הפתעה לכולכם!!!

מוצארט

New member
../images/Emo41.gifהפתעה לכולכם!!!../images/Emo41.gif

סקר!
איך אתה יוצא מהשיגרה? קורא ספרים? אם כן-גם אתה מכור להארי פוטר? אוהב לשיר? אוהב לשחק על במה? אוהב לנאום בטקסים? ובכלל, יצא לך להשתתף באיזשהו תפקיד בבי"ס? איזה טקס? איזה תפקיד? אוהב לראות סרטים בקולנוע? או שבעצם עדיך לך ללכת להופעות/מופעים/הצגות שהם? אוהב בתי מלון או מעדיף טיולי שטח או גם וגם? יצא לך לרכוב על גמל? ועל סוס? ועל חמור? יצא לך לבקר בתנובה? ולחלוב פרה? לאכול בחדר אוכל של קיבוץ יצא לך? "לקייק" בקיאקים? יצא לך לעשות פיקניק? אוהב? אם תרגיש צורך לקבוע עם החברים לטיול יציאה מהשגרה... מה זה יהיה? יצא לך לעשות באנג'י? וסנפלינג? אתה מאלה שמפחדים פחד מוות מרכבות הרים? או אולי אתה מאלה שלא מסוגלים לחיות בלי רכבות הרים? מכור לממתקים? יוצא שלפעמים כל כך בא לך להופיע על במה ועולים לך רעיונות מקוריים? מנגן? על איזה כלי נגינה? אוהב פירות/ירקות? אוהב לצייר? מילה שמצחיקה אותך כל פעם מחדש? פרסומת מעצבנת למדי? מרבה לצאת לקניון? ולמועדונים אתה מרבה לצאת? מעשן? אם כן,יש לך מושג מה זה עושה לך וכמה זה מפריע לסובבים אותך? דוחף בתורים? חסכן? יש לך "קוצים" בתחת? אהבת את השאלון? האם הוא שונה ממה שנשאלת עד עכשיו? תהנו לכם...

RED OR DEAD BS

New member
שלי, שאלון נחמד

איך אתה יוצא מהשיגרה? אמממ אני יודע, יוצאים לאילת כל החבר'ה?. קורא ספרים? לא. אם כן-גם אתה מכור להארי פוטר? לא. אוהב לשיר? לא. אוהב לשחק על במה? לא. אוהב לנאום בטקסים? לא. ובכלל, יצא לך להשתתף באיזשהו תפקיד בבי"ס? יצא. איזה טקס? רבין. איזה תפקיד? לא זוכר, זה היה לפני שנתיים. אוהב לראות סרטים בקולנוע? כן. או שבעצם עדיך לך ללכת להופעות/מופעים/הצגות שהם? לא. אוהב בתי מלון או מעדיף טיולי שטח או גם וגם? גם וגם. יצא לך לרכוב על גמל? כן, גר בב"ש או לא?. ועל סוס? גם. ועל חמור? כן. יצא לך לבקר בתנובה? כן. ולחלוב פרה? כן. לאכול בחדר אוכל של קיבוץ יצא לך? כן. "לקייק" בקיאקים? כן. יצא לך לעשות פיקניק? מזמן לא עשיתי אבל למה לא. אוהב? כן. אם תרגיש צורך לקבוע עם החברים לטיול יציאה מהשגרה... מה זה יהיה? אילת, כבר אמרתי. יצא לך לעשות באנג'י? כן, אחחח אני ממליץ בחום. וסנפלינג? לא, אבל מת לעשות. אתה מאלה שמפחדים פחד מוות מרכבות הרים? לא, כל מה שבא אני מנסה, בעיקר בדיסני וורלד, חוויה!. או אולי אתה מאלה שלא מסוגלים לחיות בלי רכבות הרים? כן. מכור לממתקים? לא כל כך. יוצא שלפעמים כל כך בא לך להופיע על במה ועולים לך רעיונות מקוריים? לא. מנגן? לא. על איזה כלי נגינה? מפוחית? סתם גם לא. אוהב פירות/ירקות? אממ אם חייב. אוהב לצייר? רק לא יודע. מילה שמצחיקה אותך כל פעם מחדש? גוש קקי. פרסומת מעצבנת למדי? של השוקולד הזה, קליק. מרבה לצאת לקניון? כבר לא, הכל כבר חרוש. ולמועדונים אתה מרבה לצאת? מה יש רק פורום. מעשן? לא. אם כן,יש לך מושג מה זה עושה לך וכמה זה מפריע לסובבים אותך? לא. דוחף בתורים? ברור, מה אני אחכה שעה בשביל סיבוב של חמש דקות. חסכן? לא. יש לך "קוצים" בתחת? תלוי, אם אני רצה. אהבת את השאלון? חמוד. האם הוא שונה ממה שנשאלת עד עכשיו? כן.

מוצארט

New member
אתה לא אוהב פירות וירקות?

מה, אתה גזור? מה אמא שלך אומרת בנידון, אה ילד?

RED OR DEAD BS

New member
אוכל אבל לא אוהב

בוא נגיד שאם יהיה לידי שוקולד או גזר, אני חושב שאני אבחר בשוקולד:)

טוב, אני אנסה לענות על זה

לא ממש קורא ספרים, ממש לעתים רחוקות הארי פוטר זה פחות או יותר הספר האחרון שאני אקרא לשיר? כן זה כיף, אבל לא תמיד ועכשיו בכלל אני צרוד. במה? ממש לא לא אוהב לנאום בטקסים אבל דווקא יצא לי כמה פעמים. מה שאני זוכר זה שפעם אחת קראתי את יזכור בטקס יום השואה (נראה לי שבכיתה י"א) וסידרו אותנו בצורה די מצחיקה ככה שהיינו מפוזרים ואני הייתי ממש באמצע. בסוף אמרתי "תם טקס יום השואה והגבורה" והרבה אנשים זכרו את זה משום מה וכשראו אותי אמרו לי את זה. אולי אמרתי את זה מצחיק? סרטים בקולנוע? בטח! גם הצגות זה טוב ובהרבה מקרים עדיף. אני מעדיף בית מלון על שטח. נראה לי שרכסתי על סוס פוני כשהייתי ממש קטן, על השאר לא. לא ביקרתי בתנובה ולא חלבתי פרה. בחדר אוכל בקיבוץ הייתי וגם קיאקים ופיקניק (כולם לפני הרבה זמן). כן, אני אוהב את זה. טיול יציאה מהשגרה? יש המון מקומות, נראה לי שעכשיו הייתי רוצה לגולן ואם זה יהיה זה יהיה בקיץ הקרוב. באנג'י וסנפלינג לא עשיתי. אני לא ממש מפחד ברכבת הרים, זה סתם גורם לי בחילות למיניהן. אני בהחלט יכול לחיות בלעדיהן. אני לא מכור לממתקים. לא ממש בא לי להופיע על במה ונראה לי שזה המקום האחרון שאני אתחיל להיות מקורי בו. אני מנגן על פסנתר\ אורגן. פירות, ירקות: יש ויש. לצייר? לא ממש, לפעמים לשרבט קצת. מילה שמצחיקה אותי כל פעם מחדש: הביטוי "אוכל בתחת", לא יודע למה, גם עכשיו אני מתחיל לצחוק. פרסומת מעצבנת: לא חסרות, מה שעולה לי לראש זה "סוף עונה" של פוקס. בזמן האחרון יצא לי להיות יחסית הרבה בקניון. אני לא מעשן וכדאי למעשנים לחשוב טוב על המשך השאלה. אני לא דוחף בתורים. אני לא חסכן. אין לי "קוצים בתחת". היה שאלון נחמד, גרם לי להיזכר בכמה דברים והוא אכן שונה.

מוצארט

New member
יופי של שאלון, אה?

איך אתה יוצא מהשיגרה? עושה משו בלתי-שגרתי? חחחחחח קורא ספרים? בהחלט, ממליץ ביותר על "ההולנדי של עכו אם כן-גם אתה מכור להארי פוטר? לא מכור, אבל קראתי את כל ה-5 אוהב לשיר? בהחלט אוהב לשחק על במה? לשחק? לנגן אוהב לנאום בטקסים? ממש לא ובכלל, יצא לך להשתתף באיזשהו תפקיד בבי"ס? מי זוכר? איזה טקס? כנ"ל איזה תפקיד? עוד כנ"ל אוהב לראות סרטים בקולנוע? לא ממש. תמיד יש יותר מידי מלח בפופקורן, ואז חייבים לקנות שתיה. עשקנים... או שבעצם עדיף לך ללכת להופעות/מופעים/הצגות שהם? אני אוהב יותר הופעות רוק משובחות. אוהב בתי מלון או מעדיף טיולי שטח או גם וגם? גם וגם. למרות שאני ממש לא זוכר מתי הייתה הפעם האחרונה שלי בבית מלון. יצא לך לרכוב על גמל? כן ועל סוס? כן ועל חמור? כן. גם ניסיתי על כבשה, אבל לא הלך
יצא לך לבקר בתנובה? לא ולחלוב פרה? כן לאכול בחדר אוכל של קיבוץ יצא לך? בהחלט "לקייק" בקיאקים? בחטיבת הביניים יצא לך לעשות פיקניק? המון פעמים אוהב? בהחלט! אם תרגיש צורך לקבוע עם החברים לטיול יציאה מהשגרה... מה זה יהיה? טיול שטח של כמה ימים ולהרביץ קילומטרים. (כן, כי אני בטח אשרוד, אה?) יצא לך לעשות באנג'י? לא וסנפלינג? כן, מבניין 5 קומות שעדיין היה בבניה. הייתי שובב פעם
אתה מאלה שמפחדים פחד מוות מרכבות הרים? הו, כן או אולי אתה מאלה שלא מסוגלים לחיות בלי רכבות הרים? לא קראתם את התשובה האחרונה? כל דבר אני צריך להסביר פעמיים? (בתפקיד המורה) מכור לממתקים? אללי... בטח... יוצא שלפעמים כל כך בא לך להופיע על במה ועולים לך רעיונות מקוריים? ללא כל ספק! אני אחד המאלתרים המעניינים ביותר שאני מכיר!
(ואם אתם לא מאמינים, תשאלו את דניאל ואסף. מנגן? יס בייבי על איזה כלי נגינה? גיטרה בס, גיטרה רגילה, פסנתר, חלילית אוהב פירות/ירקות? כן אוהב לצייר? אני גרוע בזה מילה שמצחיקה אותך כל פעם מחדש? יובי דו פרסומת מעצבנת למדי? כל הפרסומות מציקות ומטרידות מרבה לצאת לקניון? ממש לא ולמועדונים אתה מרבה לצאת? עוד יותר לא מעשן? לצערי אם כן,יש לך מושג מה זה עושה לך וכמה זה מפריע לסובבים אותך? כן כן, די כבר עם הטפות המוסר (אני הבאתי את הסקר הזה???) דוחף בתורים? מה פתאום??? חסכן? יום כן יום לא. היום לא יש לך "קוצים" בתחת? בהחלט אהבת את השאלון? אני חייב להגיד שכן? אחרי הכל, אני אחראי. האם הוא שונה ממה שנשאלת עד עכשיו? כן. די מגוון למען האמת... תהנו לכם... היה חביב ביותר! תודה למוצארט!

D a n n y b o y

New member
זה סקר! ועליו אני מוכן לענות ../images/Emo3.gif

איך אני יוצא מהשגרה? זה לא קורה הרבה, אבל בירה זה תמיד כיף. אני קורא ספרים כל הזמן וגם את הארי פוטר קראתי (מוצארט, אל תגיד לי שאתה לא מכור, קראת את כל הסדרה עשרות פעמים). אני אוהב לשיר במקלחת, או סתם כשאף אחד לא שומע אותי. אני שונא את הבמה, יש לי פחד נוראי. בחיים לא נאמתי באף טקס ואני מקוה שזה יישאר ככה, אם כי יצא לי להעביר הרצאה של חצי שעה באוניברסיטה (לא הייתה לי ברירה, זה לא היה התנדבותי). יצא לי לרכב על גמל, סוס, חמור ואפילו אלפקה! לא בקרתי בתנובה, ואני לא מתכוון לבקר. אבל כן חלבתי פרות- רפת שלם, בקיבוץ של בני דודים שלי. מן הסתם גם אכלתי בחדר האוכל שם (אני מדגיש שאומר חדר האוכל (פתח קמץ בחדר) ולא חדר אוכל. יצא לי לקייק בקאיאקים, יותר נכון, לשחות בירדן ולהפוך קיאקים אחרים. אני מאוד רוצה לטייל, בגולן, בחו"ל, רק שיהיה עם חברים ולא עם ההורים. לא יצא לי לעשות בנג'י, גם לא סנפלינג- פשוט לא מושך אותי. אני לא מפחד מרכבות הרים, ניסיתי הרבה רכבות שונות בהמון מקומות. לא מכור לממתקים, סתם אוהב. תודה לאל, יש לי עדיין שיניים. אף פעם לא בא לי לעלות על במה ובטח ששם לא יבואו לי הרעיונות המקוריים (אלא אם השירותים הם במה). אני "מנגן" על גטרה. אני מאוד אוהב פירות- רק שיהיו טריים וקרים. ירקות אני אוהב בצורה עקיפה, למרות שאני תמיד אשמח לאכול איזו עגבניה, גזר או גמבה. פרסומות מעצבנות? דוד הכי טוב, של ביטוח ישיר. לא מרבה לצאת לקניון, אבל לא מדיר רגליי. למועדון ריקודים בחיים לא יצאתי. לא מעשן, אין יותר מגעיל מזה, ומסתבר שלמעשנים לא כל כך אכפת מה זה עושים לסובבים אותם. אני מרבה להדחף בתור, אני לא חסכן, אין לי קוצים בתחת. אחלה שאלון, ציינתי זאת כבר בכותרת ההודעה. מן הסתם הוא שונה, זו הפעם הראשונה שאני עונה על שאלון כזה ברשת.

blueman1

New member
תורי לענות

איך אתה יוצא מהשיגרה? אמממ יוצא לטייל אולי??? קורא ספרים? כשיש זמן בעיקר אם כן-גם אתה מכור להארי פוטר? ממש לא אוהב לשיר? אולי במקלחת אוהב לשחק על במה? ממש אבל ממש לא אוהב לנאום בטקסים? יש מצב תלוי איך תפסת אותי בבוקר ובכלל, יצא לך להשתתף באיזשהו תפקיד בבי"ס? ברור כאילו איזה טקס? כל ימי הזיכרון למינהם איזה תפקיד? קריין כמובן אוהב לראות סרטים בקולנוע?נו ברור או שבעצם עדיך לך ללכת להופעות/מופעים/הצגות שהם? גם וגם אוהב בתי מלון או מעדיף טיולי שטח או גם וגם?גם וגם יצא לך לרכוב על גמל? לא אבל אני מת לנסות ועל סוס? כן שהייתי קטן נחשב? ועל חמור? לא אבל זה לא נשמע כיף יצא לך לבקר בתנובה? כן זה היה די מגניב ולחלוב פרה? כשהייתי קטן לאכול בחדר אוכל של קיבוץ יצא לך? נו ברור הכי שווה בארץ
"לקייק" בקיאקים? באילת פעם אבל לא להרבה זמן יצא לך לעשות פיקניק? נו איזה שאלה זאת, תראה לי מישהו שלא אוהב? ???? אם תרגיש צורך לקבוע עם החברים לטיול יציאה מהשגרה... מה זה יהיה? טיול בצפון שבוע הבאאאאאאאא יצא לך לעשות באנג'י? לא אבל אני מתכנן אחד כזה וסנפלינג? כנ"ל אתה מאלה שמפחדים פחד מוות מרכבות הרים? ממש לא או אולי אתה מאלה שלא מסוגלים לחיות בלי רכבות הרים? לא צריך להגזים מכור לממתקים? אמממ לא ממש יוצא שלפעמים כל כך בא לך להופיע על במה ועולים לך רעיונות מקוריים? לא מנגן? לומד על גיטרה על איזה כלי נגינה? גיטרה אוהב פירות/ירקות? פירות וירקות בסלט אוהב לצייר? לא ממש כי אני לא טוב בזה מילה שמצחיקה אותך כל פעם מחדש? עזוב אותי באמאשך פרסומת מעצבנת למדי? זה מכללית של הלמה מרבה לצאת לקניון? לא ולמועדונים אתה מרבה לצאת? פה ושם מעשן? לאאאאאאאאאאאאאאאאא אם כן,יש לך מושג מה זה עושה לך וכמה זה מפריע לסובבים אותך? לא משען דוחף בתורים? כמו כל ישראלי נורמלי חסכן? מה???????????? יש לך "קוצים" בתחת? אני משתדל לקצר אותם אהבת את השאלון? ברורררררררר האם הוא שונה ממה שנשאלת עד עכשיו? כן הוא די מוזר האמת

zuli4

New member
אוקיי תוריייי...

איך אתה יוצא מהשיגרה? אממ..לא יודעת.. קורא ספרים? כשצריך לעבודות..(ספרות וכאלה..) אם כן-גם אתה מכור להארי פוטר? ממש לא... אוהב לשיר? כן, לא מול הרבה אנשים.. אוהב לשחק על במה? לא כל כך.. אוהב לנאום בטקסים?לא.. ובכלל, יצא לך להשתתף באיזשהו תפקיד בבי"ס? כן..בהרבה. איזה טקס? רבין, ועוד איזה מפקד אחד.. איזה תפקיד? קריינית, ופעם אחת רקדתי. אוהב לראות סרטים בקולנוע? כן.. או שבעצם עדיף לך ללכת להופעות/מופעים/הצגות שהם? הופעות. זמרים או סתם סלבס. אוהב בתי מלון או מעדיף טיולי שטח או גם וגם? יותר בתי מלון. יצא לך לרכוב על גמל? לאאא ועל סוס? גם לא. ועל חמור? פעם לפני 4-5 שנים בערך. יצא לך לבקר בתנובה? לא. ולחלוב פרה? גם לא. לאכול בחדר אוכל של קיבוץ יצא לך? כן. "לקייק" בקיאקים? כן.. יצא לך לעשות פיקניק? כן. לא משהו רציני. עם חברות על הדשא בגינה. חחח אוהב? יש אוכל?! אז ברוררר.. אם תרגיש צורך לקבוע עם החברים לטיול יציאה מהשגרה... מה זה יהיה? סרט, קניון, באולינג. יצא לך לעשות באנג'י? כן. וסנפלינג? לא. אתה מאלה שמפחדים פחד מוות מרכבות הרים? לא בדיוק. עשיתי איזה אנקונדה או משהו. או אולי אתה מאלה שלא מסוגלים לחיות בלי רכבות הרים? ממש לא. מכור לממתקים? ברור..מי לא?! יוצא שלפעמים כל כך בא לך להופיע על במה ועולים לך רעיונות מקוריים? תלוי באיזה עניין... מנגן? על הכנף.. על איזה כלי נגינה? אוהב פירות/ירקות? אממ..לא מתה על זה אבל אוכלת.. אוהב לצייר? השאלה היא אם אני יודעת.. מילה שמצחיקה אותך כל פעם מחדש? לא משהו מיוחד. פרסומת מעצבנת למדי? מרבה לצאת לקניון? אני לא גרה בב"ש, אבל כשאני בב"ש אז ברור.. ולמועדונים אתה מרבה לצאת? מועדונים שבאיזור. פאבים וכאלה..לא לדאוג אני לא משתכרת.. מעשן? בטח..3 קופסאות ביום...סתאאאאאאאם.. אם כן,יש לך מושג מה זה עושה לך וכמה זה מפריע לסובבים אותך? דוחף בתורים? כמו כולם... חסכן? לאאאאאאאא ממש לא.. יש לך "קוצים" בתחת? כשצריך.. אהבת את השאלון? נחמד.. האם הוא שונה ממה שנשאלת עד עכשיו? ברור, ארוךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

X יו יו S

New member
אני

איך אתה יוצא מהשיגרה? קורא ספרים?בטח
אם כן-גם אתה מכור להארי פוטר? שהוא
אוהב לשיר? כן
אוהב לשחק על במה? לא אוהב לנאום בטקסים?ממש לא
ובכלל, יצא לך להשתתף באיזשהו תפקיד בבי"ס? לא:) איזה טקס? איזה תפקיד? אוהב לראות סרטים בקולנוע? לא (לא אוהבת סרטים בכלל) או שבעצם עדיך לך ללכת להופעות/מופעים/הצגות שהם? כן אוהב בתי מלון או מעדיף טיולי שטח או גם וגם? לא יצא לך לרכוב על גמל?לא זוכרת ועל סוס?לא ועל חמור?כן יצא לך לבקר בתנובה? כן עם ילדים בגן
ולחלוב פרה?יש מצב לאכול בחדר אוכל של קיבוץ יצא לך?כן בטיולים שנתיים:-\ "לקייק" בקיאקים? לא יצא לך לעשות פיקניק?לא אוהב? אם תרגיש צורך לקבוע עם החברים לטיול יציאה מהשגרה... מה זה יהיה? יצא לך לעשות באנג'י?לא אני מתה לעשות
וסנפלינג?כן אתה מאלה שמפחדים פחד מוות מרכבות הרים?לא או אולי אתה מאלה שלא מסוגלים לחיות בלי רכבות הרים? לא ממש מכור לממתקים?לא יוצא שלפעמים כל כך בא לך להופיע על במה ועולים לך רעיונות מקוריים?ברור
מנגן?לא על איזה כלי נגינה? אוהב פירות/ירקות?לא ממש אוהב לצייר?גרועה בזה מילה שמצחיקה אותך כל פעם מחדש?אח-לה פרסומת מעצבנת למדי?כן יש את פרסמות הזאת שאומרים לזהר לפני השימוש פרסומת כזאת מפגרת מרבה לצאת לקניון?לא ולמועדונים אתה מרבה לצאת?לא מעשן?לא אם כן,יש לך מושג מה זה עושה לך וכמה זה מפריע לסובבים אותך? דוחף בתורים?איזה כולם יכולים לעקוף אותי חופשי
חסכן? יש לך "קוצים" בתחת? לא אהבת את השאלון?מאוד (אתה חברת את השאלות?
) האם הוא שונה ממה שנשאלת עד עכשיו? מאוד בגלל זה עניתי עליו אני שונאת שאלונים

עכשיו אניי

איך אתה יוצא מהשיגרה? אממ הולך יושב עם כל החברים נרגילה סנוקר שתיה לפעמים קורא ספרים? איך שלא ניראה לי מכיתה א' לא קראתי ספר... אם כן-גם אתה מכור להארי פוטר? חח לאאא אוהב לשיר? כן אוהב לשחק על במה? לא מה לי ולזה אוהב לנאום בטקסים? לא ובכלל, יצא לך להשתתף באיזשהו תפקיד בבי"ס? תפקיד המדבר הקבוע או שפשוט לא הולך לטקס איזה טקס? נדה לא אוהב איזה תפקיד? המדבר הראשי אוהב לראות סרטים בקולנוע? לפעמים כןן או שבעצם עדיך לך ללכת להופעות/מופעים/הצגות שהם? שלום אסייג האחד והיחיד ממליץ לכולם אוהב בתי מלון או מעדיף טיולי שטח או גם וגם? רוייל ביץ ומלון דן אילת ממליץ לכולם יצא לך לרכוב על גמל? אמממ כן ועל סוס? ברורררררר ועל חמור?כן באיזה טיול יצא לך לבקר בתנובה? ברוורררררררר ולחלוב פרה? אממ כן אבל זה מגעילול לאכול בחדר אוכל של קיבוץ יצא לך? "לקייק" בקיאקים? חחח כן באילת האחרון שהייתי אני ודוד שלי לא ידענו איך עושים ונתקענו והיה מזה בלאגן חחחחח יצא לך לעשות פיקניק? ברור מי לא עושההה? אוהב? ברורר על האשששששששש דרבוקקותתתת אם תרגיש צורך לקבוע עם החברים לטיול יציאה מהשגרה... מה זה יהיה? אממ אילת ת"א לים יצא לך לעשות באנג'י?לא אבל אני מת לעשות וסנפלינג?גם לאא אתה מאלה שמפחדים פחד מוות מרכבות הרים? לא זה לא אני מה שעברתי בחוץ לארץ ואיי זה היה כיףףף או אולי אתה מאלה שלא מסוגלים לחיות בלי רכבות הרים? לא לא מסוגל אבל אוהב את זה .... מכור לממתקים? כןןןן גומי יוצא שלפעמים כל כך בא לך להופיע על במה ועולים לך רעיונות מקוריים?חח לא מנגן?לאאא
על איזה כלי נגינה?לא מנגןןןןןןןןןן אוהב פירות/ירקות? אממ חלק אוהב לצייר? רק בשיעור בגלל זה לא יושבים לידי ילדים כי אני גומר להם את כל המחברת.....חחחחחחח
מילה שמצחיקה אותך כל פעם מחדש? "ילימון" פרסומת מעצבנת למדי? זה של הההההה תמפונים מה לי ולזההה? מרבה לצאת לקניון? כןןן עוד כמה דקות אני הולך ולמועדונים אתה מרבה לצאת? "כמו שרק הפורום יודע לעשות" זיגי לקיו "לדום" ולטי אל וי ממליץ לכולם מעשן? נרגילההה בעעע סיגריות...סיגריה זו נרגילה=טעות זה יותר טעים! אם כן,יש לך מושג מה זה עושה לך וכמה זה מפריע לסובבים אותך? לא מעשן דוחף בתורים? חח תאמת כןןןןן חסכן? לאא לא יכול שיהיה לי כסף בידדדדד יש לך "קוצים" בתחת? עלי המציאו את זה ניראה לי חחחחחח אהבת את השאלון? כן חמוד לאלללה האם הוא שונה ממה שנשאלת עד עכשיו? אממ לא

אחלה שאלון,הנה התשובות..

1) יציאה משיגרה: מטפל בספא,או מצייר. 2) קורא ספרים: לא 3) לשיר: אוהב מאוד. 4) לשחק על במה: לא יפריע לי. 5) נאומים: לא יפריע לי לנאום. 6) תפקיד בבת"הס: יצא להשתתף.משהו ספרדי,בכיתה ד'.כולם צחקו כי לחצתי לילדה את היד,ובישבלנו זה היה נחשב כמו נשיקה. 7) סרטים בקולנוע: אוהב לראות,לא הולך. 8) הצגות,מופעים: לא הולך,כי אין זמן,אין כסף. 9) בתי מלון: הולך בכיף,אבל גם לטיולי שטח לא מתנגד. 10) רכיבה: על גמל,סוס,וחמור. 11) לחלוב פררה: יצא. 12) חד"א בקיבוץ: יצא לאכול,במשך חודשיים בבגרות לוחמים בבינימינה. 13) קיאקים: ראפטינג בירדן,עם הבסיס,שהייתי בצבא. 14) פיקניק: חולה על זה.ובטח שיצא לעשות.אני י ש ר א ל י!!! 15) טיול עם חברים: יציאת שיגרה בשבילי זה טיול שזה "טראק".. 16) באנג'י,וכו': אסור לי,האסמה תשפיע. 17) רכבת הרים: אין מצב בעולם!! 18) ממתקים: לא עושה לי את זה. 19) במה ורעיונות מקוריים: לפעמים אני מת להופיע מול קהל גדול. 20) כלי נגינה: לא מנגן,אבל אשמח על גיטרה או תופים. 21) פירות ירקות: אוכל,אבל לא בכל רגע. 22) לצייר: אני מצייר דיוקנים ונופים.חברים ממליצים ללכת למידרחוב. 23) מילה שמצחיקה בכל פעם מחדש: בלאט,של הרוסים. 24) פרסומת מעצבנת: לא עוקב. 25) קניון: לא מרבה לצאת לשם,מפאת חוסר זמן. 26) מועדנים: היום כבר לא,חוסך לטיסה להודו,אבל בצבא,יצאתי המון. 27) מעשן: כשיוצאים,ויש דודה להצטרף.אני מודע לנזק. 28) דוחף בתורים: משתדל שלא,אבל זה שמאחורה לא משאיר ברירה. 29) חסכן: לעתים זה עוזר,לעיתים זה לא. 30) השאלון המעפן: אהבתי.אני יעשה גם אחד. 31) הוא לא שונה ממה שנשאלתי עד עכשיו. שיהיה בהצלחה למכבי ב"ש..היא זקוקה לזה נואשות..

iT DiS

New member
נו מה...

איך אתה יוצא מהשיגרה? מוציא גימלים או יוצא לסופ"ש... קורא ספרים?לא במיוחד, למרות ש "המוח" של יצחק דרורי מאוד מאוד ריתק אותי והוא ממולץ בחום, וגם כן "עבריין צעצוע" של קובי אוז... אם כן-גם אתה מכור להארי פוטר? חחח אוהב לשיר? האמת? כן! אוהב לשחק על במה? להופיע עם "ניקוטין" נחשב?... אוהב לנאום בטקסים? לא במיוחד, אבל איכשהו תמיד מנדבים אותי לכל ההקראות שיכולים... ובכלל, יצא לך להשתתף באיזשהו תפקיד בבי"ס? "המקריא הלאומי"... איזה טקס? בכל טקס מכיתה י נראה לי... איזה תפקיד? תמיד הקראתי קטעים... וכמובן גם רקדתי יחד עם להקת המחול "דורות". אוהב לראות סרטים בקולנוע? כמובן! רק חבל שזה כ"כ יקר!!! או שבעצם עדיך לך ללכת להופעות/מופעים/הצגות שהם? הכל פאנאן, בעיקר הופעות ומופעים... גם הצגות טובות זה בסדר. אוהב בתי מלון או מעדיף טיולי שטח או גם וגם? גם וגם.. לכל אחד מהם יש יתרונות מבחינתי... יצא לך לרכוב על גמל? לא זכור לי... ועל סוס? נראה לי שכן...(יש לי זכרון ממש טוב....) ועל חמור? זה אני בטוח שכן!! יצא לך לבקר בתנובה? אמממ...לא... ולחלוב פרה? שוב... לא... לאכול בחדר אוכל של קיבוץ יצא לך? המון "לקייק" בקיאקים? אממ כן.. יצא לך לעשות פיקניק? דהה... אוהב? מאוד אם תרגיש צורך לקבוע עם החברים לטיול יציאה מהשגרה... מה זה יהיה? לא שהם יסכימו כי הם יבשים להחריד אבל מבחינתי זהי יהיה טיול שטח בצפון. תרמילים,שימורים,פק"ל קפה,נרגילה והרבה הליכה בוץ ומים! יצא לך לעשות באנג'י? לצערי עדיין לא. וסנפלינג? אותו כנ"ל אתה מאלה שמפחדים פחד מוות מרכבות הרים? לא. או אולי אתה מאלה שלא מסוגלים לחיות בלי רכבות הרים? גם כן לא. מכור לממתקים? לא מכור, אבל אם יש לידי משהו שאני אוהב הוא לא יישאר שם זמן רב... :) יוצא שלפעמים כל כך בא לך להופיע על במה ועולים לך רעיונות מקוריים? לאחרונה בעיקר. מנגן? כן!! על איזה כלי נגינה? גיטרה בס מזה שנתיים וחצי, ומעט מעט מעט גיטרה... אוהב פירות/ירקות? פירות כן, ירקות לא ממש אבל אוכל אותם לפעמים... אוהב לצייר? לא במיוחד. מילה שמצחיקה אותך כל פעם מחדש? אפשר שתיים? אם לא אז חבל...- יש כמה. 1-בוגה בוגה. 2-אלי ז'ינו. 3-הפועל באר-שבע...(למרות שזה כבר 3 מילים... פרסומת מעצבנת למדי? בגלגלצ הפרסומת של התאונות דרכים עם החייזר-אה לא זה ילד עם תיק גדול מגפיים בלה בלה בלה... וגם הילד של "בנתים סוגרים את המים" מרבה לצאת לקניון? לא. ולמועדונים אתה מרבה לצאת? יחסית... מעשן?כן אם כן,יש לך מושג מה זה עושה לך וכמה זה מפריע לסובבים אותך? כן דוחף בתורים? רק שאין סבלנות ממש. חסכן?לא... ממש לא יש לך "קוצים" בתחת? תלוי מתי. אהבת את השאלון?כן הוא בסדר הוא. האם הוא שונה ממה שנשאלת עד עכשיו? כן

למעלה