הצבעות הצבעות-עד מחר

../images/Emo41.gifהצבעות הצבעות-עד מחר ../images/Emo44.gif

אז שוב אני מזכירה לכולם עד מחר בלילה.. או שני בבוקר אפשר לדרג. ככה שצריך להשקיע כמה שיותר, ברגע שאתם נמצאים במחשב.. קחו כמה דקות בשביל להצביע לגלגל"צ. כמובן שלא צריך לשכוח את רשת ג' שגם שם חשוב מאוד להצביע- שם איתי במקום השני. השירים שאסור להצביע להם
: תגידי לי את - שי גבסו עוד לילה - הדורבנים זה רק הלב שכואב לך - אביב גפן טורו - סבלימינאל ואלון דה לוקו
*השירים האלה נמצאים בחמישייה הראשונה ומאיימים על "איתי". דבר שני כשאתם מצביעים שימו לב לא להצביע כל הזמן לאותם שירים, גם אם זה שירים שאתם מאוד אוהבים, פרט לאיתי צריך תמיד להחליף את השירים
. אני סומכת עליכם וגם קרן סומכת עליכם, אז קדימה למשימה...
את כל שאר הקישורים להצבעות יש ב'קישורים'.

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo45.gif../images/Emo8.gif../images/Emo15.gif

אז זהו שלא../images/Emo128.gif

עם כל הכבוד לאיה.. ויש כבוד.. את יודעת (הייתי באיזה 4 הופעות שלה)
לא רציתי להגיד את זה מפורשות אבל את מכריחה אותי בגלל ההודעה הזאת. להצביע לאיה כשמצביעים לקרן תהיה ממש טעות, קליפה מתחרה קשה של קרן, אני לא אומרת לכם לא להצביע לקליפה, ממש לא, אני שמחה מאוד שאיה מצליחה, אבל לא להצביע לה כל הזמן, כי זה יבוא על חשבון קרן.. איה כבר יותר מוכרת ומצביעים לה עוד המון אנשים שלא קשורים לפורומים וקרן לדעתי עדיין פחות, לכן חשוב לקדם את קרן ופחות את המתחרים...

אכן באסה.. גם לי היה קשה לא להצביע

למרות שאני די מתעבת את הדיסק החדש... זה הרגל של 14 שנה שקשה לעזוב אותו. אבל הפעם, אחרי ששבוע שעבר הצבעתי לו כמעט כל הזמן.. הוא ירד לחלוטין מההצבעות שלי והוא גם למען האמת לא ממש צריך את זה. לאביב כבר יש את הקהל שלו ויש לו מספיק הצלחה... הדבר האחרון שמעניין אותו זה באיזה מקום הוא במצעד... וקרן יותר חשובה והיא גם צריכה את זה הרבה יותר... אז תשתדל...

ג ב ש ו ש

New member
חח כן אה...../images/Emo88.gif

אני קהל של אביב מכיתה ג' כבר
אבל בסדר,סה"כ הצבעה

razpg

New member
הצבעתי!!!

ויאללה כבר ש"אם אלה החיים" יכנס למצעד...

razpg

New member
אני כ"כ אוהב את "תגידי לי את"

שפשוט לא הייתי מסוגל שלא להצביע לו... אז תסלחו לי שאני הצבעתי גם לו וגם ל"איתי". ושאר השירים שהצבעתי הם סתם.

למעלה