הפרק השבועי!

mikmik000

New member
../images/Emo41.gifהפרק השבועי!../images/Emo41.gif

טוב ראיתי שאפחד עוד לא פתח שרשור לפרק של היום אז החלטתי לפתוח
פרק 9, תקציר:
מועדון האקסיות: ריאן רוצה שלינדזי ומריסה תהיינה חברות. הוא מארגן שלינדזי תצטרף לערב בנות שמריסה מארגנת עם סאמר אבל הערב מסתיים לא כמצופה. האקסית של אלכס בעיר וכשסת' מגלה זאת הוא כועס.
ממה שאני זוכרת פרק נחמד..
צפייה מהנה!
מיכל.

איימיס

New member
אחלה פרק!!!../images/Emo98.gif

ראיתי אותו עכשיו והוא היה ממש טוב ומעניין... גם היו חלקים מצחיקים בזכות סת' וסנדי ושני השירים של הלהקה מהמועדון היו טובים
חוץ מכל מה שכתבתי, זה גם מתחיל להיות מותח כמו העונה הראשונה

סת' וסנדי הם...

בעיקר עם הבדיחות הכי מצחיקות
אבל לצערי בעונה השניה רוב השירים עם הלהקות, לא ממש אהבתי אותם. נמאס לי שהיו חייבים לדחוף כמעט בכל פרק להקה אחרת. אני מעדיף את שירי הרקע...

יא זה היה פרק כזה תקוע

נחמד כזה, אבל תקוע. ריאן יצא ממש זבל מול מריסה שהיתה דיי חסרת אונים. לינדזי הזאת לא תלית שכולה תכלת! וזה היה מרושע מצידה כשהיא אמרה למריסה את מה שהיא אמרה כשהיא היתה שיכורה. היא כזאת נעל! מה היא עושה בכלל בסדרה הזאת X: סת' היה מרגיזן היום!

פרק מעולה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

טוב, לפני שאני אכתוב מה דעתי על הפרק, הנה כמה דברים שאולי כן ואולי לא הבחנתם בהם:
קודם כל, השם של הפרק-גאוני!! The ex pactor כי באנגלית האקס הוא החבר/ה לשעבר, אבל זה גם הכרומוזון אקס שקיים אצל גברים ולא קיים אצל נשים (רמז לכך שלאקס של אלכס בעצם אין כרומוזון אקס),ראיתי שיס תירגמו את שם הפרק ל"מועדון האקסיות" וחבל...
שסת' בא להזמין את אלכס לארוחה, והם מדברים במועדון, יש קטע שהם עומדים ומאחוריהם יש שלט Exit (יציאה) אבל הוילון מסתיר את רוב השלט, כך שאנחנו רואים רק את ה-Ex. (שוב חזרנו לשם הפרק)
שראיין מסיע את לינדזי למריסה והם מדברים במכונית, לינדזי שואלת את ראיין איך הוא ומריסה נפגשו ושהוא מספר לה, רואים לרגע על שמשת המכונית, את הסצנה מהעונה הראשונה שראיין ומריסה נפגשו בשביל הכניסה של הכוהנים ובו הוא מדליק לה את הסיגריה. ועכשיו לפרק, ממש אהבתי איך שראיין נראה היום, לאורך כל הפרק הוא היה שקסי בטירוף. ואהבתי
כן אהבתי איך שראיין צרח על מריסה, לא רק בגלל שהוא חזר לרגע להיות ה"באד בוי", אלא גם בגלל שזה היה ממש מגיע לה והגיע הזמן שמישהו יגיד לה שהיא צריכה להתאפס קצת על עצמה. ולדעתי יותר מהכול זה מוכיח שהוא עדיין אוהב אותה, כי הוא היחיד שאומר לה את זה, נראה שלכולם לא כל כך אכפת מזה שמריסה משתכרת ומתנהגת כמו "ספוילד ברט". ושהוא הלך להתנצל בפניה-זה גם היה קטע יפה, כי הם מתחילים לדבר ואז שהם מסיימים הוא כבר שכח מה הוא בא לעשות. הצחיק אותי
שראיין ולינדזי על החוף והוא אומר לה שהוא הולך לקנות לה קפה וצ'יפס על מנת לעזור לה להתפכח, הוא אומר לה שהקפה והצ'יפס זו המנה המיוחדת של דון אטוואד (אמא שלו), אבל ביס משום מה החליטו לתרגם את המשפט הזה כ"מנת הזריחה המיוחדת של אטוואד" (בגלל שבאנגלית דון זה גם שם וגם זריחה- מקביל לשם "שחר" בארץ) סת'
סת' היה חמודון היום, לא התלהבתי במיוחד, אהבתי מאוד את הקטע שהוא מסלק את פיליפ מהמועדון, ושהוא מכריח את ראיין לגלות לו מי האקס. סאמר+זאק
משעממים כל הסצנות של המבוגרים
פיהוק מתמשך !! לא יודעת אם עוד מישהו חושב כמוני אבל- מריסה התלבשה היום בצורה כל כך מזעזעת
, קודם בבית ספר עם החליפה הורודה הזו (לא הבנתי ממה לינדזי התלהבה כל כך ?) ואחר כך שהם יצאו ל"ערב בנות" עם החולצה הירוקה המזעזעת!!

איימיס

New member
מיכל

איך את שמה
לכל הדברים האלה
זה פשוט גאוני
רק למה שהראו על השימשה של המכונית שמתי לב, זה היה נחמד

לא להכול שמתי לב לבד

כבר ראיתי את הפרק בעבר וקראתי תגובות לגביו וכאלה (גם פה בפורום)

f10

New member
את כל כך מפרגנת../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

את הולנדית
אני סוגד לך

f10

New member
*factor

לא מגיע למריסה שיצעקו עליה. ובקשר לזה שסאמר+זאק
משעממים - ממתי סאמר הייתה מעניינת
דמות כל כך שטחית ומעצבנת, שכולם החליטו פתאום להתאהב בה.

נו בטח FACTOR חחחחחחחחחח

לא יודעת מה עבר עליי
בטח שמגיע למריסה שיצעקו עליה, תראה לאיפה היא דירדרה את עצמה, היא צריכה להתאפס על עצמה ולהפסיק לשתות ולהתנהג כמו ילדה מפונקת !!! סאמר וזאק משעממים,אבל סאמר חמודה והיא לא שטחית ומעצבנת. יש סצנות שהיא באמת מרגיזה, אבל בגדול היא ממש דמות חמודה ובטח שעדיפה ממריסה שאם כבר מדברים על מעצבנת, היא סופר סופר דופר מעצבנת !! במיוחד בפרקים שמשודרים עכשיו !! SO THERE

f10

New member
מריסה מלכה

אבל לא כמו עמית. ובקשר לסמאר - כבר מהפרק הראשון של העונה הראשונה היא הייתה דמות שטחית. וזה נמשך עד עכשיו. והיחס שלה לסת' (או כהן, בשבילה) כל כך מעצבן.

בקשר לסאמר

אני לא אומרת שלא היו קטעים שהיא היתה מרגיזה. אבל לכולם היו קטעים כאלה ! בגדול היא ממש חמודה

חחחח איך זה שלוש מילים ?

"וואט אוור"... אתה לא אוהב את סאמר, זכותך !!! אני בטוחה שרובה הפורום לא יסכים איתך ( בדיוק כמו שאני חושבת שלינדזי חמודה ואני חושבת שאולי 2 אנשים חושבים כמוני
).

f10

New member
אבל אז לא הייתה נבנית אצלך ציפייה

לשלוש מילים בתוכן.

למעלה