הפרק היומי

שמיצית

New member
../images/Emo41.gifהפרק היומי../images/Emo41.gif

ראשית - ברוך החוזר, שחר! ממש חסרת פה... לפרק - אוף, זה כל כך נדוש בסדרות/סרטים אמריקקים שזוג נפרד בגלל אי הבנה, שרק הצופים יודעים... קצת מקוריות, קצת מעוף... אז איפה נרשמים למחנה "נמאס ממק ובילי"? כריס ופול באמת מתכננים להודיע על ההריון? הלו, הם לא שמעו על ע הרע? לא ראיתי המון זמן, אבל הם היו אצל רופא בכלל? ויקי ... אין לי הרבה מה להגיד, רק שהיא מתלבשת מדהים כמעט בכל פרק
אה, אני מרחמת עליה מאד שאין לה איפה לגור.. ממש סוחט דמעות כל הקטע הזה... זה לא שהיא מיליונרית או משהו ויכולה להרשות לעצמה אחוזה שלמה.... נינה ותומאס.... יא אללה, הם בוכים על אובדן התינוק ואני בוכה על אובדן השיער.. אני לא מבינה, הם לא הבינו כלום ממקרה פליסיטי?

היה פרק מעניין ומבאס כאחד...../images/Emo4.gif

היה מעניין כמובן בשיחה של ג'ק ופיליס. הכי אהבתי את העקיצה של ג'ק: "ויקטוריה לא רוכשת אפילו אטבים בלי הרשות של אביה"... אח... אם רק ויקי יכלה לשמוע את זה היינו זוכים לראות אוכל מתעוףף לו לכל הכיוונים... אני ממש שונאת קצר בתקשורת!!! באמת מאק! עד כמה אני יכולה להגן עליך כאן בפורום?! תעזרי לי קצת!!! כ"כ היה קשה להגיד "בילי תעוף לי מהעיניים, אני לא יכולה שלא לראות אותך ואת בריטני מזדיינים לי מול העיניים באותו הלילה"...?! גם קתרין פישלה קצת. אז לא יכולת לעשות קצת סדר בבלגן ולתחקר יותר את בילי, או יותר טוב , לזרוק לו בפנים למה מאק לא רוצה לראות אותו??? מסכן בילי...
ממש ליבי איתו... ובריטני הכלבה, הלוואי והיא וג"י.טי יתחברו שוב. הם ראויים אחד לשני!!!

Dawn12

New member
הרמוני, תאמיני או לא אבל...

אני לא שותף לכל השנאה שנוצרה כאן השבוע כלפי מאק, וכולם יודעים שאני לא מחשיב את עצמי למעריץ גדול של הדמות שלה, וזה בלשון המעטה. בכלל, די הפתיע אותי שהרוב כאן יצאו נגדה דווקא בפרקים שבהם כולם היו אמורים לרחם עליה ולבכות על הגורל האכזר שלה ושל בילי. אני חושב שאשלי באשיום עשתה עבודה מצויינת ברוב הסצינות השבוע (אני רואה אותן באיחור למי ששכח). היא נזהרה לא להגזים עם המשחק הדרמטי, הבכי והכאב היו מאוד משכנעים, והכי חשוב - היא אמצה אליה שוב את גישת ילדת הרחוב הפגועה שמסתגרת בפני כולם. זה אולי מעצבן לצפייה אבל זה מאוד מתאים לצורה שבה כתבו את הדמות שלה כבר מההתחלה. לא משנה כמה נסיון חיים היא חושבת שהיא צברה, בסופו של דבר היא מאוד תמימה ולא מנוסה והדרך שלה להתמודד עם דברים היא להסתגר, לא לחשוף את עצמה, לנסות להיות שוב קשוחה. זה מה שהיא תמיד עשתה וזה מה שהיא יודעת לעשות. לאהוב את זה או לא זאת כבר שאלה אחרת, אבל טענות כלפי מאק? לא השבוע. לפחות לא מבחינתי.

עכשיו אני אוהבת אותך יותר מתמיד...

אהבתי את הסיכום על האופי של מאק וגם אני חושבת שהיא שחקנית טובה שממש נכנסת לדמות הילדה הקשוחה והמסתגרת... לפעמים כשהיא מחייכת או צוחקת היא עושה את זה במבוכה וכ"כ טוב שזה גורם לחשוב שהיא באמת בחורה כ"כ סגורה וביישנית... שחקנית טובה ללא ספק. וגם אני לא מבינה איך אף אחד לא מתרגש כששני האוהבים הצעירים שמתים אחד על השני נאלצים להתרחק מבלי שאף אחד בכלל פגע בשני והכל בגלל האסון טבע המהלך- בריטני.

שמיצית! גם לך מגיעה ברכת ברוכה השבה

לגבי הפרק ראיתי ממש בחצי עין אבל אהבתי את התספורת החדשה של ג'י-יטי... בריאנה (חיחי) אמרה שהיא רוצה לדבר איתו, ראו את השיחה שלהם או שזה יהיה מחר? מצחיק איזה מוסרית היא, רוצה לגמור איתו כמו שצריך כדי שתוכל להתפנות באופן רשמי לראול, והוא הרי בכלל לא שם עליה

רציתי להגיד שג"י.טי נראה בהרבה יותר

טוב עם התספורת החדשה שלו. אתה תמיד מקדים אותי...
,

מיכי2

New member
אהההה, רק אני אמריקיטשי?

שאוהבת את מק ובילי יחד?
דווקא יכול להיות מעניין.. מה יהיה עם ג'יל? האם תאושפז בבית חולים לחולי נפש? או האם תנקוט בצעדים חמורים נגד מק?? מעניין, לא?

Dawn12

New member
../images/Emo51.gif

אבל אני לא מסכים עם מה שכתבת על בילי ומאק. אני עדיין במחנה שלהם ולא אכפת לי שכמעט כולם נטשו אותו.
אי הבנות הן הבסיס לכל מערכת יחסים מפותלת וארוכת שנים של זוגות באופרות סבון. איפה ויקטור וניקי היו היום אם בכל פעם שמישהו מהם הרגיש משהו כלפי השני הוא/היא היו אומרים את זה? הקשר שלהם רצוף טרגדיות, חוסר הבנות, חוסר תקשורת, התכחשויות לרגשות - כל אותם דברים שאנחנו רואים עכשיו אצל בילי ומאק. כמובן שאי אפשר, ואני לא מנסה בכלל, להשוות בין שני הזוגות. לאריק ומלודי יש כימיה מחשמלת והיא כנראה הסיבה לכך שהם הפכו למה שהם היום. בילי ומאק עדיין בתחילת דרכם ויש להם עוד הרבה מה להוכיח במחלקת הכימיה, אבל לי לפחות אין ספק שיש להם את זה.

KOBEMANIA

New member
בילי ומאק

בילי ומאק מתאימים יש להם את כל הנתונים לעשות רעש בג'נואה סיטי למאק יש את כל ההזדמנויות שבעולם להתמודד עם ג'ל ובסופו של דבר האהבה תנצח לבילי יש גב של לוזרים מפה ועד להודעה חדשה מג'ון הזקן ועד ג'ק הנחש אבל מה? מאק מתעקשת לחיות במחשבות שליליות כאילו מה כבר יכולה לעשות ג'ל שהיא לא עשתה עד היום???? במקום לצאת לעולם ולקרוע את המסך באהבה אנחנו מקבלים ממנה רק סצינות של בכי ופעם ב 100 דקות מסך איזה חיוך קטן ועכשיו כבר מאוחר מידי בריטני שמיטני סיממה את הבן למשפחת הלוזרים והקשר נכנס למשבר עוד יותר עמוק משהיה קודם תכלס לאשלי באשיום יש את הפוטנציאל הבעיה ש2005 בפתח והיא עדיין לא הוציאה אותו לעולם! אני הראשון שרוצה לפרגן לה אבל היא יכולה להוציא אותי מהדעת לפעמים עם הדיכאון שלה ברגע שתגיע תקופה מאושרת אצלה שזה כנראה לא בעתיד הקרוב אני בטוח שכולנו נראה מה מתחבא בבחורה הזאת כרגע זה לא קורה וחבל בשבילה ובעיקר בשבילנו

הגב של בילי דווקא לא לוזרים

ג'ק אולי מפסיד הרבה לוויקטור אבל הוא לא לוזר, בעניינים שבלב הוא דה בסט..... באמת למאק ובילי יש פונטציאל אבל מאק צריכה ללמוד להתחיל לחייך נמאסס מהפצוף חמוץ כל היום בכוח מנסים לבאס אותנו.

Dawn12

New member
מסכים איתך ../images/Emo45.gif

כמו שויקטור תמיד אוהב להגיד: צריך לעשות הבחנה מאוד ברורה בין החיים המקצועיים לחיים האישיים. האבוטים אולי מוצגים בתור לוזרים בזירה העסקית אבל אין לי ספק שאם הייתי צריך לבחור לאיזו משפחה להשתייך (אבוט/ניומן/ווינטרס) - הם היו הבחירה שלי. איך שלא תסתכלו על זה - מדובר במשפחה הכי שפוייה ומציאותית בג'נואה סיטי (ולא - המשפחה של ניק ושרון לא נחשבת). הניומנים הם לא בדיוק דוגמא ומופת למשפחה מתפקדת ומוצלחת מבחינת יחסים אישיים, מערכות יחסים, תקשורת, וכל מה שכביכול חסר לבילי ומאק. להיפך, כשויקטור יתחיל לתת לאנשים עצות על חיי האהבה שלהם נדע שהגענו לנקודה שממנה אפשר רק לעלות. בשורה התחתונה - לבילי יש מזל גדול שיש לו את ג'ק, אשלי וג'ון לצידו.

KOBEMANIA

New member
ידעתי שכל האבוטים ../images/Emo59.gif

"לבילי יש מזל גדול שיש לו את ג'ק, אשלי וג'ון לצידו" בדיוק מה שהתכוונתי למי שלא הבין וכן שאני אומר לוזרים אני מתכוון בעסקים ואצל ג'ק זה גם באהבה שום כוונה מעבר לזה אם היו שואלים אותי לאיזה משפחה להשתייך נראה לי שהייתי מבקש אופציות נוספות

יש בין האבוטים מין אחווה כזאת

שבלתי ניתנת לפירוק... לא משנה כמה ג'ק יתערב לאשלי בחיים ועד כמה שהוא יעצבן אותה, היא אף פעם לא תנדה אותו או תפגע בו קשות. ולא משנה עד כמה ג'ק מתעב את ויקטור הוא לעולם לא ינדה את אשלי גם אם היא תתחתן עם ויקטור מחר. מה שאי אפשר להגיד על הניומנס', (ראה דוגמת ויקי וניקי על העבודה של ניקי בז'בו). וכמעט כל מה שג'ק עושה, הוא עושה זאת למען אביו ג'ון. גם את החזרת השליטה של ז'בו לידהם הוא עשה את זה בראש ובראשונה למען ג'ון. וג'ון תמיד תמך בג'ק גם כשהוא עושה שטויות. ויקטור מאידך לא מרבה לתמוך בניק בכלל... (דוגמת ניהול המסעדה עם שרון) אבל מה, הניומנים מתפקדים הכי טוב בשעת אסון משפחתי. דוגמא טובה לכך היא כשכולם חשבו שניקי עומדת למות וויקטור "רץ" להתגרש מדיאן ולהתחתן איתה, ועוד דוגמא טובה זו כשויקטור נחשב למת, ויקי וניק לא נחו לרגע וחיפשו אותו בכל דרך אפשרית. גם כשג'ק ובראד לקחו את השליטה לידהם, כולם תמכו בויקטור, ניקי אומנם השתוללה לה קצת עם בראד, אבל נו טוב, לא הכל מושלם...

למעלה