הצביעות של עינב בובליל

bibaso

New member
חחח... איזה שירשור הזוי

שיפרה אוכלת דינוזאור שלם לפני הארוחת בוקר אבל עזבי ........ חח .. עינב מכפילה את הדינוזאור ומוסיפה 4 קרנפים, איך אני אתך ? אבל עזבי .......... חח.. שיפרה טוחנת עד' ג'אמוסים לפני השינה אבל עזבי זה לא העניין ........

Jones

New member
תדמיינו לכם בקול מתחנחמד "מאמי, רוצה שוקו?"

"רוצה במבה?" (שפרע הבהמה ללאון, מחפשת פרטנרים לבליסה אחרי משפט השדה של שי ב"סוכת השלום", העיקר כדי לא לצאת הטוחנת הסדרתית.)

Jones

New member
וכמובן, לאחר מכן, שפרע המיוחדת מביאה מזלגות

- דרך חדשה, יצירתית, מגניבה, מיוחדת (כיאה לשפרה) על מנת לאכול איתם את הבמבה. שפרע כל כך חכמה ומיוחדת.

Xtramen

New member
/tapuzforum/images/emo132.gifזה בדיחה מה שקורה כאן

מישום מה יש לי תחושה שאחיות של שפרה מפוצצות כאן תפורום

idodo cohen

New member
WTF?

אם ל"בובליל" יש בעיות עם לחם לבן אולי כדאי שהוא יגיד לה את זה, באופן ברור וענייני? במקום לתת לבת שלו להתלהם כאילו עצם ההתעניינות היא פסולה, פלוס קללות והתעלמות למשך כל היום. איך אפשר לתמוך בהתנהגות כזאת, אלוהים! ורק כדי שתבין שכל מה שאתה אומר מגוחך מהיסוד- לאנשים עם צליאק אסור לאכול דברים עם קמח. עוגות=קמח לבן. כלומר, שפרה צדקה. כדאי לבדוק דברים לפני שמטעים.

השנאה נוטפת מבין אצבעותיך

הקטע עם הסיגריות אתה יכול לשאול על כל אחד, מה לעשות שהוא מכור לסיגריות?? אחרי כמה עשרות שנים קשה להפסיק.

אם ביום כיפור היא הפכה לקדושה מעונה ולא עישנה

אז גם עכשיו היא יכולה להפסיק. חוץ מזה שזה אגויסטיות וילדותיות, אדם בוגר מתחשב בסביבה שלו ולא רק בעצמו ומסוגל לדחות סיפוקים וכן עינב המלכה יכלה להתחשב בעובדה שהתקציב הוקטן ויש סדר עדיפויות והיא לא עומדת בראשו . כמו שכל המעשנים מסוגלים להפחית בכמות הסיגריות גם עינב מסוגלת .

דודויו

New member
איך זה קשור לצביעות ?

הכול נחמד ויפה... אבל מה הקשר לזה לצביעות ? סך הכול דברים סותרים אחד את השני, לא כל דבר סותר הוא צביעות. לדעתי עינת הכי אמיתית בבית ולא דופקת חשבון למצלמות ואומרת מה שהיא חושבת.... זה שהיא מסרותית ולא עושה את כל המצוות והולכת עם מחשופים או דואגת לבריאות של אבא שלה אבל בעישון אין לה בעיה לדעתי לא ממש קשור לצביעות...לדעתי זה סתם לחפש את הבנאדם.. אבל זכותך לא לאהוב אותה. מבחינתי עינת הכי אמיתית בבית ואני מאמין למה שיוצא לה מהפה שזה אמיתי, גם אם בטונים גבוהים מדי ולא נעימים. אבל יש אחרים ששוקלים את המילים שלהם ועושות פוזות למצלמות ואי אפשר לדעת מה אמיתי ומה לא....

צודק. עינת באמת הכי אמיתית בבית

לעומת זאת עינב ממש לא וכל הקטע עם ה"אמיתי" במשחק כזה הוא ממש פאתטי ודרך אגב, אם זאת עינב האמיתית אני מעדיפה אחת שלא

Saladin

New member
כשחושבים על זה...

אסור להדיח את יוסי. מי יודע מה יקרה לו? הרי אם אסור לו להשתתף בכל מיני משימות שיכולות להיות מסוכנות, אז מה לגבי הדחה, שהיא מסוכנת לא פחות ללב ולמוח? ובמיוחד כשהוא כל כך בטוח שאי אפשר להדיח אותו ושהוא מלך ונהיה כוכב בגיל 56. בעיה. עם ישראל, על מצפונך.

למעלה