הפרק היומי
שרשור הערות/הארות

שמיצית

New member
../images/Emo41.gifהפרק היומי../images/Emo41.gif שרשור הערות/הארות

האמת צריכה להיאמר - אין לי הרבה מה להגיד על הפרק הזה.. רק.. ב י ל י
(לתשומת ליבך, פייתון). אני רק לא מבינה למה הוא לא מתחיל כבר עמכשיו לזכות בליבה של המקדולנד.. אבל שכחתי איך זה להיות טינאייג'רית (ממרום גיל 26 המופלג). אמנם פספסתי את הפרק של אתמול, אבל מה פתאום ויקטור טס חניו מקסיקו בערב חג ההודיהי בלי לחהודיע למשפחתו
חצוף! הממ.. אוליביה.. מעניין אם היא מתמוטטת כי היא סובלת מתת תזונה (קראתי ברייטינג שהיא מעל גיל 40!!).. מתי היא כבר תעזוב אותנו לנפשנו
חשבתי על מיימי היום.. היא ממש עשירה, ובכל זאת בחרה לחזור לעבוד כמשרתת, אצל המשפחה הלבנה? כמה לא ריאלי בעליל... ודי מעליב, האמת.. וזהו--- האפי ת'נקס גיבינג to one and all

KOBEMANIA

New member
אממממממ

הפרק באמת היה משעמם להפליא מלבד סיומו המפתיע במידת מה שבו הסוסה הפגועה ניקי הזמינה את בראד לחדר בבית המלון?

שמיצית

New member
זה היה קצת צפוי, לא../images/Emo35.gif

אחרי הכל, תמיד כשהיא נפגעת מויקטור, היא מציעה את גופה לבראד... כנראה כי אין לה משהו אחר להציע מה הוא מוצא בה... ביטס מי

python 4

New member
אה, כן. היה פרק טוב.

לא ראיתי אותו. למעשה אני מתכוון לראות השבוע את כל חמשת הפרקים ביום שישי - אני לא יכול בשום פנים ואופן להפסיד את הפרק של יום א' שבו (לפי הדיווחים שקיבלתי) הראו את בילי ערום כביום היוולדו כשרק עלי פרחים מכסים את אבריו המוצנעים. רק לא הבנתי למה שבילי ינסה לפתות את פול? נו טוב, שיהיה.

Charmed24

New member
אוליביה או דרוסילה../images/Emo35.gif

טוניה לי וויליאמס, השחקנית הגרועה שמגלמת את אוליביה, נולדה ב-12 ביולי 1967, כלומר בפרקים שאנו רואים היא בת 32 בסה"כ. מי שמעל גיל 40, זו דווקא אחותה הקטנה דרוסילה. ויקטוריה רואל, נולדה ב-10 במאי 1960. בדיוק בעוד 3 חודשים היא חוזרת אלינו, ונוכל לראות כיצד היא נראתה בגיל 40.

למעלה