הפרק השבועי

Doud13

New member
../images/Emo13.gifהיה פרק יפה

סת' אתם יודעים בכל הפרקים הוא כמעט כל הזמן יוצא כוכב... תאמינו לי איזה כישרון יש לילד הזה חבל"ז...אחלה ציורים הוא מראה... ועם ריאן ולינדזי היה מעניין כשהיו בפגישה עם אביו של לינדזי..מריסה ואלכס היה נחמד לא משהו אבל מה כולם אומרים שמריסה הכי יפה מתוכנית ובפרק הזה רואים את זה.. אני בכלל לא מאמין שהיא הכי יפה בסידרה אבל אווקיי היא בסדר
היה פרק נפלא לדעתי!!!

ayala65

New member
אני חייבת לציין

שהניסוח של ההודעה הזאתי מעולה .

ayala65

New member
פרק מעולההההה

בעיקר כי אוליביה קיבלה קצת יותר דקות מסך.. ועוד מישה.. היה לי נורא כיף לראות אותן היום.. חוצמזה הפרק עצמו היה מעולה . למרות שכל הזמן גלעד התלונן שסנדי ורבקה לא מעניינים הם דווקא דיי עיניינו אותי
ריאן ולינדזי- אני לא כ"כ מחבבת אותה . בפרק הזה היא ממש הרגיזה אותייי אבל ריאן
!!! נורא נורא נורא אהבתי אותו בפרק . סת'/זאק/סאמר- אני אישית לא כ"כ אהבתי.. אני חושבת שטוב לסאמר עם זאק.. כשהיא עם סת' הם נורא מרגיזים אותי [בלי לסקול אותי..] . זה פשוט.. מיציתי ת'דמות שלה . סורי . ככה שיותר טוב לה להיות דיי רחוקה מהעלילה . ושוב, מריסה ואלכס- גררררררררר |מזילה ריר|

f10

New member
../images/Emo45.gif הדמות שלה מוצתה בתחילת עונה 1.

ayala65

New member
כן, נכון?

רציתי להגיד את זה אבל פחדתי שכולם לא יסכימו איתי

f10

New member
../images/Emo45.gifאני מסכים

צריך להחליף את רייצ'ל בילסון באוליביה ווילד.

mikmik000

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif

pinkprincess

New member
שאלה

אם מישהו יודע - איזה מספר פרק זה בעונה השנייה? וגם, דיברתם על שראיתם את העונה השנייה, אז השאלה היא-איפה? יש אפשרות כבר לראות את העונה השניה? כי נגיד, אני יודעת שמשכירים בבלוקבאסטר את זה אבל ידעתי שכרגע יש רק את העונה הראשונה... טוב, זהו לבינתיים, וגם- היה פרק ממש טוב, אני לא מבינה למה אתם כולכם לא אוהבים את הקטע עם הקומיקס שהם החליטו לעשות הרי בסופו של דבר זה מה שהביא אותנו לראות את כל הציורים שסת' עשה על סאמר ואז כשהיא מוצאת והם כל כך חמודים! יותר מראיין ומריסה כיח למרות שכולם כאן בטח יגידו שהם מושלמים והכל, וזה נכון, אני מסכימה, אבל פשוט יש להם כל כך הרבה בעיות כל הזמן שאי אפשר יותר, למה הם לא יכולים להיות יותר משני פרקים ביחד בלי בעיות ביחסים?!?! ומה פתאום הוא עכשיו יוצא עם הלינדזי הזאת? היא בכלל לא יפה! והיא לא מתאימה לו.. זה כל כך נראה שהיא סתם שם כדי לעצבן את מריסה שזה מעצבן... טוב, עד לפעם הבאה!

aviGODFATHER

New member
שמעת על אמיול?

זאת הדרך היחידה כרגע לראות את העונה השנייה (מה שעוד לא שודר בארץ)

כמה תשובות

מספר הפרק ששודר השבוע-210 (פרק 10 עונה 2)
חלקנו ראו את העונה השניה- באמצעות תוכנות לשיתוף קבצים (קאזה,אמיול,ביטורנט וכו') שאסור לדבר עליהם בפורום, כי הן לא חוקיות, אבל אם את רוצה הסבר יותר מפורט לגביהן את מוזמנת לפנות אלי במסר.
לינדזי- אני חושבת שהיא חמודה ויפה וגם הרבה יותר טובה ומתאימה לראיין ממריסה . ואם כבר את חושבת שראיין ומריסה כל הזמן נפרדים ויש להם כל הזמן בעיות והם לא יכולים להיות יותר משני פרקים ביחד, אז מה רע בלינדזי ? יחסית למערכת יחסים של ראיין ומריסה המערכת יחסים של ראיין ולינדזי היא דיי יציבה.
ובקשר לספר קומיקס-זה לא שאני נגד סת' וסאמר או משהו כזה, להפך- אני ממש אוהבת אותם ביחד. פשוט כבר ראיתי את כל העונה השניה ולא אהבתי את העלילה הזו.

f10

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif מתי תקלטו שמותר לדבר על

תוכנות שיתוף בפורום
אסור להפנות משתמשים להוריד מהן קבצים לא חוקיים. מותר לדבר עליהן. אסור לי להגיד למישהו שרוצה למשל תמונות של The O.C. "לך לתוכנת שיתוף ותוריד תמונות/תוריד את התמונה בשם .."

פרדי הכול בסדר../images/Emo6.gif חחחח

תנשום עמוק....
פשוט הכנתי את עצמי לשאלה הבאה (שבדרך כלל באה אחרי ששואלים מאיפה מורידים את הפרקים) ואמרתי לה לפנות אלי לפרטי, כי שם אני יכולה לענות מבלי לחשוב פעמיים מה אני כן או לא צריכה להגיד.

LemonLimeLilach

New member
../images/Emo26.gif

מריסה הרבה אבל הרבההההההההה יותר נסבלת כשהיא עם אלכס. אני הולכת לתת את כל הקרדיט לאוליביה וויילד ולזה שהיא אשכרה שחקנית. בכל אופן, יפה למי שעושה את הסדרה שגרם לי לא לסלוד ממריסה לגמרי במשך פרק שלם. חוצמזה... בלעע הפרק הזה מביא עלינו את שתי העלילות המעצבנות ביותר בעונה, שהן רבקה והקומיקס
לא התגעגעתי

למעלה