הצגות של חברינו לפורום

../images/Emo41.gif הצגות של חברינו לפורום ../images/Emo41.gif

2 הצגות מסקרנות ומבטיחות שזכו לתגובות וביקורות נלהבות בהצלחה למציגים והנאה לצופים ואם גם אתם תהיו שם - אל תשכחו לפרגן

" הילד שלא ידע פחד " - ביקורת באתר מאקו../images/Emo22.gif

אני מצרף קישור לביקורת על ההצגה שפורסמה בתאריך 9.9.09 באתר מאקו * תקצירי ביקורות נוספות תוכלו למצוא באתר התיאטרון.

מחכה לאוגוסט בכיליון...

גם אני עובדת בחנוכה. ככה זה. מתרגלים. וביום היחיד הפנוי, אני מקווה להסניף טבע ולא אולמות סגורים. אבל, שיהיה בהצלחה. בלה היא אישה ויוצרת מדהימה וכיף לך שזכית ממנה לכל כך הרבה! תהנו , תצליחו וגם פרו ורבו. יש הוכחות שזה הולך יחד!

תודה על העידוד והפרגון

אכן זכיתי שיוצא לי לעבוד עם בלה ולקבל ממנה כל כך הרבה אמון אני מבינה לחלוטין את בחירתך בטבע תהני ותפרחי ואנו נתוודע בהזדמנות אחרת בהצלחה בהופעותייך בחנוכה

שלום להילה היקרה!

מתנצל שרק כעת מגיב להודעותיך, למרות שקראתי אותן ברגע שנכתבו אני מקפיד להכנס כל יום ולבדוק מה קורה גם אם לא מצליח להגיב בתקופות מסויימות, כפי שקרה בשבוע האחרון. עוד לפני שהעלת את ההודעה, התמונות המקסימות והתאריכים להצגה " החתול במגפיים " אני כתבתי הודעה ובה לוח האירועים של אירוע " בובות וסביבונים " שיתקיים בחג חנוכה הקרב ובא במרכז לתיאטרון בובות בחולון שבו גם את מופיעה עם ההצגה, בהודעה סיפרתי קצת על ההצגות וכמו שתוכלי לראות בקישור המצורף, כבר אז קיטרתי והתמרמרתי על כך שגם הפעם לא אצליח להגיע
ביום שאת מופיעה במרכז אני מופיע בבוקר באירוע סגור בהרצליה ומשם ממריא לעוד 2 הצגות אחה"צ בעפולה כשאת במוזיאון ר"ג, אני בנס ציונה... למרות התבאסותי מהעניין והסקרנות לראות כבר את ההצגה וכמובן להכיר אותך אני בטוח ומאחל שיהיו עוד המווווווווווווווווווווון הצגות בהמשך כך שאני וכולנו כאן בפורום נצליח להגיע, לראות ולעודד. נסי ליצור עמי קשר לאחר החג ( לא מוצא את מספר הטל' שלך ) הייתי רוצה לכתוב כתבה לפורום על ההצגה ולראיין אותך ואת בלה וגם לתת לך מספר רעיונות וכיוונים למקומות נוספים שתוכלי להציע את ההצגה. בנתיים המשך יום טוב סוף שבוע נעים ומוצלח

דודי היקר אין כמוך!!!

עם כל עיסוקיך אתה לא מפסיק להפתיע כל פעם ביחס כל כך אישי לכל אנשי הפורום ובהמון רצון טוב וקסם אישי. אני בהחלט אתקשר לאחר החנוכה מאחלת לך חג שמח ומלא נסים והצגות מהנות נדבר ממש בקרוב ואני אשמח אם תספר לי גם על הצצגות שלך, שאוכל לבוא ולפרגן הילה

כפי ששם לב מי ששם לב../images/Emo23.gif

בשבת הפנויה שלי החודש נשארתי בצפון...
אז מתי יש עוד הזדמנות לצפות? אתם מגיעים גם צפונה? זה בטח לא יכלול גם ביקור במוזיאון, אבל, אנחנו הצפוניים ידועים בהסתפקותנו במועט ובחלוציותנו!

למעלה