הפרק השבועי

../images/Emo58.gif214

כן הפרק שסאמר וסת' חוזרים זה פרק 214 (פרק 14 בעונה השניה) שהוא נתלה הפוך כמו ספיידרמן. פרק מעולה!!!

אבל זה לא מדויק...../images/Emo58.gif

הם אומנם חזרו אבל אז שוב נפרדו (בערך) ואז שוב חזרו! ד"א, התמונה נהדרת...

dalida1988

New member
../images/Emo99.gif

מסכימההה פרק מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם תודה על התמונההה

f10

New member
yup. לא נדפק כלום.

ואני בן. אגב, זה היה פרק ענק

dalida1988

New member
../images/Emo163.gif

כן אני יודעת שאתה בן.. פשוט כתבתי מהר ..סורי וכמו שהגבתי זה באמתתת פרק מדהיםם!!

f10

New member
../images/Emo58.gif למעלה - תסמנו את הספוילרים

SaRaS GirL

New member
כתבתי שיש ספוילר!!!!!!

תשימו לב שכתבתי אווף איתכםםם למה סתם להאשים למה?!

Aviad1987

New member
זאת לא סתם האשמה

לא ככה מסמנים ספוילר. שמים אותו ברווח יחסית גדול לפני שכותבים אותו. לא כותבים ספוילר (ועוד לא הסימן ככה שבקלות אפשר לעבור על זה) שלוש נקודות ואת הספוילר עצמו.

Danielushhhh

New member
יאפה../images/Emo3.gif

איזה ציורים מדהימים
ממש אהבתי את הפרק
ג'ימי חסר

Ofekkk

New member
פרק חמוד

יאא זה כ"כ נראה (לי לפחות) שסאמר וסת' אוהבים אחד ת'שני ושהם רק מחזיקים ת'עצמם כדי לא להתנשק הם כאלה חמודיםםםם ואיזה יפים הציורים!! מסכנה לינזי או איך שלא קוראים לה איזה אבא חרא... מריסה ואלכס- איכס

ayala65

New member
הומופובית ... ../images/Emo11.gif

והן לא עשו כלום.. מה איכס בזה?

../images/Emo142.gifפרק חביב ../images/Emo142.gif

אהבתי בעיקר בפרק הזה, את הקטע בהתחלה שראיין זאק וסת' הולכים על המזח ואחר כך יושבים בדיינר (אחחחח 3 חתיכים במחיר 1
). ראיין/לינדזי/קיילב
ראיין היה סופר כוסון היום !!! אבל לא היו מספיק סצנות איתו
(יש לי חסך...) אהה וקיילב, כזה חתיכת " ביפ, ביפ, ביפ, ביפ.....(וכן הלאה)" שככה הוא צועק לי על ראיין. כאילו, אתה התחתנת עם ג'ולי !!! ואתה דואג שראיין רוצה את הכסף שלך ??. ומסכנה לינדזי
הסצנה האחרונה שלה ושל ראיין במכונית היתה עצובה. סת'/סאמר/זאק
אני זוכרת שראיתי את הפרק בפעם הראשונה, ממש שמחתי לראות סוף סוף את סת' וסאמר מתקרבים אחד לשני. עכשיו משום מה זה פחות ריגש אותי (כנראה בגלל שזו לא צפיה ראשונה) אבל לפחות זה הפחית מהסצנות של זאק וסאמר ביחד, כי הם ממש משעממים ביחד!!!. חוץ מזה ה"ספר קומיקס" הזה, אוחחחח שונאת את קו העלילה המשעמם הזה ! מריסה/אלכס
בפרק הזה הם עוד היו דיי חמודות ביחד, לפחות מריסה קצת מחיכת ולא דיכאונית ורגשי כמו תמיד... קנדי/רבקה
שונאת את רבקה
!!! וזה מה שיש לי להגיד בנידון !!!.
ולפינתי השבועית-דברים שאולי כן ואולי לא הבחנתם בהם בפרק:
שסת' ראיין וזאק הולכים על המזח, וסת' מדבר על המערכת יחסים (או החוסר במערכת היחסים) בינו לבין אלכס, הוא אומר את המשפט הבא. "...are they open to some sort of menage-a-threeway as in the film Summer Lovers?" הסרט "Summer Lovers" שסת' מזכיר, הוא סרט שפיטר גלאגר כיכב בו. כן אני יודעת...זה עלוב קצת
אבל זה כל מה שיש לי על הפרק הזה. אהה ו...
ג'ולי לא הופיעה היום

איימיס

New member
פרק נחמד ביותר../images/Emo13.gif

הציורים של סת' באמת יפים לאללה... אהבתי את הקטעים עם מריסה ואלכס, הם היו מעניינים
ובסך הכול אחלה פרק

למעלה