הפרק היומי

dar dar5

New member
../images/Emo41.gifהפרק היומי../images/Emo41.gif../images/Emo182.gif

פרק 38
שעת התחלה : 22:45 שעת סיום : 00:00
האנה טדסקו: כריסטיאן וקוונטין מסכימים לבצע ניתוח השתלת פנים, על אף שלכריסטיאן יש הסתייגויות מוסריות. כריסטיאן משכנע את שון לעזור להם. שון שוקל לוותר על הכול ולהצטרף לתכנית להגנה על עדים
צפייה נעימה

ליןןןןן

New member
לא הבנתי...../images/Emo122.gif

רצחו את ניקי או לא? אם כן, איך היא השאירה לו פתק שהיא בורחת??

KNS

New member
נו ברור שהוא דמיין!

רואים אותו נכנס לחדר ריק, וזה די ברור שזה משקף את הפחדים שלו שימצאו את ניקי..

יופי21

New member
../images/Emo140.gifאיזה פרק מדהים

מה זה? נכנסתי לפורום בשעה10:30 בבקר שום התיחסות לפרק של אתמול עורו עורו או שכולכם כבר ראיתם את פרקי ההמשך ואת עונה ארבע החלטתי לחכות בסבלנות ולהנות מכל פרק בנפרד

doc Yoram

New member
נרדמתי..

מישהו יכול לספר לי מה היה בדקות האחרונות של הפרק? מהשלב ששון נלחץ אחרי שההוא טפטף לו חומצה על האצבעות תודה!

doc Yoram

New member
תודה!

ראיתי עד שכריסטיאן שכב עם ההיא שרצתה להיות דומה לאישתו. קרה משהו אחרי זה? וראיתי ששון נלחץ פתאום מהמחשבה של לברוח עם ניקי, אחרי שההוא טפטף לו חומצה על האצבעות. (זה היה אחרי כל הסיפור בפארק ואחרי הניתוח פנים)

Gali4697

New member
אממ../images/Emo12.gif

[טוב, ביקשתי ממישהי עזרה, אז זה מה שהיא כתבה כי לי יש ניסוח ממש לא מובן וזה
לא חשובXD] אז בסוף שון הלך לג'וליה כביכול לראות אותה פעם אחרונה, חזר הביתה, ודמיין שהסוטה מהפארק בא לרצוח את ניקי, נכנס לחדר וראה שנקיי עזבה וכתבה לו לא לחפש אותם. עם כריס וקימבר: אז קיבמר מוכנה לפרוש מהפורנו ועשתה הסכם טרום נישואין שאסור לכריס לבגוד בה בתנאי שהיא עוזבת את הפורנו ועשתה סעיף שמותר שיהיו להם שלישיות חחחח ובסוף עם הניתוח של הפנים זה לא עבד כי הרקמות דחו את הרקמות של הפנים החדשות, וההומו הזה משמו על קוקאין אז כריס ביקש משון לחזור לקליניקה יחד איתו [XDDDDD ההומו הכוונה לקוונטין
] אה, ושון לא הסכים

Gali4697

New member
../images/Emo12.gif

וואי אחריו הפרק הזה אני אפילו יותר שונאת את קוונטין הוא כ"כ דורש בעיטה לפרצוף הקטע עם האמהות האלה היה די.. דפוק
שון
האיש ההוא ששון הרביץ לו הזכיר את בני סלע והיה נורא מפחיד, אבל אולי זה סתם כי אני בסרטיםXD ~_~

dar dar5

New member
וואי זה בדיוק../images/Emo182.gif

מה שחברה שלי אמרה היום!! איזה מצחיק.. היא אמרה כזה "וואי איך האיש ההוא דומה לבני סלע" ואני "כן, הוא נראה ישראלי" וכן, קוונטין מעצבן.

perfect3

New member
חחח זה בסדר את לא בסרטים

הוא באמת היה ממש דומה לו..

למעלה