הפרק היומי

Nira 222

New member
../images/Emo41.gif הפרק היומי ../images/Emo41.gif ../images/Emo26.gif

פרק נוסטלגי אך קצת משעמם... אחחח סאלי
וכל מילה נוספת מיותרת...

AliceNoChains

New member
בהחלט פרק נוסטלגי משהו

היה נחמד להיזכר בניק בתקופה שהיה לו שיער ארוך... אני ממש אוהבת את המגפיים של סטיבי. האם אני היחידה ששמה לב שהן באופנת חורף עכשיו בכול החנויות.. רק שבחנויות הן מופיעות עם שפיץ מעצבן! טוב, וסאלי מביאה לי את הסעיף. היא כאילו סופר נחמדה אך יחד עם זאת מאוד מעצבנת.

דווקא אהבתי את הפרק../images/Emo29.gif

אהבתי את כל הקטעים של הזכרונות. וניק עם שיער ארוך-לא כל כך יפה לו
וסאלי באמת
מעצבנת!8 חודשים לקח לה להגיד לניק
וואט דה פאק

Lital 3

New member
דווקא יותר יפה לניק עם שיער ארוך

זה עושה אותו צעיר וזה מהמם!!!

נועה167

New member
אוף אוף אוף אוף

הפסדתי!!!! זו התוכנית היחידה שאני עוקבת אחרי בימים האלה ופשוט שכחתי! איזה מעצבן!!!! מישי יכולה לפרט קצת מה היה? בבקשה ! :)

moria007

New member
אז ככה....

היום היה פרק מעצבן. הכל התחיל יפה ומרגש, ניק בונה בית עץ לצאצא שהוא וטס מתכננים. מה שנקרא, השקט שלפני הסערה.... פתאום סאלי מגיעה, יוצאת מהאוטו עם בטן חודש שמיני ואומרת שהתינוק הוא של ניק. כלבה! בהתחלה טס לא מאמינה לה, אבל בסוף כן. ניק כן מאמין לה אבל לא ממש יודע מה לעשות, הוא לא רוצה לפגוע בטס אבל כן רוצה חלק בחיי הילד (זה בן). טס עוברת תהפוכות ולא יודעת איך להגיב בכלל לכזה דבר. בסוף היא מבינה שניק חייב לקחת חלק בחיי הילד אבל היא סומכת מספיק על נישואיהם ואהבתם שיחזיקו מעמד במשבר הזה. תוך כדי כל הדרמה סטיבי מקבלת כל מיני מתנות ופתקים מוזרים ממעריץ אלמוני ומתברר שזה היה קיין (באמת, בנות, מישהי היתה מופתעת?...). סטיבי כועסת אך בסוף מתנשקת איתו וזה נראה שהיא סולחת. כמו כן, ציפורים, כבשים ושועל מתים באופן מסתורי מהרעלה כלשהי ובסוף מתברר שהם אכלו גרעינים מקולקלים (סתם עלילת רקע, לא משהו מרגש). דייב תומך בטס ואומר לה שניק אוהב אותה והיא אותו ולכן סאלי וההריון לא ישנו כלום, אבל על ניק הוא כועס ואומר לו שתמיד הוא ידע שהוא (ניק) לא טוב בשביל טס. הארי מביא מתנות לסאלי כי היא תלד בן ראיין, ואפילו מזמין אותה להיות בקילרני עד ללידה. זהו בערך. ממש מעצבן אותי, שהם עשו את זה לטס. מגיע לה להיות מאושרת! אוף!

moria007

New member
למה???? לטס מגיע אושר!!!

אוף........................
זה לא פייר!!!!!!!!!!!
לטס מגיע להיות מאושרת!!!!!!!!!! איזה מעצבן זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הארי הכי עיצבן אותי! מה הוא מתערב???? אהבתי שאלכס בא לארוחת ערב אז הוא ככה שם את היד על טס, להראות לה שהוא תומך בה. וגם אהבתי את שניק בא לטס במיטה וחיבק אותה ואמר שהוא מצטער. ויש לא על מה!!!!!!
ומה קשור החזרה של קיין באמצע פרק כזה? מה, הם לא חשבו שיש מספיק דרמה בפרק הזה? חוצמזה שתמיד הייתי נגדו. אפילו לסטיבי מגיע יותר.... סתם משהו שלא קשור - נראה לכם שהשחקן שמשחק את טרי כועס שהתפקיד שלו הוקטן משמעותית?.... סתם חשבתי על זה. it's good to be back!!!!!!!

r 7 7 6

New member
את הפרק אהבתי אבל טס אוף למה כל הזמ

היא צריכה לסבול ככה אוף אני חושבת שגם לטס מגיע אושר !!!!!!!!!

yaelelele

New member
היה... היה... ***!!

פששש אלכס וניק הזדקנו בעונות..
אממ... מה אני אגיד? עצוב לי שטס סובלת כל כך הרבה... אבל הן הרגו אותי בארוחת ערב.. חחחחח. וקיין!!! מה הוא עושה פה?

למעלה