הפרק היומי!

דנדושי1

New member
../images/Emo41.gif הפרק היומי! ../images/Emo41.gif

לא היה לי זמן עד עכשיו.. אלברטו חוזר וחושב שג'ודי כבר לא אהבת אותו בגלל ההתעלמות ממכתביו. היא אומרת שהיא לא קיבלה בכלל מכתבים. בסוף מתברר שקרייג שמר אותם כדי להגן עלייה [חמוד...] משפחה אורחת בתשלום שבאה ל"זמן משפחה בכפר" מגיעה לחווה עושים צרות ומעצבנים את כולם. האבא מתחיל עם טס והילדה מתחילה עם אחד הגוזזים שקליר כועסת עליו גם ככה [לא יודעת למה] כשההורים שלה תופסים אותם האבא המעצבן שלה מאששים את מרטי הגוזז באונס ולא מוכן להקשיב לה שהיא אומרת שזה לא נכון. טס הולכת להתייעץ עם ניק בנושא האורח מציק והוא מסביר לה שלכל איזה יש מעגל מסביבה ומי שנכנס לוקח סיכון ומדגים את זה. קטע יפה. קרייג ואלברטו רבים מכות על ג'ודי. אלברטו מציע לג'ודי נישואים, היא מסכימה והם עוזבים לעיר להפתעתה של מג. פרנק השוטר מציע למג לצאת לשתות משו והיא מסכימה
צל"ש: לאפח'ד.
נבל הפרק: האבא. גם לא שם על הבת שלו וגם מתחיל עם טס
סצינות משעשעות: אממ.....המכות, ג'ודי מנסה כאילו להריד
הדמות היומית:בק. כל הבלאגן עם הילדה עורר בה זכרונות.. הערות לא קשורות- *היום ראיתי שוב את הסרט הכי יפה בעולם. *מישל נכוכב נולד זכה מקום 3 עם רק 18% מהקולות, שזה אפילו לא 20%, למרות שכולם חשבו שהוא יהיה מקום 1 או 2
לילה טוב!

../images/Emo46.gif עד מישל ../images/Emo88.gif

הוא שלי
כל כך מבאס שהוא הלך הביתה
הוא היה הכי טוב שם ... עכשיו נשאר לי לקוות שג'קו יעלה לגמר ,אחרת הגמר הזה יהיה כל כך משעמם!

דנדושי1

New member
הוא לא הכי טוב שם

אני סתם שמחה כי רפאל עלה ולא הוא. ו18% זה באמת מצחיק. ברור שג'קו יעלה לגמר. ואני אישית חושבת שהעונה עצמה היתה משעממת די הרבה

אבל רפאל כזה לא משו

כאילו הוא זייפן לא נעים לי . וזה שהוא בכה לא מקנה לו משו.. הביצטועים שלו פשוט לא עשו לי את זה .. אבל לא נורא העיקר יש ג'קו בגמר

moria007

New member
אני לא מאמינה שפיספסתי!!!!

אוף!!!!!!!!! זה אחד הפרקים האהובים עלי!!!! הסצינה של ניק וטס, עם המעגל שיש לכל אישה סביבה.............. אווווווווווווווווווו ניק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תעשה לי ילד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ובקשר לכוכב נולד..... לא ברור לי למה רפאל היה מקום ראשון! האם לא ראיתם כמה מדהימה היתה מאיה עם השיר של בוב דילן???????? וכמה מאגניב היה מישל???? ואז בא הרפאל הזה, הלא-מורגש, לא-מרגש, ולוקח מקום ראשון. חארטה. מה שחסר זה שהערס צעצוע (מאור פיניה) יעלה היום ונגמר הסיפור...

למעלה