הפרק היומי

JuSt A d i

New member
יווווווואו ../images/Emo58.gif

איזה פרק....ההרעלת קרני שיפון הרגה אותי איך שכולם הוזים פתאום והקטע שהארי וסנדרה רצו את הזרע של ניק וטס....יואו איך בסוף שהיא ב אה אליו ואמרה לו שהיא רוצה להיות אם ילדיו ושהיא אמרה שהיא רוצה ממנו משהו ליומולדת חשבתי שהיא תציע לו נישואין או סתם איזה אקט של הבאת ילדים לעולם
אבל לא צניחה חופשית איזה ביאוס אבל לפחות הם התנשקו ובסוף טורבו היה כזזזזה חמוד איך שהוא כיסה תעיניים שקיין וסטיבי התנשקו

סוף סוףףףףףףףףף

הם ביחדדדדדדדדד הגיע כבר הזמןןןןןןןןןןןןןן פרק טובבב

נועה167

New member
פרק ענק

היו קטעים מצחיקים, עם ההזיות וגם טס קרעה אותי עם הנאום שלה חחח חמודה. ואח של קיין- חמוד!!!! הלוואי והוא וג'ודי יהיו יחד הם מתאימים, וגם כבר מלא זמן אין לה אף אחד. והארי וסנדרה פחחחח מה הם מפגרים? לבקש מהבן שלו זרע? יא מוזרים, שילכו לבנק זרע או משו חחח

פגית

New member
אהבתי את הפרק פרק מעולה..

ההזיות היו קורעות.. ניק וטס כאלה חמודים, והצניחה זה כולכך לא באופי של טס כי יש לה הרי פחד גבהים נוראי הכל בגלל שבתאי. ועוד משהו ממש ממש צרם לי שלא ראו את קלייר בשקופיות!! והסצנטות בסכר כל הזמן הזכירו לי את אלכס וקלייר כשהיא בהריון על האבוב.. זהו בגדול אהבתי את הפרק ...

נועה167

New member
נכון!!

גם אני חיכיתי שיראו את קלייר בשקופיות!! אבל בסדרות משום מה לא נוטים להזכיר את השחקנים שעזבו כל כך הרבה... אבל חבל דווקא פה זה היה מתאים, למרות שזה היה מבאס את כולם חח

adinabl

New member
פספסתי!

אני לא מאמינה שפספסתי! זה ממש נשמע כמו פרק מעולה! תפרטו יותר אולי במה שקרה בבקשה???

moria007

New member
אז ככה....

טס עומדת לחגוג את יום הולדתה , ובגלל שהכוכבים מסודרים באותו אופן שהיו כשנולדה, היא חושבת שזה סימן שהיא צריכה לעשות סדר בחייה. הכוונה, כמובן גם לניק אבל בעיקר לאישור האורגני של החווה- ביום הולדתה אמורים לעשות את הבדיקה הסופית, ולשם כך מתכנסים כל מיני אנשים, חברי הועדה האורגנית שתקבע את מעמדה של החווה. במהלך אחת הישיבות מתברר שחל איסור על שימוש בסוג מסויים של גדר כי הוא לא אורגני, הבעיה היא שטס לא ידעה וכבר השתמשה בגדר כזו, ומהר מהר הבנות מחליפות את הגדר. האחראי של הבודקים האורגניים מביא לטס קמח שיפון (?) אורגני כמתנה יומולדת כנראה, וטס מכינה מזה לחם טעים שכולם אוכלים. (זה חיוני להמשך העלילה). טס מתחילה להזות דברים ומדמיינת שהיא רואה את ניק בכל מקום, כל גבר שהיא רואה היא חושבת שהוא ניק, וגם קייט מתחילה להזות דברים, היא מדמיינת את מריה הקדושה בעמוד עץ של גדר (הדגר שנפסלה לשימוש), אלכס סובל משלשולים ולג'ודי כואב הראש. במהלך המסיבה ליום הולדתה של טס, היא אומרת לקיין, כשהיא בטוחה שזה ניק, שיבוא לשחות איתה בעירום בסכר.... קיין חושב שכולם מוזמנים וקורא גם לסטיבי, ובאיזשהו שלב טס גם אומרת על זה משהו לניק האמיתי. טס, בטוחה שזה ניק, שוחה בעירום שם קיין וכמעט מתנשקת איתו, כשניק האמיתי וסטיבי העצבנית מגיעים... טס מבולבלת ולא מבינה מה קורה, סטיבי עצבנית על טס, ניק כמובן נעלב.... באלגן גדול. למחרת, טס מתנצלת בפני ניק ואומרת שאין לה מושג מה קורה לה, היא היתה בטוחה שזה ניק, "כל מה שהיא עושה זה ניק", במילותיה. קייט המציאותית חושבת שטס רואה את ניק בכל מקום כי זה מה שהתת מודע שלה רוצה- וזה ההסבר להתנהגות המוזרה. אבל, איך נסביר את כל שאר התופעות? פליטת פה של קייט מביאה לגילוי על השימוש בגדר הפסולה, והאחראי פוסל את המעמד האורגני של דרוברס, בגלל טעות אחת. בינתיים, קייט מבינה שלחם השיפון הוא זה שגורם לכל התופעות המוזרות, כי יש כזה זיהום בגרעיני השיפון שגורם לתופעות האלה. היא הולכת לאחראי ואומרת לו שאם הוא יפסול את המעמד האורגני של דרוברס, היא תשלח את הלחם למעבדה ויגלו את הזיהום ויפסלו גם את המעמד האורגני שלו..... והוא כמובן מתקפל ומאשר לטס את המעמד האורגני! במקביל לכל זה, סנדרה והארי לא מצליחים להיכנס להריון... הם מחליטים לבקש מניק תרומת זרע כדי שסנדרה תיכנס להריון, איזה גועל. בקיצור, סנדרה חושבת שהארי לחוץ לילד, והארי חושב שסנדרה לחוצה לילד, וכל אחד רוצה לרצות את השני....בסוף הם מחליטים כמובן לא לעשות את זה... גועל. טס מגיעה לניק ואומרת לו שלא יתרום זרע לסנדרה כי: "אם מישהי תהיה אם ילדיך, זאת תהיה אני"...... ואז, הגיע הזמן, ניק וטס מתנשקים!!!!!!!!!!!
הללויה!!!!!!!!!!!!!! סוף סוף!!!!!!!!!!!!!!!! זהו, אני חושבת.... אה, לא! יש גם את הקטע עם ג'ודי..... ג'ודי רוצה לקנות אוטו
, וטרי עוזר לה לחפש. כמובן שהיא קונה גרוטאה שישר מתקלקלת... במקרה, אח של קיין מגיע למוסך של טרי, והוא מכונאי מוכשר. טרי אומר שאם הוא יצליח לתקן את המכונית של ג'ודי הוא יתן לו עבודה במוסך. אז אח של קיין מביא מנוע חדש ושם אותו באוטו של ג'ודי, וכך מתקן אותו בעצם ומקבל את העבודה. רק מה, רואים את קיין ואח שלו מתווכחים וקיין אומר "זה אתה לקחת את המנוע החדש שלי, נכון?" ולמחרת רואים את האח עם פנס בעין.
אה, וגם סטיבי וקיין נהיו ביחד, צפוי....ובסוף טס מבקשת מניק מתנה ליומולדת, צניחה חופשית.
.... וזהו!!!!!!!!! איזה פרק עמוס עלילה..... מקווה שזה מספק... ביי!

adinabl

New member
תודה!!!!../images/Emo24.gif

הצלת אותי! אלפי תודות! בטח לקח לך שנים לכתוב את כל זה לא??? תודה שוב....

moria007

New member
אחלה פרק!!!! קייט שיחקה אותה!!!

איזה כייף!!!!!!!!!!!! סוף סוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואיזה חמודה טס!!!!!!!!!!!!!!! איזה נאומים מרגשים, גם כשהיא התנצלה וגם ליד המטוס....... ממש יפה. ואיכס!!!!אם ניק היה תורם זרע להארי וסנדרה זה היה דוחה כל כך!!!!!!!!! סטיבי וקיין מתאימים, אני לא מסתדרת עם שניהם! זה כל כך ברור שהוא מרביץ לאח שלו!!!! הלוואי שג'ודי והאח יהיו ביחד, מגיע לה איזה פינוק... איזה ענקית קייט!!! קטע גדול עם ההרעלה..... קייט שיחקה אותה!!! פרק ממש נחמד....

yaelelele

New member
ממש אהבתי..

רק מיסכן ניק.. מבלבלים לו את השכל... מה רוצים מהנשמה שלי
וכל מה שטס דמיינה ממש הצחיק אותי...
.. לפחות עם ניק זה ניגמר בסדר אחרי מה שקרה...

nini15

New member
דווקא אני לא חושבת בכלל שזה קיין

נראה לי בכוונה עושים ככה שזה יראה כאילו הוא אבל בסוף התברר משהו אחר

nini15

New member
חחחח ../images/Emo6.gif איזה פרק מצחיק אהבתי

הקטע של טס וקיין גדול חחח כמה צחקתי שהיא באה אליו ואמרה לו שוחים בערום חחחח
לא היה דייב
קייט יצאה גדולה
ואיכססססס שניק יעשה לסנדרה ילד בעעעע
איזו חמודה טס על מה שהיא אמרה לניק חמוד החדש אח של קיין שכחתי את השם הוא מתאים לג'ודי רק הוא בטח יהיה עבריין מי אתם חושבים שהרביץ לו ??? אני לא חושבת שקיין למרות שזה נראה ככה אני כמעט בטוחה שזה מהגנבה של המנוע בטח התקוטטו שם או משהו

nini15

New member
תיקון משפט.. "אני כמעט בטוחה שזה

אכשהו קשור לגנבה......וכו'" למרות שאחרי הגנבה הראו אותו בלי פנס.

moria007

New member
הוא לקח את המנוע מקיין!

כי ראו את קיין אומר לו: "אתה לקחת את המנוע החדש, נכון?" כשהם התווכחו ליד האוטו בתחנה של טרי! אז בטוח קיין הרביץ לו.

למעלה