תגובתי על הפרק:
דבר ראשון עלי להודות ולציין שזה סכה"כ פרק המדיום השני שאני רואה(כן, כן דירבנתם אותי לראות את זה בכלל
) אבל למרות זאת זה לא הפריע לי להתעניין בפרק ולחשוב שהיה פרק טוב מאוד!!!! וכי מצד אחד היו כמה קטעים ורעיונות שהיו מזוויעים בו(הדם והמעשה של האב.. אוי איכס) אך מצד שני והכי חשוב הם אלו שעשו את הפרק כל כך חזק וגם העריכה ממש הוסיפה ועזרה לעשות את הפרק באופן כזה שאכן הצליח למתוח אותי אבל ממש..(גם הזכרונות ילדות של אליסון איך ששילבו את זה עם קטעים מההווה היו יפים) אז פרק טוב.. יפה לאליסון ככה לשחרר את הנערה(מן הסתם אני הייתי עושה את אותו הדבר
) אבל חבל רק שלא הראו לנו את האב מאחורי הסורגים.. אחרי מה שהוא עשה זה פשוט דרש לראות כלא ולא להשאר תלויים ככה באוויר אבל לא נורא נסלח להם. אגב יש לציין(שוב) שהנערה הנעדרת הייתה ממש אבל ממש יפה
הלוואי עלי
והנערה ששיחקה את אליסון הצעירה גם הייתה דיי יפה וממש חמודה
ואיך ששילבו בין שני הנערות גם היה רעיון יפה
אבל משהו הציק לי לאורך כל הפרק.. כן עד כמה שזה נשמע שטחי אבל אני חייבת לציין את זה-> זה היה השיער של פטרישיה ארקט שנראה כאילו השחיר מרגע לרגע
וזה היה ממש מוזר לראות קודם את הצעירה(הבלונדינית הרבה יותר ממנה) ואז אותה כשהשחור עומד לבלוע את הבלונד
מסר שלי-> תצבעי עד הסוף או שתחזרי לחום או מה שזה לא היה חח עוד משהו שהיה מוזר-> כשאליסון פגשה מחדש לכאורה את חברה שלה זו רק אני או שגם אתם חשבתם שהחברה הייתה צעירה מדי? אני לא יודעת מה איתכם אבל אני ראיתי פער גילאים משמעותי וזה היה טיפה לא אמין מבחינתי. אבל חוץ מזה והשיער
היה פרק טוב מאוד עד מצויין
(אחח איך אני חופרת בתגובות שלי חח)