הצביעות של עינב בובליל

ranibe

New member
שיאכל טונה

לא חייבים לאכול לחם. גם ככה רוב הלחמים, למעט לחם שיפון 100% מלא זה פיקציה. שמים 20 אחוז קמח מלא קצת גרעינים מלמעלה וקוראים לזה לחם דגנים. עדיף שיאכל חצי פרוסה מלחם לבן מאשר חמש פרוסות מלחם כביכול מלא. וד"א - שפרה לא אמרה ליוסי מה לאכול היא אמרה שגם היא רוצה לאכול מהלחם המלא.

כי עינב לא משחקת אותה

יושבת ובולעת צלחות כמו גדולה לא קעריות ולא נשנושים ולא ליקוקי אצבעות ולא רק טעימות מתייפיפות ולא רק חתיכות עוגה מצבר אוכלת תיאבון בריא לא מתביישת ולא משחקת אותה עדינת נפש הלוא רנין ניסתה לסחוב ממנה ת'צלחת מרק בכוח והיא לא נתנה לה עד שחיסלה הכל אחר כך תבכה ששש טונה לא מספיק ולא ישאר אוכל

עינב לא מתרצת את המשקל שלה

גאה במה שהיא ואפילו מודה שכל הג'ינסים של לאון עולים עליה וששלה קטנים עליה.. לא כמו שפרה שחיה בסרט שירדה כמה קילו בגלל שעה ריצה ואכילת תפוח...

מיניונט

New member
איזה שטויות.

אני, בבית שלי, נמנעת לחלוטין מקמח. אני אוכלת רק לחם 100% שיפון, ועוגות -רק כאלה שאני מכינה בעצמי מקמח כוסמין. אין לי צליאק, או משהו כזה, אבל אני אסמטית, וחיטה (וגם תפוחי-אדמה ותירס) גורמת לי להתקפי אסטמה. אם הייתי בבית האח הגדול, וכולם שם בולסים את העוגות האלה כל הזמן, בטוח שגם אני הייתי אוכלת, אפילו שזו חיטה. אבל כן, הייתי מתעקשת על לחם - שזה מוצר בסיסי שאוכלים הרבה - שמתאים לי ולבריאות שלי.

Prime Time

New member
כל אחד יכול לתקוע מידי פעם

עוגה או לחם, השאלה כמה הוא רוצה לסבול אחר כך... אם באמת יש לו צליאק, הלחם לא היה חשוב לו כל כך. זה נראה קריטי בשבילו, ואם באמת יש לו הוא היה יכול לוותר על הלחם ועל הכאבים ולקנות קלקרים (פריכיות?) במקום. אבל שוב- שיקולים שלו, אפילו אם הייתי יכולה לא הייתי מתערבת

הקטע הוא אפילו לא הלחם.

הקטע הוא שעינב החליטה אז גמרנו, לאף אחד אסור להביע מילה. כמו עם הסיגריות. הסכימו כולם חמישים אחוז בלי סיגריות עם מפסידים, נכון? ואת שתקת (נניח שלא אמרת כן. נניח), גמרנו, מה זה הצרחות המעפנות שלך ש"אני לא הסכמתי! שכל אחד יוותר על 12 ש"ח ויקנו לי סיגריות"! לא הסכמת? למה שתקת? למה לא קמת ואמרת שאם מפסידים חמישים אחוז את לא מוותרת על סיגריות? והיא עוד צורחת על שפרה שהיא לא הסכימה לזה. סבבה, לא הסכימה, אבל עם הפה הגדול שלה היא יכלה טוב מאוד למחות על זה כמו שהיא יודעת לעשות. היא לא עשתה את זה מתוך מחשבה שהם לא יפסידו, זו בעיה שלה. אבל למה שמישהו יתן שקל מעצמו לסיגריות שלה? איך היא מעזה לבקש מכולם לאכול פחות עגבניות שלה יהיו יותר סיגריות על משהו שמראש הסכימו שלא יהיה? והיא עוד צורחת כאילו הצדק איתה ואנשים גוזלים ממנה את האמת! לה מותר לצעוק ולרכל על אנשים, לה מותר לטנף את מי שבא לה ולהתבטא בצורה מגעילה, אבל אם מישהו מביע דיעה שנוגדת את מה שהיא חושבת- מיד צרחות ועליהום! אין להגיד משהו אחר ממה שעינב חושבת! עינב המלכה ומותר לה לעשות מה שבא לה ואסור לאף אחד להגיד כלום עליה ועל אבא שלה או ש"היא תתעצבן כמה שהיא רוצה ואף אחד לא יגיד לה!"

את יודעת מה היא אמרה ליוסי?

אני לא זוכרת את כל השיחה, אבל בערך "ואני לא מדברת על אנשים מאחורי הגב, אה שיפרה, לא לא דיברתי עליה דיברתי על המעשים שלה" שה תמים

עינב יוצאת נגד כל מילה

שיוצאת מפה של מישהו, ובצרחות מטורפות! והבעות זעם! ו"כלבה"! "חתיכת זבל"! אם לבובליל היו בעיות עם לחם לבן תאמין לי שעינב הייתה אומרת את זה דבר ראשון. היא לא אמרה את זה כי אין שום סיבה שבובליל יאכל לחם ללא סוכר כשכל השבוע הוא טוחן עוגות. והיא עוד צורחת שמה זה העסק של שפרה! וכשאומרים לה לא להתעצבן היא "אני אתעצבן כמה שבא לי!" שפרה כל כך צדקה כשהיא אמרה שעינב ילדה מפונקת של אבא. אין לה רסן, היא צורחת מתי שבא לה, לא לומדת לשלוט בכעס שלה, מתעצבנת מכל דבר קטן ופותחת את הפה הענק והמטונף שלה. קדימה, עינב, הביתה.

תתפלאי, אבל שיפרע טוחנת יותר

אם עינב מכינה ארוחה ענקית כל רבע שעה שיפרע הקובבה מכינה אותה כל 10דקות. הכי גרוע, היא גם לא מפסיקה לנשנש עם הידיים ב-10 דקות האלה.

אוקיי אז אתה באמת חי בסט, עינב מכפילה את

שיפרה בגודל ובנינו שיפרה לא קטנה בכלל . זה לא עינין של תחרות מי יותר שמנה כי אין לי בעיה עם שמנות בכלל ... מצידי שיעלו עוד 10 קילו כל אחת ממש לא אכפת לי .

עינב מגושמת בעוד שיפרע בעיקר מרופדת

אבל עזבי זה לא העניין, העניין ששיפרע היא נחשה גדולה עם החיוכים המזוייפים שלה בלי קשר לעינב היא הכי "סטירה/לטיפה". שיפרע לפי הגודל אישיות יכולה לככב ב"אנקונדה 2"

למעלה