הפרק השבועי:מדיום

adi love noa

New member
../images/Emo41.gifהפרק השבועי:מדיום../images/Emo41.gif

שם הפרק:Sweet Dreams או בעיברית "חלומות מתוקים"
מספר הפרק:2X5
תקציר: אליסון חולמת על חברתה מימי התיכון ומתחילה בחיפושים אחריה במטרה לחדש את הקשר. באותו עת מגיע אדם לתובע דוואלס ומבקש את עזרתו במציאת בתו בת ה-19 שנעלמה.
עוד מידע אפשר למצוא פה:http://www.tv.com/medium/show/22414/episode_guide.html?season=2&tag=season_dropdown;dropdown;1 אמור להיות פרק נחמד...מקווה שתהנו
*אחרי הפרק אני אוסיף תמונות

adi love noa

New member
הרגע סיימתי לראות ו...

היה פרק ממש ממש יפה!! אהבתי את הפלשבקים מהעבר(אליסון הצעירה ממש חמודה). אהבתי גם את זה שהיא התחילה לחשוב על החברה שלה מפעם ובסופו של דבר זה עזר לה לפתור את המקרה של הילדה הנעדרת. האבא הזה פשוט דוחה! ואליסון היתה ממש נשמה שהיא נתנה לילדה ללכת עם המסמכים אני אוהבת את זה שהיא לוקחת כל מקרה ללב וממש מתחברת לכל האנשים. וכמו שאמרתי היה פרק טוב...מקווה שנהנתם כמוני! אני אשרשר כמה תמונות מהפרק מצטערת על האיכות התמונות ממש קטנות...

adi love noa

New member
היא באמת היתה מהממת ../images/Emo6.gif

יש לה עיניים נורא יפות והפוני שלה מושלם!

YaEl 15

New member
ראיתי!!../images/Emo2.gif

ממש יפה! מתה על 'מדיום'!!
חחח...אליסון הצעירה באמת חמודה. היא שיחקה בעונה הראשונה של 'ורוניקה מארס'...
אבל לא הבנתי...מה הקטע של האיש עם הפנים המצולקות שהופיע בגרסה יותר אנושית בסוף הפרק?? פרק מעולה! (כמו כל הפרקים...סדרה מעולה...) תודה על המידע

always be me mc

New member
תגובתי על הפרק:

דבר ראשון עלי להודות ולציין שזה סכה"כ פרק המדיום השני שאני רואה(כן, כן דירבנתם אותי לראות את זה בכלל
) אבל למרות זאת זה לא הפריע לי להתעניין בפרק ולחשוב שהיה פרק טוב מאוד!!!! וכי מצד אחד היו כמה קטעים ורעיונות שהיו מזוויעים בו(הדם והמעשה של האב.. אוי איכס) אך מצד שני והכי חשוב הם אלו שעשו את הפרק כל כך חזק וגם העריכה ממש הוסיפה ועזרה לעשות את הפרק באופן כזה שאכן הצליח למתוח אותי אבל ממש..(גם הזכרונות ילדות של אליסון איך ששילבו את זה עם קטעים מההווה היו יפים) אז פרק טוב.. יפה לאליסון ככה לשחרר את הנערה(מן הסתם אני הייתי עושה את אותו הדבר
) אבל חבל רק שלא הראו לנו את האב מאחורי הסורגים.. אחרי מה שהוא עשה זה פשוט דרש לראות כלא ולא להשאר תלויים ככה באוויר אבל לא נורא נסלח להם. אגב יש לציין(שוב) שהנערה הנעדרת הייתה ממש אבל ממש יפה
הלוואי עלי
והנערה ששיחקה את אליסון הצעירה גם הייתה דיי יפה וממש חמודה
ואיך ששילבו בין שני הנערות גם היה רעיון יפה
אבל משהו הציק לי לאורך כל הפרק.. כן עד כמה שזה נשמע שטחי אבל אני חייבת לציין את זה-> זה היה השיער של פטרישיה ארקט שנראה כאילו השחיר מרגע לרגע
וזה היה ממש מוזר לראות קודם את הצעירה(הבלונדינית הרבה יותר ממנה) ואז אותה כשהשחור עומד לבלוע את הבלונד
מסר שלי-> תצבעי עד הסוף או שתחזרי לחום או מה שזה לא היה חח עוד משהו שהיה מוזר-> כשאליסון פגשה מחדש לכאורה את חברה שלה זו רק אני או שגם אתם חשבתם שהחברה הייתה צעירה מדי? אני לא יודעת מה איתכם אבל אני ראיתי פער גילאים משמעותי וזה היה טיפה לא אמין מבחינתי. אבל חוץ מזה והשיער
היה פרק טוב מאוד עד מצויין
(אחח איך אני חופרת בתגובות שלי חח)

adi love noa

New member
חחח לגבי השיער של אליסון...

הוא באמת לא נראה טוב ובסוף העונה הזו או בתחילת העונה הבאה אני לא ממש זוכרת היא גוזרת אותו ממש קצר משהו כמו עד הלחיים,עוברים עליה דברים לא טובים בקשר לשער
ובקשר לחברה שלה גם אני חשבתי על זה שאליסון ממש ממש נראת מבוגרת לידה. מקווה שתמשיכי לראות כי זו סדרה מעולה

YaEl 15

New member
חח...מסכימה!

גם אני חשבתי לעצמי שהחברה שלה ניראית יותר צעירה באופן משמעותי...
מה עבר על המלהקים? הנעדרת באמת הייתה יפה (והלוואי גם עליי
) ואני חושבת שלא היה צורך לראות את האבא מאחורי סורג ובריח...העובדה שהוא ייענש אחרי משפט ארוך ומייגע, ויישב בכלא כמה (וכמה) שנים טובות, הספיקה לי... אין מה לומר...'מדיום' היא אחת הסדרות היותר עמוקות...

למעלה