הפרק היומי
רביעי (9.3)

SoldieRonit

New member
../images/Emo41.gif הפרק היומי ../images/Emo124.gif רביעי (9.3)

איזה גאוה לפתוח שרשור אני כבר לא יכולה לחכות עוד 20 דקות לרגע שכולנו חיכנו לו ואני מקוה (סוף סוף) להצליח לראות עונה של ה"ה מתחילתה ועד סופה... צפייה מהנה ....ואני כבר יכולה להגיב מראש: איזה חמודים התאומים איזה חתיך מאט איזו גאונה (ממזרתה) רות'י

SoldieRonit

New member
Nooooooooooo ../images/Emo7.gif ../images/Emo93.gif

חשבתי שזה מתחיל ב-11:45 מזל שיש שידור חוזר בערב אחרת הייתי
חשבתי שאריק מקבל התקף לב בעונה 7 בכלל

ganitav1

New member
הפרק היומי../images/Emo70.gifעם שירשור ענקי על הפרק

שם הפרק – הלב מדבר שם הפרק באנגלית - The Tattle Tale Heart מספר הפרק - 401 תקציר הפרק (מהוט) – מאט מחליט לעזוב את בית המשפחה ולעבור לגור עם חבר. תקציר הפרק באנגלית - In the fourth season-opener, it introduces "The Colonel" (guest-star Peter Graves) and Grandma Ruth (guest-star Barbara Rush) back in the Camdens lives as they just returned from being out of the country for six months. Simon surprises his grandparents with his new haircut. Matt decides to move out of the house and gets his own apartment with his friend John Hamilton. Aunt Julie's new husband Hank (guest-star Ed Begley Jr.) gets Matt a job at his hospital working in the cafeteria. Also, a big surprise happens when Eric begins to suffer a mild heart attack due to the stress from his job. Eric spends a few days in the hospital with the support from his family. Within the coming weeks he must take things slow awhile recovering. שחקנים אורחים - Peter Graves - "The Colonel" John Camden Barbara Rush - Grandma Ruth Camden Deborah Raffin - Julie Hastings Ed Begley Jr. - Hank Hastings Sam Saletta - George Camden

ganitav1

New member
המשך...../images/Emo85.gif

ציטוטים - Lucy to Matt: "You're 21, well almost 21." Mary to Matt: "It's time to go." Matt to Mary & Lucy: "You don't have to be so callous about it." Mary to Matt: "Yes, yes we do."- Matt then shoves them out the room. John to Matt: "You need to get a job." Matt to John: "You need to get a car." Matt to Annie: "I'm moving in an apartment with John Hamilton... you know I love you but I can't stay forever." Annie to Eric: "What's the matter?...Eric!" Eric to Annie: "I think I'm having a... heart-attack." Camden family to Eric over the phone: "See you tomorrow." Annie to Eric: "Tomorrow." Eric praying to God: "Thank you. Thank you for tomorrow." Simon to Ruthie: "Parents get used to being bugged פאשלות - אריק מגיע לטלפון 2 שניות לפני שהוא מתחיל לצלצל
מחר יהיה גם אחד כזה...

SoldieRonit

New member
שישית (הכי מתקדמת בארץ),לפני שנתיים

בערך שודרה העונה השלישית,בה אנני ילדה את התאומים....

שלמונזה

New member
יאאאאאאאאאאאאא

עכשיו ראיתי, אני עם דמעות בעיניים
מאט
סוף סוף עובר דירה [והוא עדיין עם שונה הפייבוריטית שלי]. מרי ולוסי עדיין קרובות כמו שאני אוהבת אותן ביחד, מתכננות מזימות. וסיימון - איזה קושקוש בתור ילד קטן. הוא לא רוצה שמאט יעזוב כי הוא צריך אח. והוא משכנע את רות'י שהיא לא אשמה בהתקף לב. ואי איזה מתוק!!!! וזה רק מוכיח לי כמה התגעגעתי, טוב שהם חזרו!!! רק חבל שאני צריכה לפספס כל פעם את ההתחלה [עד שאני מגיעה הביתה].

יאא כמה שהתגעגתי לסידרה../images/Emo70.gif

איזה כיף היה לראות שוב את כולם... אויי הם כאלה חמודים...כמה שהתגעגתי!
היה נחמד שמאט עובר דירה... אבל היה איזה קטע שהקולנול ראה את ג'ולי אז הפנים של אריק היו לבנות ממש שזה היה כבר מפחיד!...כאילו איך הם לא שמו לב לזה שם?...
העיקר שהוא יצא מזה בסוף...

וול..הפרק היומי!../images/Emo29.gif

יה עכשיו אני רואה כמה הם השתנו כולם איזה כיפי זה
איזה נוסטלגיה! כיפי שזה חזר

גם אני לא ראיתי ../images/Emo7.gif

יווווווו, איזה כיף שיש את השרשורים של הפרקים היומיים!חחח נחמד לדסקס פה על הפרק. סוףסוף מקום שאפשר לדבר בו על הפרקים :) (סתם מתרגשת, נא לא להתייחס)

ספירלי1

New member
איזה אכזבה!! + ואולי ../images/Emo58.gif?

חיכיתי חיכיתי וראיתי עונות קודמות...! אבל עוד מעט יבואו הפרקים המשוגעים עם אריק אז זה יפצה ! אבל אני ממש רוצה לראות את העונות החדשות! תגידו זה נקרא ספולייר?

למעלה