הפרק היומי

שמיצית

New member
../images/Emo41.gif הפרק היומי ../images/Emo41.gif

היה נחמד מאד... קודם כל, אני יודעת שתסקלו אותי, אבל אני לצד בריטני בינתיים.. אני גם כן הייתי עולה על בריקדות, ולא יעזרו התרוצים של בילי ומאק. אם הם היו צריכים להסתתר, הוא יכל לגמור עם בריטני, נכון? ועכשיו הם יחשבו שהיא גילתה לג'יל.. ואיק שמאק החצופה סיננה לבריטני "אני רואה שאת עדיין ממורמרת.." דה?! בקשר לקאסי - מה העניינים שם? אם יש חשש שהיא מדבקת, אז לביצפר היא לא הולכת, אבל לקרימסון לייטס כן? למה הם מרשים לאנשים לבוא במגע איתה? (מיגל למשל.. לא מאמינה שזה בחוזה עבודה שלו עם הניומנס'). מעניין אם לסיפור הזה יש עוד פואנטה חוץ מלסחוט דמעות מהצוףפים. והיה נחמד איך הצליחו להשחיל עניינים שעל סדר היום האמריקני לפרק ((ביטוח בריאות).

enicegirl

New member
היה טוב....

שמתי לב לדבר טיפשי: * כל הלוקרים של החבר'ה תלמיד יהיו אחד ליד השני, כאילו אין יותר תלמידים ואין יותר לוקרים?
* מאק ממש לא יודעת לריב, ג'יל הצליחה ממש לשתק אותה. אני הייתי משתגעת במקומה. * וקאסי...חמודה! איך כולם מזילים דמעות בגללה, משחק מצוין של שרון אם כי סצינות עצובות.

לא ממש מסכימה (מן הסתם...../images/Emo8.gif)

בריטני לא גרמה לי להזיל דמעה. לא היום ולא בכלל... איך שהיא מנסה להציג את הדברים ממש דוחה אותי. היא אולי היתה נתונה לרחמים אילולא התרגיל המסריח שעשתה. ואני נותנת לה 10 נקודות על הפרצוף המסכן שהיא עשתה היום למאק ועל כל ההצגה שלה בכלל מהרגע שהיא הצליחה להפריד בינהם. הכי קטלה אותי היום זאת ג'יל: 1. "טי.ג'י"...
2. לא מספיק שראול מרגיש הכי חרא שיכול להיות היא עוד מנסה להלביש עליו תיק של "חבר כיסוי למקנזי בשעה שהיא ובילי משתובבים" למה לא? שתעליל עליו שהוא החזיק לבילי ומאק את הנר (באמת היה חשוך שם במקום שהם נפגשו) ותהרוס את הבחור סופית. הכי היו יפות היום- מאק ושרון. הכי הפתיע היום (אותי לפחות) - ויקטור בתגובה לאיחוד בראשלי. הכי דפקה את עגילי החישוק שנות ה-80 - ניקי. והכי רציתי לחבק ולהגיד שהכל יהיה בסדר - ג'קו... ועכשיו תראו איך
קופצת...

KOBEMANIA

New member
פרק מוזר

אני בטוח שזה רק אני פיספסתי אבל עדיין ויקטור אמר לניל "לא נעים לי לדבר איתך על חיי האישיים" אבל לעזאזל כמה פעמים נראה את הסצינה הזאת?? ורגע זה אומר שאשלי היא חלק מחייו האישיים ..חשבתי שהוא הפעיל את המחשב מחדש
מה שהיה מוזר שהוא אמר לו בין השורות "הייתה לי הרגשה שהיא רצתה לומר לי משהו אבל היססה" משהו בסגנון עכשיו פעם אחרונה שאני צפיתי זה היה ויקטור שאמר "אשלי....שום דבר" סוף סוף בשעה טובה ג'ל יודעת אבל ממי מטי ג'יי
עכשיו שישאלו את ג'יי טי או יגיד זה לא אני גיליתי את האמת זה טי ג'יי בראד ואשלי ?
זאת בטח בדיחה ולסיום "ניקי....שום דבר"

ושחר, למרות שהבטחתי להיות סבלנית

תחזור כבר... אני מתגעגעת וזה לא אותו הדבר בלעדיך....

Dawn12

New member
רק בשבילך ../images/Emo140.gif

אני די ניטרלי בין מאק ובריטני. הגעתי למסקנה שהן לא שונאות מספיק אחת את השנייה, ולא ברור לי למה. יש לשתיהן מספיק סיבות לזה. אין מספיק אינטראקציה ביניהן ואין מספיק כימיה. מספיק להעיף מבט אחד בויקי וטריש (שלא לדבר על המשולש דיאן-ניקי-אשלי) כדי לראות את ההבדל. אני מקווה שעם הזמן זה יתפתח יותר כי זה בעצם החלק המעניין. אם אני הייתי כריסטיייייין (אוי, איזו מחשבה מפחידה) הייתי מתחיל לדאוג. תואר "הנשמה הטובה של ג'נואה סיטי" הולך וחומק לה מבין האצבעות. בזמן שהיא מתברברת עם כל מיני שקרים ותחושות מוזרות עם פול, ראול ממשיך לדאוג למאק כאילו כלום לא קרה. אני לא אתפלא אם בקרוב נתחיל לראות אותו מתעניין בעריכת דין, ובעיקר בעזרה לאנשים חסרי יכולת. הרי ככה הם תמיד מתחילים. ועוד לא יצא לי להגיב על ריאנה אז הנה: אני אוהב אותה. לא שקודם היו לי הרבה טענות נגדה, אבל יחסית לסצינות ראשונות בסדרה (שהן מן הסתם מלחיצות הרבה יותר) אלקסיס עושה עבודה לא רעה בכלל. אולי היתרון הכי בולט שלה הוא העובדה שהיא פשוט עושה יותר רושם של מישהי שתסתובב עם בריטני. ריאנה הקודמת לא ממש שכנעה אותי בעניין הזה. חוץ מזה, היא נראית פחות "פודל" של בריטני וזה בהחלט שינוי חיובי. עכשיו חסרה לנו רק סצינת "אבל אני יודעת לעמוד על שלי!!" וריאנה תצא לדרך חדשה לגמרי.

איזה כיף !!! ../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif

בדיוק ברגע שהתיאשתי...
וגם אני מעדיפה את ריאנה הנוכחית, ואהבתי איך שהיום היא לא הסכימה לרגל עבור בריטני בקשר לסיבה של בילי ומאק. כבר קיבלה אצלי נקודות...

dviridit

New member
שמחה לראותך, שחר ../images/Emo24.gif

ראיתי רק את תחילת הפרק והבנתי כאן שג'ייטי סיפר לג'יל את האמת (רשמתי לעצמי לראות ביום שישי) אני שמחה שהעלילה התקדמה.

taish

New member
../images/Emo45.gif

אם ראול אכן יתחיל להתעניין במשפטים, הוא רק יקבל עוד נקודות אצלי... ודיברת על כך שהפרקים לאחרונה מסתיימים מוזר - ניתן היה לראות את זה גם בפרק הזה: "ניקי...שום דבר". מה בדיוק הקטע של ויקטור? הוא חשב לנסות לדלות מניקי יותר פרטים על בראש ואז התחרט? מוזר. תמוה. מעצבן. את ריאנה החדשה ראיתי בינתיים רק פרק אחד, ועוד לא ממש גיבשתי התרשמות. אבל אם היא עדיין זוממת על ראול, כדאי לה מאוד שתוכיח את עצמה כשווה את זה...

למעלה