הפרק היומי

שמיצית

New member
../images/Emo41.gifהפרק היומי../images/Emo41.gif

רק שחר דיבר על מלקולם ופיליס (עניין הדירה), וכבר התסריטאים דאגו לארגן מפגש פיסגה.... האמת, לא היה מעניין במיוחד... פיליס פלרטטנית וחתולית כרגיל.. כריס ופול... בטח נורא נמאס לכם שאני חוזרת על עצמי, אבל עוד פעם אחת ודי - למה, בשם שמיים, לא הלכתם לרופא לפני שהתחלתם לקנות דברים ולהלהיב את חסרת החיים ושמה מרי...??? בכל מקרה, לא היה יפה מצד כריס לעזוב ככה את פול, כשהיא יודעת כמה הוא שבור... מאד מאד מאד אהבתי את הפלאשבקס של נינה!! ושאלה - למה ג'ון לא מצביע עבור בראדלי?

python 4

New member
דבר מופלא קרה היום..

שעוד לא קרה בצח"מ כמדומני.. מאז ומעולם. הנה יושב לו מלקולם, לבדו כמובן, במסעדה של ג'ינה כמובן, אוכל את הארוחה העסקית ב- 29.90. כשלפתע, הפיליס/דיאן/ניקי/אשלי התורנית של היום נכנסת לה למסעדה, והיום זו היתה התור של פיליס להיות מפריעת ארוחת הצהריים הרישמית. חיש קל, פיליס מחפשת לה טרף קל להצטרף לשולחנו (כידוע, נשות ג'נואה לעולם אינן אוכלות ארוחת צהריים אצל ג'ינה לבד) על מנת להטרידו בנושאי ההריון של דיאן. אך למרבה אכזבתה של הפיליס, ג'ק לא נמצא במקומו הרגיל! לא, הוא במשרדו עסוק בלתקוע מקלות בגלגלי הבראד. אבל אל יאוש! הטרף הקל נמצא! הנה מלקולם, התמים, שלא ראה את זה בא (באנגלית זה נשמע יותר טוב - didn't see that one coming) והפיליס קופצת על הטרף הקל. עכשיו נדמה לי שזה פעם ראשונה שהשניים האלה נפגשים אי פעם, לא? אבל מה לעשות שרק מלקולם היה פנוי באותו יום לארוחת צהריים על אחד אצל ג'ינה. ולמה אמרתי שזה דבר שעוד לא נראה בצח"מ? כי השניים לא דיברו על ההריון של דיאן, אלא התעקשו להעסיק את עצמם בזוטות כגון דאגות הפרנסה של פיליס ודרו.
מוזר מאוד. ודווקא היום זה היה הפרק של נינו, נינו המסכן. אין דבר יותר נחמד מלראות פלאשבק שהולך כל כך אחורה. קודם כל כי זה מראה שהתסריטאים זוכרים משהו מהעבר, ומנערים ממנו את האבק במקום להתעלם ממנו לגמרי (אה, פעם ג'ון וג'יל היו נשואים, ידעתם?) ושנית כל זה נתן לנו הזדמנות להיזכר בימים הטובים בהם נינו היה נינה הענוגה, כמדומני לפני הניתוח לשינוי מין אותו עברה לאחרונה. אבל תקנו אותי אם אני טועה, רוז דה-ויל (DEVIL!
) לא אמורה להיות מכוערת, כמו אחותה קרואלה דה-ויל? (זו שגנבה את כל 101 הכלבים הדלמטיים כדי לעשות מהם מעיל פרווה..) דו-שיח היום: כריס ופול שבורים והרוסים לאחר ששמעו שאין להם פול ג'וניור קטן: פול: "לא נורא, כריס, אנחנו ננסה שוב" כריס: "סבבה, אני צריכה ללכת, יש לי ישיבה" פול: "אחלה, נתראה בערב?" שזה מוזר בהחלט, כי אם אני הייתי פול (ואני לא אומר "אם הייתי כריס" - אם הייתי כריס הייתי מתגרש מפול, מתחתן עם מייקל וחי באושר ועושר לנצח). אם הייתי פול אני הייתי נכנס לדיכאון עמוק רק מזה שאני צריך להודיע לאמא הנודניקית שלי שהיא תצטרך לחכות קצת עם הסוודרים והמרק עוף, סבתא היא לא תהיה בקרוב.

KOBEMANIA

New member
המשפחה מעל הכול

אצל האבוטים המשפחה מעל הכול גם מעל בראד קרלטון מסתבר אחרת אני לא רואה שום סיבה למה ג'ון לא הצביע כמו שהוא תמיד מצביע בדעה של אשלי ההסבר היחידי שיש לי הוא שדבר כזה ייצור מצב של 3 אבוטים אמיתיים מול ניקי בראד ו...ג'ל שהיא אבוטית לשעבר וכנראה גם לנצח כי לא נראה לי שמחפשים לה איזה דייט בקרוב ואז מצב של 3-3 יכול בחסרונו של אבוטון מסוים לגרום למה שקרה לויקטור כשהתרסק כלומר השתלטות בראדלית על החברה בקיצור מחר או מחרתיים אני מניח שג'ון יבהיר לנו למה הוא עוד חי קודם כל אני מאמץ את השם החדש נינו אז ככה נינו בכה היום הרבה כשהוא נזכר בנינה פלאשבקים מהעבר זה תמיד דבר טוב אבל פלאשבקים של נינה זה כבר "כבד" מידי אני אישית לא הייתי עדיין וכנראה גם לא אהיה בעתיד בסיטואציה שהרופא מודיע לבעל ואשתו שהבדיקה כוזבת ואין ילד אבל האם אפשר לכתוב את זה בצורה יותר מטומטמת???????? לעזאזל כאילו לפני רגע "חרב עולמם" ושתי שניות אחרי כן הלקוח קודם לכל מזל טוב בפעם הראשונה מאז נכנס לכלא באשמת אונס מייקל שוב החזיק את המוטציה בזרועותיו פיליס ומלקולם השאירו לנו טעם של עוד סיד ודרו השאירו לי לפחות טעם של .....אחרי הכל מי צריך אותכם בכלל? ואני משאיר לכם הבטחה שמחר לא יכול להיות יבש יותר

taish

New member
כריס, מה העניינים איתך?!

לא ראיתי את כל הפרק, ולכן החמצתי את "מפגש הפסגה" המסעיר בין פיליס למלקולם. אבוי לבושה. נו, איך הלך, היו מכות?
(מגע גופני מסוג קצת אחר נשמע לי יותר סביר אצל שני אלה...) מה קורה פה? רק אתמול היה כאן דיון סוער, שבמסגרתו הועלו טענות על זה שכריס התנהגה בצורה שמאוד לא מכבדת את המין הנשי (כמו סמרטוט, במילים עדינות), כשהסכימה לעבוד עם הגבר שניסה לאנוס אותה. היום היא בכלל שברה כל שיא: לבכות בזרועותיו של אותו גבר שאנס אותה? מה נסגר?! זה מה שרציתי להגיד. ובנימה זו (ותוך אימוץ חד-פעמי של החתימה של פייתון), אני אשתוק עכשיו.

זאת שבהריון וזאת שלא...

נינה משחקת טוב. היום עם רעידות הפה (8.9 בסולם ריכטר?) נוסח ערפאת מהזכרון הצורב... והפלשבקים מהעבר, כשהיתה ילדה קטנה וחמודה (וצווחנית
) לעומתה כריס קפואה. היא בטח מבולבלת, שמחה אך גם קצת עצובה לנוכח הצער שהידיעה גרמה לבעלה. אבל היא משחקת "עסקים כרגיל". לא ניחמה אותו בכלל, השורה הראשונה שיצאה לה מהפה אחרי ה"בסדר" (שינסו בעתיד) ש"היא הולכת לפגישה". איך פול לא קולט שמשהו כאן לא בסדר? נראה לי הוא איום נכבד בתואר הבעל המטומטם על טיסי ראסל מתשוקות... ולמה דווקא למייקל מכל האנשים היא מתפרצת בבכי, חבוקה בזרועותיו? האם מאחר שרק הוא יכול להיות שותף לתחושות האמיתיות שלה... עצב עם שמחה...? למה בכלל אני מנסה לנתח את כריס, לא חבל על הזמן היקר שלי

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחח קרעת אותי עם רעידות הפה. הפלאשבקים היו באמת טובים סוף סוף משהו מהעבר הרחוק. אני שמח שהעניינים בין אשלי לבראד מתחממים הם זוג נפלא לדעתי. וראו על ניקי שהיא קצת מקנא כי הרי בראד היה חם עליה עד לפני כמה זמן וחסר לה תשומת הלב הזאת... ולמה באמת ג'ון לא יכול להצביע בישיבה? לגבי כריסטין הפתיע אותי התפרצות הבכי שאני לא בטוח לגבי הסיבה, זה שפול מאוכזב?, זה שאין לה תינוק?(שהיא לא בטוח רצתה) או סתם בגלל כל המצב שנוצר... אגב כשהיא חיבקה את מייקל בשבילו זה היה בטח הרגע המאושר בחייו והוא גמר במקום.... הפגישה בין פיליס למלקולם הייתה נחמדה אך לא תרמה לעלילה לדעתי

אהבתי את הפלאשבקים עם כריס ונינו../images/Emo8.gif

בכלל אני אוהבת לראות קטעים מן העבר הרחוק. כשאני התחלתי לראות צח"מ נינה וכריס כבר לא היו חברות כ"כ טובות, כריס אומנם עזרה לה הרבה ואפילו השיגה לה עבודה בז'בו כעוזרת צלם אבל נינה העדיפה לתקוע לכריס סכין בגב כשהיא פיתתה את פיליפ (חבר של כריס אז) ונכנסה (שוב) להריון. היה נחמד לראות שוב את שתי הנקודות שיש לנינו בשפתיים
... אני לא יודעת אם שמתם
לזה , אבל פעם (לפני הרבה שנים) זה תמיד משך את תשומת ליבי. למי שרואה צח"מ רק שנים ספורות בטח היה נחמד לראות את נינה וכריס צעירות ולגלות שכבר אז כריס החלה להראות סממנים של סנגור... התגובה של כריס היום לבשורה של הרופא נראתה לי מוזרה מהרגיל. כריס לא הראתה הקלה ולא אכזבה, כנראה שמלכת הקרח שוברת שיאים חדשים
... אני כבר התבאסתי יותר בשביל פול ומרי... ורק לא שמתי לב מה המשפט שהיא אמרה למייקל בסוף לפני שהיא נפלה לזרועותיו?

M a g n u s

New member
ושמתם לב לרוז דה ויל../images/Emo35.gif

זאת היתה סאלי ספקטרה מ"היפים והאמיצים"

Dawn12

New member
אני אוסיף רק דבר אחד

היא שוכבת עם מייקל, מפלרטטת עם ג'ק, עושה עיניים למלקולם, מתי כבר תורי???

python 4

New member
מתי כריס פלירטטה עם ג'ק?../images/Emo2.gif

ומתי בדיוק היא עשתה עיניים למלקולם?? בעצם גם לא זכור לי שהיא שכבה עם מייקל. אבל ברור שאתה רוצה אותה בכל זאת! סבבה אני אומר.

python 4

New member
סקופ היסטרי!!!

רוז דה ויל = סאלי מהיפים והאמיצים! אני בשוק!

ים כחול

New member
לסיכום ...

מתה עליכם אתם עושים לי מצב רוח טוב !!!
טסתי לחתונה ב7 וחצי ולא ראיתי הכל , הסיכומים פה משעשעים והורסים כרגיל
(מחר אראה את סוף הפרק ) מישו יודע איפהה עידיתוש נעלמה ?

Jolleen

New member
לא יודעת מה איתכם..

אני הייתי פשוט המומה כשכריס ומייקל התחבקו!

מיכי2

New member
../images/Emo6.gif ויש לי הרגשה שזה לא הולך להיות

החיבוק הראשון של כריס ומייקל... אוף, אבל הפרק אתמול די עיצבן אותי...

למעלה