הפרק היומי - 16/8

Sahar 11

New member
הפרק היומי- עונה שנייה

שרשרו לכאן הכל
אממ בפוטושוט רק התמונה של אפריל לדעתי יצאה יפה.חבל שקמיל לא עפה, נמאס לי ממנה

da381

New member
קמיל כלבה..!!

זאת פעם שנייה שאני רואה את העונה השנייה ואת כל העונות בכלל (ז"א גם את הראשונה ראיתי פעמיים..) ובכל פרק אני משתכנעת שהיא יותר כלבה! מה אמורה להביע ההתנהגות שלה שהיא הציגה את המוצר?! כאילו פאק! קצת צניעות לא תזיק לך.. עלק "אני הטופ מודל הבאה" פחחחח... כן בטח.. יופי לא מספיק חמודה! יותר חשוב זה אופי! וזה מה שבטוח-א=י=ן ל=ך! וגם היופי שלך.. נו טוב.. לא משהו כזה מיוחד!

niranat

New member
../images/Emo41.gifהפרק היומי - 16/8../images/Emo41.gif

הבנות מצטלמות בתוך אקווריום ולומדות להציג את עצמן בציבור. סיומארה וקמיל עומדות לשיפוט - קמיל לא גורמת לחבב אותה ולא יודעת לקבל הוראות, אבל סיומארה היא זאת שעפה הביתה
. כל מה שיש לכם להגיד על הפרק - לכאן
.

niranat

New member
נולה ../images/Emo6.gif

הבנאדם הזה קורע אותי ברמת הפאתטיות שלו. דבר ראשון - אני ממש לא רוצה לשמוע אותו מדבר על אורגזמה, אף פעם [גם בעונה השלישית הוא אומר לאן שהיא ה"אורגזמה הלא מושגת שלו"]. בחייאת, בנאדם, אתה הומו מזדקן, שעיר, ומכוער שמסתובב עם צ'יוואוה מטופחת יותר ממני על כרית - אני ממש לא רוצה לשמוע את המילה "אורגזמה" יוצאת מהפה שלך! אבל אני לגמרי מבינה למה לקחו אותו לשפוט בעונה השלישית, הוא מגוחך, הוא קצת רשע
, הוא ציני - אחת הבחירות המוצלחות לשיפוט, למרות שאני לא בטוחה בכשירות הנפשית שלו ובכלל בחוש האופנה שלו [שמתם לב לקסקט הצהוב מצופה הלכה של הקיסרית מיני?!
אבוי לי, והבנאדם הזה אמור להיות סטייליסט. אין לי איך לסכם את הנושא הכאוב הזה חוץ מאשר בנקודה.]

niranat

New member
מממ וג'אניס ../images/Emo9.gif

שכחתי שרציתי להגיד גם משהו עלייה
היא כל כך הרבה יותר רחומה בעונה השנייה... תתפסי עמדה, תראי לבנות הפוסטמות האלה שלא מבינות בגרוש באופנה מאיפה משתין הדג! תראי להן את הצד האכזרי של תעשיית האופנה! שילמדו לקח!
תארו לכם איזה עצוב יהיה פאנל השופטים בעונה החמישית בלי ג'אניס
היא הדבר הכי טוב בכל התכנית הזאת
אבל אני מקווה שטוויגי תשתלט על מקומה כהרף עין
ועוד נ.ב. קטן שכזה - שמתם לב בפרק הקודם איך ג'אניס הסתכלה על טיירה כשהיא אמרה משהו על אותנטיות של אחת מהמתמודדות השחורות... אני שמה לב לזה הרבה, גם בעונה השלישית - ג'אניס מזלזלת בדיבורים החוזרים ונשנים של טיירה על המוצא ה"אפרו-אמריקני" ואני ממש מבינה אותה. למי יש כוח לשמוע סיפורים על אפליות או על אותנטיות ויחודיות של המוצא האפרו-אמריקני? תהיי יפה בזכות עצמך בלי לערב את המוצא שלך לעסק. להיות כושית באמריקה זה לא מיוחד! זה לא כאילו משהו מיוחד ונדיר בארה"ב - כמעט חצי מהאוכלוסייה כושים, מה הקטע?! אוקיי, אם את חצי לבנה וחצי יפנית [אפריל] - זה מיוחד, זה משהו שלא רואים כל יום, אבל כושים רואים כל יום, מה גם שחצי מהמתמודדות שם כושיות, בכל עונה [אולי חוץ מהראשונה].

Sahar 11

New member
../images/Emo45.gif

רואים שטיירה וג'אניס לא מסתדרות כל כך, ביחוד בעונה השלישית גם שהיה כל הקטע עם טוקרה אז הייתה להן מריבה קטנה... בטח טיירה הייתה שמחה שהעיפו את ג'אניס בעונה הרביעית, ואני אומרת חבל

LadyVampire

New member
טיירה אמרה..

באיזה תוכנית שהייתה על ג'ניס דיקנסון "we love to hate her"..
לא יודעת, זה נשמע לי קשור...

niranat

New member
האמת שזה לא נשמע לי קשור ../images/Emo178.gif

נראה לי שהיא התכוונה יותר לצופים - היא דמות כזאת שהצופים אוהבים לשנוא כי היא ביץ'. אני אישית פשוט אוהבת אותה
אבל נראה לי שזאת הכוונה.

LadyVampire

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

סורי. זה היה פשוט קורע
... נכון- אבל קורע
בא לי להחטיף לקמיל כאפה. אפילו קייטי לא עיצבנה אותי כל-כך... "כשזכיתי בהטופ מודל הבאה"- ד-י
נמאסת
התמונה של יואנה יצאה כל-כך יצירתית... והפוזה של קייטי באמת הייתה הכי טובה אבל היא נראתה כאילו היא נחנקת למוות

niranat

New member
../images/Emo45.gif אני איתך בקשר לקייטי ../images/Emo3.gif

ויואנה יצאה נחמד בתנוחה, אבל בכל זאת - כמה יפה כבר אפשר לצאת כשאת בתוך אקווריום?!?!
וקמיל יצאה ממש מכוער, לא הבנתי מה הם כל כך התפעלו ממנה.

JULI4561

New member
חחח התמונה של קייטי יצאה מפחידה ..

כאילו הפוזה באמת יפה אבל הפרצוף לא משהו

niranat

New member
חמוד? מדליקה? ../images/Emo12.gif

הם שני יצורים גמדיים, מגוחכים, שעירים, מטומטמים ומיותרים
חחח סתם, מיני בסדר, חבל שהיא שייכת לדבר הלא מוסבר הזה שעונה לשם נולה מרין [נשבעת שהוא עונה אם קוראים לו... נסו את זה פעם] - שהוא ללא כל ספק פשוט ווירדואו - תראו לי בנאדם נורמלי שמסתובב עם כלבה גמדית, מלביש אותה ב"מיטב האופנה" [הנה סטייליסט שהבנתו באופנה שואפת לאפס], ומניח אותה על כרית משי אדומה... אהה כן, ושכחתי לציין - את כל זה הוא עושה לעיניי המצלמות
אבל כמובן, אחרת הוא היה סתם משעמם, הווירדואיות הבלתי נגמרת הזאת זה מה שעושה אותו מעניין. אחרת, מי היה זוכר את השם נולה מרין?!

ANTM

New member
מה???

מה רע בנולה? הוא ממש לא "ביצ'י" ואני ממש לא מבינה למה את יורדת עליו ככה... אגב רוב הסטייליסטים מתלבשים רע.זה ממש לא מפחית מיכולותיו כסטייליסט.זו סתם אחת מאותן דוגמאות =אינסופיות= של סנדלר ההולך יחף... חבל שהוא שקט כזה ולא יודעים עליו כלום...אבל זו עדיין לא סיבה לקרוא לו בשמות.נשמע כאילו את ממש נגעלת ממנו!

niranat

New member
הכל בצחוק ../images/Emo3.gif

אבל הוא ממש לא שקט, יש לו תמיד ת'הערות הכי מטומטמות בעולם, ובחייאת - הוא מגוחך אימים! כל הקטע של מיני עם הכרית, ואיך שהוא מלביש אותה - הוא פאקינג בנאדם מוזר... וכמו שאמרתי, זה מה שעושה אותו מה שהוא כי אחרת מי היה זוכר את השם נולה מרין?

Sahar 11

New member
תתפלאי,

הרבה מפורסמים עם כסף מיותר מלבישים את הכלבים שלהם.
אבל מסכימה איתך, הוא מגוחך

למעלה