניקה לאנדרס, והעמיד את חייה של אם המשפחה בסכנת חיים
אך יחסו של מיגל, הוא כאין וכאפס לעומת יחסה של קולגה אחרת שלו, הגב' מיימי ג'ונסון. אותה מיימי חטטנית, העזה להפקיר את הבית נטוש, והגיע למשרד של מעבידיה, כדי לרחרח ולטחוב את אפה לעניינים לא לה: מדוע הם מתעכבים במשרד. שערוריה שכזאת! בנוסף, ניסתה להזמין את עצמה לארוחת החג שלהם, והתעלמה מרמזיה של אשלי: "יש לך ד"ש מאוליביה, ודאי תרצי לבלות עם משפחתך |הדגששלך את החג, ולא איתנו". מיימי: "לא חמודה, אני איתכם בחג". חוצפה שכזו לעשות פרצופים על זה שג'יל מגיעה למשרד, וג'יל, אימו של יורש האבוט הצעיר, צריכה להרגיש לא נעים לבוא לסעודת החג, שמא המשרתת תעקם פרצופה. איפה הימים שהיו מלקים את המשרתים הסוררים

ים כחול

New member
../images/Emo6.gif הרסתם אותי שניכם ../images/Emo70.gif

סיכומים מדליקים
אחרי הטראומה עם הרצח הייתי נותנת לו גם שיהיה מאבטח בכניסה לדלת עם נשק !!! חוצפן קטן ... .. נו טוב הייתי קונה לו מדים חדשים עם כובע קסקט של מאבטחים
... את מיימי הייתי שולחת שוב לכמה שנים ... היא מיותרת

python 4

New member
נו באמת,

לפחות מיגל לא צריך להסתובב עם תלבושת המשרתות המגוחכת של אסתר, שעם מקל הנוצות שלה נראית כאילו יצאה הרגע מאיזה רומן זול של ג'ין אוסטן (לא שיש לה רומנים זולים, כן?) מצד שני תודו שמיגל היה נראה טוב דווקא בתלבושת המשרתות של אסתר.. "מיגל, פספסת פה נקודה!" "אוי, אסתר.... אני משרת רע, תענישי אותי!" ואם כבר בעינייני משרתים עסקינן אולי מישהו יוכל להסביר לי מה בדיוק התפקיד של מריסה חוץ מלהחמיא לאגו של דיאן ולהשתרלל עם לין בסתר?

למעלה