הפרק השבועי

mikmik000

New member
../images/Emo41.gifהפרק השבועי../images/Emo41.gif

טוב.. אז שוב הרשתי לעצמי לפתוח את שרשור הפרק השבועי
שם הפרק: שותפים לפשע
תקציר הפרק:ריאן מבקש מכיילב שיפגש עם לינדזי.אלכס ומריסה מתקרבות, והולכות יחד לאקסית של אלכס לקחת ממנה כמה דברים. זאק וסת' מחליטים לכתוב יחד חוברת קומיקס שתתבסס על החבורה. *התקציר לקוח מ-YES* פרק טוב לפי מה שאני זוכרת
שתיהיה לכולם צפייה מהנה. -תגובות על הפרק לשרשר כאן-

../images/Emo112.gifהו סת' ../images/Emo99.gif

בודד שכמוהו
רק אותי הקול של מריסה מעצבן?
ואיך זה ברוררר שלסת' וסאמר יש עדיין רגשות אבל אחלה פרק בקיצור

f10

New member
איזה מתוקה../images/Emo70.gif

את הולנדית
אני סוגד לך

JoHnYmYsTeR

New member
אחלה פרק..מחכה בקוצר רוח ל../images/Emo58.gif

הנשיקה של מריסה ואלכס..טוב שהם לא מבליטים שהולך להיות ביניהן משהו

f10

New member
את מודעת לעובדה שסת' לא מצייר אותם

בעצמו, נכון?

lim02

New member
כן

טוב עכשיו אני יודעת.. חח אבל עדיין הם מדהימים, מי שמצייר אותם..

אז ככה

נמ, סת' בהתחלה נראה כזה מסכן. ההסחפות של זאק ממש מצחיקה אותי. סאמר - קרצי כמו תמיד. מריסה - מה לעזאזל!??! כלבה, איזו בטן מדהימה יש לה
ומה פתאום כיילב כל כך דואג למריסה? ואיזה הזוי הקטע שהוא נכנס לחדר כשהיא בפיג'מה הסקסית הזאת... (ארררר
) הוא יצא חתיכת מניאק בארוחת ערב עם לינדזי, היא נפגעה, אבל היא תשרוד. לריאן היו תקריבים כאלו יפיםםםםםםם, אחחח... העיניים האלה
לסאמר יש חזה קטן
מי זת הרבקה הזאת? מאיפה היא צצה? אהבתי את המשרד החדש של סנדי ^__^ אהבתי את היחסים החדשים של מריסה עם אלכס. לא אהבתי את העובדה שללינדזי וריאן יש פרופיל זהה! X: לא אהבתי שהם התנשקו. אהבתי שהם הולכים לעשות צעד אחורה. לא אהבתי את הרבקה שצצה לה משומקום. לא אהבתי את העובדה שסנדי בכלל אהב אותה. חבל על קריסטין
גם לא ממש אהבתי את הרעיון של הקומיקס... סה"כ - פרק ממש נחמד.

SaRaS GirL

New member
אוקיי ככה..

לא ראיתי את כל הפרק..התחלתי 10 דק' אחרי שהוא התחיל.. בכל מקרה, ממה שראיתי.. הפרק הזה פשוט לא גמור..כאילו שאמור היה להיות לו המשך.. הקטע היחיד שהיה איכשהו נראה גמור-זה הקטע של סת' וריאן בסוף.. כל השאר לא היה נראה גמור בככככללללל הייתי בשוק שזה נגמר, כי זה כאילו נגמר באמצע הפרק כזה.. ואיזה חמודים סת' וריאן, הזוגיות שלהם ממש שונה משל מריסה וריאן, כאילו אצל סת' וסאטמר כל הזמן רואים איך שעדיין יש להם רגשות אחד לשני, ואצל ריאן ומריסה זה בכלל לא נראה ככה.. הם נראים כאילו שהם המשיכו הלאה (ספוילר.......... למרות שהם לא המשיכו הלאה, כי הם יחזרו,בגלל זה משהו מוזר לי..) טוב זה מה שיש לי להגיד.. הקטעםי שאהבתי זה של סת' וסאמר, ושל אלכס ומריסה..כל השאר היה ממש משעמם לדעתי.

f10

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo58.gif

dalida1988

New member
../images/Emo58.gifסופילר רציני...עם שאלה..

את ראית את כל העונה השנייה נכון???
אם כן תמשיכי לקרוא כי אני רוצה לשאול אותך משהו..
ספוילר רציניייייייייייייי
ביותר ביותרררר
תזהרווווו
הפרק שסאמר וסת' חוזרים..זה הפרק שהוא נתלה הפוך כמו ספיידרמן? או שזה בכלל בעונה הראשונה..? כפי ששמת לב הכל נדפק אצלי במוחח והתבלבלללל

SaRaS GirL

New member
ספוילר..

כן זה הפרק-נראה לי. לא ראיתי את כל העונה השנייה, ר חלקים ממנה כאילו מההמשך שלה, אבל לפי מה שאני וידעת ולפי מה שאמרו לי-כן זה הפרק. =] וזה העונה השנייה.

f10

New member
שוב - תסמני ספוילרים כמו שצריך../images/Emo70.gif

שיהיה מסומחן -
. עכשיו יצא שגם אם יקראו את ההודעה שלך בטעות לא יבינו שום פרט בקשר להמשך העונה, אבל אני אומר את זה למקרה שתעני/תדברי על המשך העונה ולא תסמני כראוי. ואני לא כועס כי אני מת על שאראס

למעלה