הפרק השבועי!

ארץ השמש, או מיכל..תיקון קטן..

X זה הכרומוזום הנשי..בגלל זה הפרק נקרא The Ex pactor, כי ה-X זה גם האשה, וגם החבר/ה הקודם/ת..אז הכוונה פה זה לחברה הקודמת..וד"א..סאמר וזאק צריכים להיפרד
...לידנזי(כתבתי נכון?) צריכה להשאר עם ראיין, סאמר צריכה להיות עם סת'(הם כל כך חמודים ביחד P: ), מריסה עם אלכס(הן כמעט התנשקו הפרק!!נראה לי), אה..וזאק יהיה מאהב בסתר של שתיהן
..

איזה פרק חמודדד

נכון מה שמרסיה לבשה היה פשוט מזעזעעעעע היא הייתה נראית כמו סבתא בירוק מזעזע הזה טוס סת' כהן זה פשוט שליטה אני חולה עליו ואו מיי גאד מריסה הולכת להיות לסבית???? ומה נסגר עם האלכס הזאת.?? בנים?בנות? תחליטי ומפרק לפרק אני פשוט מבינה יותר ויותר שלינדסי מיותרת

ayala65

New member
נאמ . למה מה נסגר?

קיימים אנשים בעולם שהם ביסקסואלים שנמשכים גם לנשים וגם לגברים.. ואנשים לא קולטים את זה.. ומריסה הייתה עם ריאן ואהבה אותו- זה לא אומר שהיא תהיה לסבית! מקסימום בי וגם זה לא בטוח..

ayala65

New member
אה?

זה לא שמישהו הומו ולסבו ביחד.. מישהו סטרייט עם נטיות.. קיימים רבים כאלו

יש מצב שאני טועה../images/Emo3.gif

הייתי בטוחה שלנשים יש כרומוזון YY ולגברים XY בכל מקרה- הכוונה שלי בגדול היתה לומר שה-X הוא כרומוזון שקיים אצל אחד מהמינים ולא אצל השני. אבל תודה על התיקון

f10

New member
נשים XX גברים XY

העובר מקבל כרומוזום אחד מכל הורה (מהאמא הוא מקבל X תמיד מן הסתם, כי אישה=XX). אם העובר מקבל מהאבא (האבא הוא גבר ולכן הוא XY ולכן יכול להעביר לעובר או את כרומוזום X או את כרומוזום Y) את כרומוזום ה X אז העובר נקבה (הוא מקבל X מהאמא ו X מהאבא = XX = נקבה) אם העובר מקבל מהאבא את כרומוזום ה Y אז העובר זכר (הוא מקבל X מהאמא ו Y מהאבא = XY = זכר) אגב, עיוורון צבעים נישא בכרומוזום ה Y, ולכן רוב עיוורי הצבעים הם גברים.

ידעתי שזה משהו כזה

פשוט הפכתי בין האותיות, חשבתי שנשים זה YY במקום XX בכל מקרה- הכוונה היתה, זהה, השם של הפרק מלבד היותו רמז לאקס (החבר לשעבר) הוא רמז לכרומוזון ה-X הנוסף שיש לאקס של אלכס.

f10

New member
../images/Emo26.gif

ועוד לא התחלנו להתנות כלום. הלילה עוד צעיר.

Angelus

New member
../images/Emo6.gif אני אוהב את הסיכומים שלך

בסוף כל פרק

פרק לדעתי חמוד ביותר

מריסה>לא משנה מה תגידו אני הכי מתחברת אליה כי גם לי יש את השטויות האלה של לשתות והכל..וזה שראיין התפרץ עליה ל=אאא במקום בכלל זאת הייתה לינדזי שאמרה בקשר לכל העניין הזה של הפיכחות! ראיין>כלל כךך מושלמי למרות היום הוא ניראה טוב לא הכי אהבתי איך שהוא דיבר אל מריסה לינדזי>אני לא סובלת אותה אוףף היא כזאת מעצבנתתת סת'>הואא כזה מתוקי אני מתהה עליו המבוגרים>ממש ממש משעממים אותי כבר... ============= זאתת רק אני או שבסוף הפרק היה איזשהו מתח מיני בין מריסה לאלכס.??

LemonLimeLilach

New member
אהבתי

אהבתי שהאקס היא בת ואיך סת' וריאן מגלים אהבתי שריאן צעק על מריסה בדיוק את אותם דברים שאני חושבת, שהיא ניסתה לגרור אותו איתה למטה אהבתי

ayala65

New member
פרק נחמד ביותר .

דיי אהבתי כזה.. אני פשוט חולה על אלכס.. היא כ"כ שולטת כזה - גרררררררררר חוצמזה שהפרק היה נחמד כזה.. לא משהו מיוחד חוץ מההתפתחות המשמעותית בעלילה מבחינת אלכס . איי לאב הר . אנד איי דונט לאב מריסה. היו להם חילופי מבטים כאלו .. נייס

למעלה