הצגות של חברינו לפורום

"הילד שלא ידע פחד" 5.12 במוזיאון ת"א לאמנות

שלום לחברי הפורום, בשבת הקרובה, ה- 5.12.09, נופיע עם ההצגה "הילד שלא ידע פחד" במוזיאון ת"א לאמנות בשעה 11:30. ההצגה הינה אגדה על פחדים בהשראת האחים גרים ומשלבת בין הנדסת נייר לבובנאות בטכניקות שונות (בובות דו ממד ובובות שולחן). בהזדמנות זו נספר כי המחזה של ההצגה נבחר לא מכבר לאנתולוגית מחזאות ילדים ישראלית שתתורגם לאנגלית ותופץ ע"י ארגון אסיטז' ישראל. הידד! נשמח להציע לחברי הפורום כרטיסים מוזלים ע"ס 45 ש"ח הכוללים גם כניסה לתערוכות המוזיאון. להזמנת כרטיסים- קופת מוזיאון ת"א 03-6077020. פרטים נוספים ומלאים, כולל תמונות ועוד, ניתן למצוא באתר האינטרנט של "תיאטרון המפתח" שכתובתו מופיעה מטה. נשמח לראותכם, תיאטרון המפתח

החתול מוציא את המגפיים לקראת חנוכה ../images/Emo9.gif

שלום חברים וחברות ברוח הלידות הצפויות והאחרונות (מזלטוב ליולדות ולידות קלות למתגלגלות) החתול במגפיים המשוחזר (שעבר מבלה שקאטוב אלי) חוזר מחופשת לידה ארוכה ישר לחגיגות החנוכה- 16.12 במרכז לתיאטרון בובות חולון (ב-11:00) 19.12 במוזיאון ר"ג 02.01.2010 בתיאטרון הקרון, ירושלים כל ההצגות בשעה 11:00 החתול במגפיים הנה קומדיה אירונית לשחקנית ו-9 בובות (שיוצרות עוד יותר דמויות). ההפעלה בטכניקות שונות- בובות גוף המשתלבות באזורי גוף שונים, בובות פרגוד, בובות שיושבות על סטנדים ו/או משולבות בחלקי תלבושת, כאשר המכנה המשותף לכולן הוא היותן ראש בלבד (הראש החושב הוא שמניע את העלילה קדימה...) מצרפת לכם תמונות ואשמח לראותכם/ן ולקבל פידבקים הילה

גליתוי

New member
וואו זה נראה מקסים!

חבל שאני רחוקה, ובשבת לא אהיה באזורתל אביב אחרת הייתי מנצלת את הזמנתכם הנדיבה, תודה שחשבתם עלינו ובהצלחה עם המחזה וההצגה!

גליתוי

New member
היי הילה

וואו זה נשמע מעניין! את מפעילה תשע בובות?אני חייבת לבוא ולראות. בהצלחה בחזרה למגפיים! גלית

תודה. אני אמסור לבלה

הרעיונות הם כמובן של בלה שקאטוב- שעיבדה את הסיפור להצגה, יצרה את הבובות והתפאורה, בחרה אותי, ביימה אותי ולמעשה לימדה אותי איך להפעיל בטכניקות השונות הדרושות בהצגה זו. אני "רק" מפעילה ומשחקת וזה אתגר גדול וכיף עוד יותר גדול. מה בדיוק הרעיון שתפס אותך בכל העניין?

היי הילה, כייף שחזרת להציץ בפורום

התמונה נראית נפלא ! אשתדל להגיע להצגה בחולון !! בהצלחה ו... תישארי

אני בהחלט אעשה זאת

תודה על הפירגון והחיבוק אשמח לראותך ולהכירך פנים מול פנים ובהחלט אשתדל להיות כאן בעקביות גדולה יותר... הילה

עובדת גם בחופשת חנוכה../images/Emo10.gif

חבל דווקא הייתי מאוד רוצה להגיע לחולון. בכל אופן עושה רושם מקסים

עינבלית

New member
ברכות לבביות לשובך לבמה!

איפה מזמינים כרטיסים? יש מצב להופעה באזור הצפון? (מוכנים לשמור על הבייבי בזמן ההופעה
) אנא, הצפיני!

../images/Emo9.gifיש תאריך בחיפה אבל באוגוסט!!!

אני עובדת על תאריכים קרובים יותר. לכשיהיו אני מבטיחה לעדכן בינתיים אם יוצא לך ניתן להזמין כרטיסים במקומות עצמם- המרכז בחולון- 03.6516848 מוזיאון ר"ג- 03.721876 תיאטרון הקרון-02.5618514 תודה על הברכות ותודה על ההצעה הנדיבה לשמור על הקטנה שלי. מה לעשות שהיא מאד מאד בררנית באנשים איתם היא מוכנה להשאר??? אם זה לא היה בלתי מקצועי היא היתה איתנו בכל הצגה. בחזרות היא מתנהגת למופת ומרותקת לחלוטין. אפילו צוחקת בקול רם מדי פעם

עינבלית

New member
יש לי אהבה מיוחדת לתינוקות

וקשר מעולה (אהבה ממבט ראשון)
זו לא הצעה נדיבה, בואי נגיד שלהסניף תינוקות עושה לי טוב על הלב
(התינוק הכי צעיר שלי בן 4) חיפה, אוגוסט...אכן רחוק. עפולה? בית שאן? טבריה? נצרת? בכול אופן, אני נורא נורא רוצה להגיע ולראות את ההצגה הזו, אז אברר מה ניתן לעשות!

עינבלית יקרה

אני מאד מאד אשמח לראותך בקהלי ולהכירך לא רק וירטואלית ומאד אשמח לדעת אם יש לך הצעות לגבי מקומות צפוניים בהם את יודעת מתקיימות הצגות. כך אוכל לבדוק אם ניתן לקיים שם את ההצגה שלי. בינתיים התרכזתי יותר באיזור המרכז כי כאן אני גרה (תל אביב) ומכירה יותר. אבל אשמח גם להתרחב... בכל אופן, אם את באה אז אל תשכחי להגיד שלום בסוף הילה

למעלה