הפרק השבועי:מדיום

adi love noa

New member
../images/Emo41.gifהפרק השבועי:מדיום../images/Emo41.gif

שם הפרק:פגיעה מדוייקת ובאנגלית: Dead Aim מספר הפרק: 2X6 תקציר:אליסון חולמת שמישהו מגיע למשרד התובע ויורה בכולם; דוואלס תובע סטודנט שהרג בחורה שהביא לדירתו וסירבה לשכב אתו, אך פרקליט ההגנה נעזר בקוראת מחשבות משלו ומפתיע אותו כל הזמן במידע חדש. עוד מידע:http://www.tv.com/medium/show/22414/episode_guide.html? season=2&tag=season_dropdown;dropdown;1 אחרי הפרק אני אעלה תמונות צפייה מהנה

YaEl 15

New member
ראיתי!

אהל לא הבנתי. מי היה זה שדיבר עם אליסון בספריה? איזה חמודה בריג'ט...חחח... העו"ד של ההגנה ממש עיצבן אותי. פרק מעולההה! מישהו פה היה רואה "קרוב לבית" באקסטרה הוט...זה ממש מזכיר לי את זה לפעמים...הדמיון פשוט מדהים!! מישהו יודע אם תיהיה לזה עוד עונה?

always be me mc

New member
איזו ספרייה?../images/Emo3.gif

בטח סתם איזו רוח רפאים או משהו שבאה ליידע אותה כדי לעשות קצת צדק
בעצם אל תקשיבי לי חח אין לי מושג מה אני אומרת. סורי. ולדעתי הפרק לא היה מעולה הוא היה חמדמד קצת פושר... אני מעדיפה בהרבה את קרוב לבית(שם לפחות לא קוטעים את המשפט גם לא בסופו ומגלים לנו מה קרה לכולם) ואם כבר קרוב לבית אז יש עונה 2 אך היא כרגע עוד משודרת בארה"ב אז בטח יקח זמן מה עד שאקסטרא הוט יביאו אותה.

adi love noa

New member
תשובות

האישה הזו סיפרה סיפור על ילדה אחת שלכאורה חטפו אותה והיא סיפרה שהיא הרגישה או משהו את הילדה והיא הלכה לאיזה סמטה וראתה את האיש עם הילדה וקראה למשטרה והם ירו בו כי הם חשבו שהוא חטף אותה והוא לא אז הוא סיפר לאליסון שהיא סתם שקרנית שנהנת מצרופי מקרים...חפרתי אבל מקווה שהבנת וכן יש עונה שלישית ומקווה שגם רבעית...

always be me mc

New member
פרק חמדמד ביותר../images/Emo13.gif

-אני ממש הזדהתי עם אליסון בקטע שהיא התחילה לפחד מחשש שמשהו נורא יקרה. זו כזאת אני
רק שאני לא מדיומית ותמיד יוצאת טיפשה מזה חח ואהבתי לגלות שלא תמיד את החלומות האלו ניתן לפרש באופן המופשט שלהם לעיתים יש לרדת לעומק שלהם כי הם מסמלים משהו ומנסים לומר לך משהו.. בקיצור אהבתי
-וכשהתחילו לדבר על איזו אישה שעוזרת לאף בי אי והמשטרה ושעוזרת באיתור נעדרים וכו'. חשבתי על ג'ס
חבל שזו לא הייתה היא וחבל שלא היה איזה קראוסאובר נחמד.. דווקא היה יכול לצאת מעניין. -איך היה מצחיק הקטע עם העד בסוף שהם הוציאו את העורך דין ההוא טיפש ואז בסוף גם האימרה של אליסון שהיא מתפלאת שהוא לא ראה את זה בא(או משהו כזה) .. גם אהבתי
בקיצור פרק נחמד. הצבע שיער של פטרישיה לא כל כך הפריע לי בפרק הזה אבל אני תוהה מה יקרה עם בעלה(במידה ויחליטו בכלל להמשיך את זה ולא לטאטא את זה מתחת לשטיח) נ.ב מחר יש בהוט 3 הסדרה שציפינו לה!(אנשים יפים)

adi love noa

New member
../images/Emo99.gifאליסון

היה פרק ממש נחמד,אהבתי את הסיפור זה היה יוצא דופן כי ברוב המקרים היא מחפשת נעדרים או מחפשת רוצחים או פושעים והיא נחמד שגיוונו קצת. בריג'ט הזו פשוט חמודה (אחותה קצת קרציה) מגניב שאליסון לא המדיום היחידה במשפחה
בהתחלה זה היה מוזר שהם יודעים בדיוק מה לשאול את העדים וכל זה ובאמת חשבתי שהמדיום הזו אמיתית. בהתחלה לא ממש הבנתי את הקשר בין הפרק לחלום אבל בסוף התברר שזה מסמל משהו ולא באמת הולך לקרות. בקיצור היה פרק נחמד לא אחד המעולים בגלל שאני בכל מקרה אוהבת האת המקרים שהיא חולמת על נעדרים וכאלה...אבל היה נחמד
אני אשרשר עכשיו כמה תמונות לא באיכות הכי טובה
אבל בכל זאת...

למעלה