../images/Emo41.gifהמצעד העברי ברדיו ירושלים../images/Emo41.gif
המצעד העברי ברדיו ירושלים – מצעד שבועי מספר 42
01 קרן פלס - אם אלה החיים 02 נינט טייב – כשאתה כאן 03 הראל סקעת – משהו ממני 04 שי גבסו – תגידי לי את 05 הנרי וניקה - בגידה 06 הראל סקעת - כמה עוד אפשר 07 סה טו - שלום ואהבה 08 הראל מויאל – כמו אוהבים 09 רוני - מכתב פרידה 10 דניאל סלומון - מישהו לרוץ איתו 11 שרית חדד – חתיכה מחיי 12 פופ אפ – לואי 13 שירלי ריגר - כמה רציתי 14 מירי מסיקה – האביב שלי יגיע 15 סינרגיה – מרגיש אחר 16 סאבלימינל - טורו 17 אלון דה לוקו - כמוני 18 הדורבנים – עוד לילה 19 הדג נחש - איזה כיף 20 רמי קלינשטיין - בין הטיפות 21 דין דין אביב עם מוש בן ארי - חולמת 22 מיקה קרני - רומיאו 23 לירן נדל – איפה היית? 24 שחר סוויסה עם טיפקס – אהבה ראשונה 25 קרן פלס - איתי 26 נעמה – אני מבפנים 27 ארז אלגרבלי – מאוהבת סדרתית 28 רפאל דהן - אל תלכי 29 נורית גלרון – סוכנת חשאית 30 סימה – מכת שמש מה במצעד השבוע
5 כניסות חדשות
12 ירידות
8 עליות
4 דריכות במקום
6 עזיבות
עוזבים את המצעד השבוע
1. דניאל זילברשטיין - אלייך 2. אבי מסיקה - מאהבת 3. אגם רודברג – אתה עלי שומר 4. איה כורם – קליפה 5. קונפטי – כאן לידי 6. אורי קליאן – צמא לאהבה
הירידה הגדולה
קרן פלס – איתי
העלייה הגדולה ביותר
הראל סקעת – משהו ממני
הכניסה הגבוהה של השבוע
סינרגיה – מרגיש אחר
הפינה לשיפוטכם
אמסטפ - רק לרגע אחד
אריק ברמן - מה עוד ביקשת
אשר סיון - ירח סגול
לירן טל וישי לוי - זה הכל או כלום
מיקה קרני - שניים בעולם
שלומי שבת ושירי מימון - בכל מקום *אתם מוזמנים להאזין למיקס של הפינה לשיפוטכם באמצעות אתר האינטרנט שלנו, בכתובת הבאה: www.101chars.com בקטגוריית הפינה לשיפוטכם!
דרכי האזנה לרדיו ירושלים: באמצעות נגן האינטרנט, "יס" באפיק 71 "הוט" באפיק 309 ***הצבעות כפולות וג'יבריש יפסלו אוטומטית ע"י המערכת***
בין המדרגים יוגרלו פרסים יקרי ערך מתנת "רשת מחסני חשמל"
*בנוסף, מאזינים שיענו נכונה על שאלות המוצגות בשידור, בשעת המצעד, ייזכו בפרסים יקרי ערך מתנת רשת "מחסני חשמל" מבחר דיסקים של אומנים שונים מתנת רדיו ירושלים, תספורות/פן, כרטיסים למופעים ועוד...כמו כן, מאזינים יועלו לשידור אינטראקטיבית*
הנכם מוזמנים לדרג שמונה מהשירים האהובים עליכם ביותר באתר
המצעד העברי. הצביעו והשפיעו!
אנא השאירו פרטים מלאים! הצבעות כפולות יפסלו!
רשימת הזוכים בפרסים השבוע מופיעה באתר
המצעד העברי
בברכת האזנה ערבה, עורכת: ענת נווה מגיש: יניב לוי