הפרק היומי

Nira 222

New member
../images/Emo41.gifהפרק היומי../images/Emo41.gif../images/Emo58.gif

פרק נחמד... ג'סמין נראית בסדר, ברגע שהראו אותה היא פשוט הזכירה לי איכשהו את קלייר...מכמה בחינות, והכי הצחיק אותי לגלות שהיא מאמנת סוסים...(-אגב שמתן לב שפרו שוחקה ע"י...למרות שבעונה ה - 3 קלייר הזכירה שהיא היתה דומה לפרו...) סטיבי היתה קצת קרציה אבל זה מובן ולגיטימי... אלכס היה שקוף (הבנאדם לאט לאט גם משתנה) כל הפרק אך חמוד...גם ניק וטס... הקטע עם הקעקוע היה נחמד, הכי מצחיק בסוף שלקייט ההגיונית והמעשית יש קעקוע... שמתי לב גם, משום מה כשלוק נוכח בחווה יש כל מיני צרות...

נועה167

New member
../images/Emo26.gif

פרק יפה:) גם לי היא הזכירה קצת את קלייר! והיא דווקא חמודה. מענין כמה זמן תישאר. הקטע עם הקעקוע היה ממש מצחיק, ולוק הזה חמוד!! לא הבנתי למה התכוונת כשאמרת שפרו שוחקה ע"י..? מי? זאת לא קלייר

פגית

New member
כשהיה את הפרק הזה

עם הגג ,החדר של בום, החתולה של טרי,המיטה..והכופשא של פררו,ראו תמונה של פרו, וזו היתה קלייר=הן היו ממש דומות,ועכשיו שקלייר עזבה ,שיחקה את פרו ג'אז..ולא קלייר כמו שהיה צפוי.

JuSt A d i

New member
פפפ איזה פרקק

איך אני מבינה טראומות מרכיבה על סוסים
פרק ממש יפה וג'אז מזכירה כל כך את קלייר אלכס כזה בייבי
באמת הרג אותי הקטע שלקייט יש קעקוע למרות שזה הי הברור

פרק חמוד..........

לא התחברתי לג'אז היא נראית לי תחליף זול לקלייר וזה לא מקובל עלי. אלכס היה חמוד ואני חושבת שסטיבי צודקת שהיא "תקפה" את ג'אז ניק וטס מאוד חמודים עם הקטעים שלהם עכשיו אחרי החתונה

yaelelele

New member
../images/Emo9.gif

הכי קרע אותי מצחוק..זה עם קייט והקעקוע שלה... זה ממש אהבתי.. אני גם חייבת להודות.. שג'אז ופרו מזכירות לי את קלייר..
ו... בקיצור אחלה פרק...

Nira 222

New member
../images/Emo13.gif

ג'אז ופרו זו אותה שחקנית...(רק למקרה שלא שמת לב...)

למעלה