הפרק של אתמול

hadarydar

New member
../images/Emo41.gifהפרק של אתמול../images/Emo41.gif../images/Emo182.gif

אין לי מושג איזה מס' / מה התקציר.. סליחה ומחילה
אבל בכל מקרה תרשמו את דעותיכים עליו כאן

hadarydar

New member
לא יודעת מה איתכם-../images/Emo182.gif

אבל ירד לי הלב בסוף כשראו את המבתר אני ממש מרחמת על האישה הזו- כי עכשיו אף אחד לא יאמין לה, יחשבו שהיא שוב עשתה זאת לעצמה כדי לזכות בתשומת לב לא יכולה לחכות לפרק הבא

Gali4697

New member
חח כן

למרות שזה היה דיי צפוי כזה.. לאיודעת, היה הרגשה שהוא יבוא, אבל בכלזאת זה היה מבהילXDDD ואמ, הוא אמר שהיא הרסה לו את התוכנית אומשהוכזה, זה סימן שהוא היה שם אומשהו..
האהא אחרי הפרק ני כזה מנסה לנחש מי זה יכול להיות, ולקוסטנטין זה דווקא מתאים, למרות שבכלל לא ניראה לי שזה הואXD אני נורא רוצה לקרוא ספויילרים, אבל אני כ"כ יודעת שזה יהרוס לי הכל אז אני עוצרת את עצמיXD

hadarydar

New member
וואי אפילו לא חלפה לי המחשבה../images/Emo182.gif

שהמבתר הוא מישהו מהצוות לא נראה לי קוסטנטין- אם כן אז זה יהיה ממש מבאס. כי זה מן כזה עד שהם צירפו מישהו לצוות וכמה מפתיע הוא זה שבוגד בהם ומנסה לרצוח אותם או משו כזה
לויודעת.. אני ממש מקווה שזה יהיה מישהו מעניין.. משום מה עולה לי המחשבה שזה ההוא, המתולתל מעונה שעברה שתמיד התחרה בשון וכריסטיאן.. אבל לא מתאים לו לרצוח / לסדר לשון ולכריסטיאן עוד עבודה זאת אמא של ג'וליה! לא סתם
נקווה שזה מישהו מעניין

Gali4697

New member
חחחח

כה, זה צפוי מידי והם תמיד מפתיעים ועושים מלא דברים לא צפוייםD:: זה חייב להיות מישהו מעניין
אם כבר מדברים עליו, אני מאוהבת במסכה הזאת שלו

hadarydar

New member
משום מה,../images/Emo182.gif

המסכה שלו נורא מזכירה לי את המסכה של המסור...

Elizabell

New member
אמממ...

הכנתי פוסט על הפרק, כתבתי את כל משאני חושבת ומה אהבתי ולא בפרק שהיה... http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=291877&blogcode=5328976 בקצרה... זה היה פרק מעולה. אני מאוד אהבתי אותו וצומררתי וזועזעתי ממנו לחלוטין. שני הקטעים האחרונים בפרק היו מפחידים. הקטע שבו שון פוגע בעצמו והקטע עם המבתר בסוף... עכשיו, סופית, משום מה, הפחד הכי גדול שלי, זה שאם איי פעם אנותח (טפו טפו טפו חחחח) אני בחיים לא רוצה שזה יקרה לי משקרה לה. זה ממש הפחיד אותי. זהו. זה הכל. לילה טוב. :]

Gali4697

New member
כן, כששון לקח את הסכין ממש נלחצתי

זה הגיע אפילו לדמעות
[נו, דיי
לא לצחוק עלי~!#% אני סתם רגישה
]

Gali4697

New member
אה וגם [וואי אני ממש חופרת פהXD]

הקטע כשהיא כאילו הייתה ערה אבל משותקת, יש לזה משמעות כזאת.. כאילו.. לאיודעת להסבירXDD

Elizabell

New member
אממממ

המשמעות, כפי שאני הבנתי,היא, שכואב לה מאוד מבפנים העובדה שהיא מרגישה כלא קיימת, לא שמים לב לקיומה, הכאב הנורא והחזק הזה שיש לה בפנים גרם לה לפגוע בעצמה, בדיוק כמו שון. והיא זעמה על הכאב שנוצר לה לאחר מכן כי היא הבינה איכשהו מהו כאב, והיא פגעה בעצמה, כי היא רצתה שגם סוף סוף יהיו מודעים לקיומה. יש הרבה אנשים שמרגישים כך, וכל אחד מתמודד עם זה אחרת, קיצונית ולא קיצונית. תלוי מי מסתכל על זה.

Gali4697

New member
אמ כן את צודקת,

אבל אני דיברתי דווקא על החלק של הניתוח..

למעלה